PODCAST! Avsnitt 159! Nicki Minaj-specialen!

9:28 31 Okt 2018

Shoo!

Dags att göra något vi borde gjort för länge sen. Och som känns fantastiskt bra att göra just nu: En Nicki Minaj-special.

Var är Onika Tanya Maraj idag? Hur hamnade hon där? Vi tar allt från början och pratar igenom våra känslor för allt längs vägen. Från Nicki Lewinsky till Chun Lee, från Smack DVDs till senaste albumet QUEEN. Och vad tror vi om hennes framtid?

Whatever?!? xoxo
LYSSNA PÅ INTERNET SOM HELST TEX HÄR:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

Sånger från avsnittet:

 1. Nicki Minaj – Yeah Yeah Yeah freestyle
 2. Sean Garret feat. Nicki Minaj – Get it all
 3. Kanye West feat. Nicki Minaj mfl. – Monster
 4. Jefree Star feat. Nicki Minaj – Lollipop Luxury
 5. Nicki Minaj feat. Drake – Moment 4 Life
 6. Nicki Minaj – Whip it
 7. Nicki Minaj feat. 2Chainz – Beez in the trap
 8. Nicki Minaj feat. Lil Wayne & Drake – Truffle Butter
 9. Nicki Minaj feat. Foxy Brown – Coco Chanel
 10. Nicki Minaj – Dear old Nicki

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

Tack till alla som stöder oss på Patreon! Vi uppskattar det enormt!
Besök länken om du också vill stödja oss: www.patreon.com/VBDFR!

Eller köp MERCH! Kolla in printmotor.com/vbdfr!

23 kommentarer | “PODCAST! Avsnitt 159! Nicki Minaj-specialen!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}.

 2. Katerina skriver:

  Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad Journalist Reveals Hur hon hittar sann kärlek (man att gifta sig), bara två dagar kontaktar hon Dr.Oduduwa spellcaster för att få tillbaka ex-pojkvän med magisk kärleksstavning DrOduduwa eftersom jag har bra positivt Intentioner att saker kommer att fungera för mig också, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar mirakel, tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra att få tillbaka sina förlorade kärleksrelationer och ändra brutna äktenskap. Jag hade mycket tur att ha denna Oduduwa e-postadress jag kom över oduduwa email kontakt på en blogginlägg kommentar som detta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com). Idag är jag väldigt glad att berätta med glädje till världen … det här är ett av mitt livs mest glada ögonblick. Oduduwa Great-Love-Spell, Lunchade en kärleksspell för min räkning för att återställa min före detta make, mitt äktenskap återställs efter så många år av skilsmässa. Jag var gift med Ambrose, min man i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa med alla medel och han blev slutligen skild, vi bröt upp innan 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket att tigga med fina gåvor av kärlek. Jag älskar min man så mycket och för våra barns skull vill jag ha honom hemma. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att bli dålig längre … jag ville bara ha honom tillbaka till att älska mig för alltid. Jag är greateful och tacksam mot den här stora mannen Oduduwa gudar använde honom så mycket för att hjälpa mänskligheten. Jag var först med rädsla för tvivel eftersom jag kontaktade några andra spellcasters online för några gånger sedan, men ingen av dem kunde hjälpa mig tills jag kom i kontakt med Dr.Oduduwa email på en blogginläggs kommentar som detta … jag gav honom ett försök och Oduduwa är en man av hans ord, hans Love Stell charmar fungerade perfekt för mitt bästa. Jag är säker på att det här kommer att fungera för dig också, 100% garanti framgång inom sju dagar av kärleksstavningsprocedurer.
  Dr.Oduduwa har också förmåga och magiska stavningskraften att lösa följande förhållandeproblem;
  * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
  * Stava charm att skilja din kärlekspartner
  * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelse upplösning
  * andlig rensning
  * Fruktbarhet magi – FRUKTER AV KVINNOR
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  Internet hjälper verkligen mycket med bra information för att ge snabb och brådskande lösning på livsproblem.
  kontakta Dr.Oduduwa via sin personliga adress: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 3. Tom skriver:

  Free gems for clash royale online at https://clashroyale-gems.online/ ! Enjoy!

  1. Writer skriver:

   Looking for the best writing service online but lost in the number of fake reviews and don’t know who to believe? We at ScamFighter publish only genuine reviews on all writing service from the web. Look at the last review on https://scamfighter.net/review/edubirdie.com

 4. Tom skriver:

  Red Dead Online money generator for you at https://rdr2money.online/ ! Hurry up!

 5. Lisa skriver:

  You can find here https://justbuyessay.com/blog/apa-style some good tips on how to write essay in APA style. I think that you should check it out

 6. The virus and malware infections can come in the face of funny baby videos, memes and other embedded programs in which you get indulged on a daily basis. Fortunately

 7. McAfee Activate skriver:

  In this era of ever-evolving technologies, cybercrimes have rapidly increased and you can easily see malware and cyber threats attacking often and misleading the people as luring websites.

 8. Kate Holl skriver:

  Great and useful article. Creating content regularly is very tough. Your points are motivated me to move on.I write articles if it’s interesting to visit my site:
  https://homeworkfor.me/high-school-homework-help

 9. Kelly Rise skriver:

  Personally I hate Nicki Minaj. Her songs are appaling for me. There are too much of offensive words. What can you say? Share your opinion with me at https://essayslab.com/letter-writing-template.html.

 10. Best Instant Assignment Help skriver:

  It’s the entire world’s save platform. We’ll provide you with very excellent AllAssignmentHelp services.we are 2-4 * 7 service providers are also given to our all students.
  https://www.allassignmenthelp.com/instant-assignment-help.html

 11. Accept the quick help you require from our skillful economics Don’t accentuate about thinking nominal GDP on your private—our expert economics assignment help can help you answer the difficulties you are working with on your time. https://allhomeworkhelp.com/economics-homework-help

 12. Will Dudley skriver:

  Look for a college paper example? You can find tons of samples of various academic assignments on this website. They are free to use https://qweetly.com/.

 13. Very informative and well written post! Quite interesting and nice topic chosen for the post.
  https://www.allassignmenthelp.co.uk/biology-assignment-help.html

 14. To get an Write My Phd Dissertation, you contact us. Our writers have simplified your assignment so that you can solve questions about the assignment.
  https://www.allassignmenthelp.com/phd-dissertation-writing-services.html

 15. Nice Article! I found many interesting things from this site. It is really nice to provide such information and Tips. We are an online assignment help providers to Australia students and all over the world. Our main goal is to help pupils in completing their academic assignment tasks on time.

  1. Nice Article! I found many interesting things from this site. It is really nice to provide such information and Tips. We are an online assignment help providers to Australia students and all over the world. Our main goal is to help pupils in completing their academic assignment tasks on time.
   https://www.abcassignmenthelp.com/assignment-help-sydney

 16. Chinese translation services singapore is the leadinng translation help provider in singapore that offer the translation help to the singapore citizens and individuals at pocket friendly price.

 17. Emma Flores skriver:

  Some of the multiple-choice questions may require approximate answers (especially when it goes about numbers). In this case, you should examine each offered choice https://prime-essay.net/multiple-choice-questions

 18. Academic Help skriver:

  You guys didn’t know how long I search for this, NICKI MINAJ is probably the best female rapper alive. https://www.theacademicpapers.co.uk/dissertation-proposal-writing-service.php

 19. To seek the best Religion and Theology Research Writing services for those studying religion & theology coursework writing services, it is important to hire award winning religion research paper writing help services.

 20. HIGS skriver:

  HIGS we are a global PhD research assistance and we are the ultimate choice of every PhD research scholars. Here, you will get A to Z PhD assistance for all your research needs. As we serve as the best PhD research consultants, we are here to clarify you all your doubts regards to your research work. We can proudly say that HIGS rewarded as one of the most reliable and well-established research consultancies. If you approach HIGS we people guide you in-person or via an online method to guide you in terms of PhD admissions. We know that ‘knowledge is power’, thus we work based on the motive of giving 100%gratification for our clients. Our professionals are highly qualified and trained in various fields so that they can offer you the best PhD guidance. Since we started up HIGS, we are maintaining such great growth in PhD guidance and also in the journal paper publishing process. We have many satisfied clients in and out of India. We bring world-class services to our clients in terms of PhD admissions, University selection, Topic selection, Thesis paper writing, thesis paper editing, research paper writing, Viva process and more and more. We are bestowed with our reputed name as India’s best PhD assistance, which makes us to serve even better for our aspirants. You may think that PhD will take 5 to 6 years to complete, and finishing PhD in 3 years may be a nightmare. But at HIGS we make a unique and easy way for your research, we assure you that finishing PhD in 3 years it is possible. HIGS have the sole purpose of doing our services with 100% gratification of our clients. So we never lose our professionalism for anything. We offer entire PhD assistance and journal paper publication help, thesis writing help and more.
  http://higssoftware.com/phd-research-paper-writing-services.php

 21. phdguidancein skriver:

  Looking for the best research help for your doctoral program? Well, you have chosen the correct research help center for your career. Writing a thesis or dissertation, research paper, journal publications seems to be a daunting process. That’s why many of the PhD students hiring us for the best thesis writing services and also for the entire PhD guidance. Our website offers the best option that you can talk with our experts likely; you can contact our thesis writers, business coordinators, journal publishing team, and advisory team.
  The best onset of your PhD research begins here!!! It’s the tempting way of getting great guidance for your research!! We trust our teamwork more than anything, thus, we adhere to the complete satisfaction of our clients. We all knew that the doctoral degree is the pinnacle of your academic career and it needs effective research guidance. Hence, we offer the best research guidance for all PhD students. We stand with you from the beginning of selecting an appropriate research topic until you are awarded with your doctorate degree. Our company is one of the leading PhD research assistance in India; we have many years of practice and service in the field of PhD guidance on various streams such as engineering, medicine, technology, management, science, and much m
  We are the great choice of your PhD research, as we have years and years of experience in the field of research, we are capable of polish your research area with complete professionalism. Our company is serving with the soul purpose of giving satisfied work in the field of complete PhD assistance, PhD consultation, thesis writing, research paper writing, journal publication, and much more. Our services are economically priced and we assure world-class service for your work. Incase if our clients have any doubt regards to our work or anything they are free to contact anytime.
  http://www.phdguidancein.com/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp