Avsnitt 204! Ruff Ryders-special

9:22 19 Okt 2020

 

Hej,

Hörni då var det dags för ett nytt jättelångt avsnitt!

Är det oväntat att vi gör en 2,5h Ruff Ryders-special? Kanske. Nu är den här iaf. Vi baserar hela avsnittet på TV-serien Ruff Ryders Chronicles som ni antagligen kan hitta på internet nånstans.

Behöver nog inte säga så mycket mer. Hoppas ni gillar avsnittet och ha det toppen!

Whatever?! xoxo

Sånger:

 1. DMX – Born Loser
 2. DMX – Get At Me Dog
 3. DMX – Ruff Ryders Anthem
 4. DMX – Slippin
 5. LOX – Recognize
 6. Eve – Love is blind
 7. DMX feat. Sisqo – What These Bitches Want
 8. DMX – X Gon Give It To Ya
 9. Styles P – Holiday
 10. Drag-On & Juvenile – Down Bottom
 11. LOX – Go Head

Sponsra oss på Patreon om ni vill. Ni betalar 1$ eller mer när vi släpper ett avsnitt. Patreon.com/vbdfr. Och gå med i vår Facebook-grupp Vad blir det för rap?! Eftersnacket.

Lyssna:

Ljud:

Podbean | iTunes / Podcaster Subscribe | Android Subscribe | Acast | RSS | Soundcloud

ALLA SÅNGER FRÅN ALLA AVSNITT:

 

32 kommentarer | “Avsnitt 204! Ruff Ryders-special”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) Förlorade kärleksformer
  3) Stoppa skilsmässa
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Christy Walton skriver:

  Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

 3. Fifended skriver:

  Exactly one year I studied and spent a lot of energy due to heavy loads, I did not have time to rest, and therefore I decided to simplify my homework when I decided to order homework on this site https://www.masterpapers.com/cpm-homework-help.

 4. directions skriver:

  Thank you for sharing. Your blog post is interesting and informative. I think there are many people who like it and visit it often, including me.
  among us 2

 5. Pingback: G-Bekerman
 6. game guides skriver:

  I really like the type of post that is simple so that everyone can understand and everyone can understand the message that the author wants to convey. Your style is unique but it is easy to understand what you want to say in this discussion.

 7. Hyperactive sexualizing is one more side of Latina sweetheart generalizations. Obviously, young ladies from Colombia, Mexico, or some other Latin area are hot and wild, feeling loose in bed. They like satisfying their accomplices and spot all their enthusiasm and energy into consistently they enjoy with their beaus. Notwithstanding, they are difficult. Unexpectedly, Latina singles need men to adore them and join extraordinary significance to closeness. Obviously, numerous chicks are into hookups, yet they needn’t bother with outsiders for this reason.

 8. chrichristacasher skriver:

  Have you ever wondered why the longer you fire your gun, the more your aim at a specific target moves away from that direction? This is csgo spray pattern because every weapon or gun has recoil and CSGO spray control patterns. CSGO weapon spray patterns are the direction of the bullets in continuous shooting using a firearm. Counter-Strike made this behavior to make the game more realistic, like handling real guns which have a recoil or a backward movement to a shooter when the bullet is shot.

 9. Jessica skriver:

  Hej killar; … Jag är Jesica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
  För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) på samma blogg, så Jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
  Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex -kärlekspartner även efter querel och separering?, Eller så vill du ha en kärlek charm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
  Få gratis online -konsultation nu via: WhatsApp; https://wa.link/q5f107
  E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
  Du kommer att tacka mig senare.

 10. David John skriver:

  Looking for the right place to get homework help? You’re on the same boat as thousands of students who seek out professional assistance with their assignments. The good news is, we are here for you! The Homework Help service from our website is tailored to enhance your experience and aid you in completing all sorts of academic assignments, whether it be an essay, report or dissertation.

 11. Fsh furniture skriver:

  Fsh Furniture is Dubai’s expert for all your furniture needs. Visit our store to see the wide selection of sofas in dubai and other furnishings that we offer in a variety of styles, sizes and colors.190 characters

 12. Loana Alin skriver:

  Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: (gethelp05@gmail.com Ring eller Whatsapp +2348147400259

 13. terraria skriver:

  I used to be recommended this web site by my cousin. I’m no longer sure whether this put up is written via him as nobody else know such exact approximately my problem. You’re amazing! Thank you! terraria

 14. George Cameron skriver:

  Global Assignment Help is a leading academic writing service that provides students with high-quality essay writing services in the USA. We offer a variety of other academic writing services, including assignment writing help, term paper writing help,Dissertation Help, research paper writing help, essay writing help, and more. We are confident that we can provide you with the assistance you need to succeed in your academic career. Contact us today to learn more about our services.

 15. Febian Cole skriver:

  Thank you for posting such a great article. I’m Writer by profession and i found that today’s students are very curious about pay someone to do my assignment. Global Assignment Help provide assignment help services, experts are here to assist with, in the UK. They have professional assignment help expert.

 16. Exam Tips skriver:

  In addition to our assignment support, we also offer valuable assignment assistance to help you excel in your exams. Prepare early, create a study schedule, and practice active learning techniques. Take breaks, get enough sleep, and manage your time effectively during exams. Stay calm, read instructions carefully, and answer all questions. Stay positive, seek clarification if needed, and stay organized with your study materials. Remember to stay motivated, trust your instincts, and celebrate your efforts after the exam. With Assignment Assistance, you can confidently tackle your assignments, improve your grades, and excel in your exams. Trust us to provide the comprehensive assistance you need for academic success.

 17. One of the most crucial habits that every successful person in the world maintains is time management. You learn to successfully prioritise your job and use your time more efficiently as a result. Time management skills are taught to students from an early age all around the world. Professors provide them a variety of writing assignments to help them learn time management skills and present their work on schedule. By doing this, professors hope to instil discipline and sincerity in their pupils early on. Unfortunately, most pupils are unable to recognise its significance and have trouble finishing even the simplest assignments. Some of them even use Assignment help UK services, hiring professionals to complete their assignments.

 18. Homework Help skriver:

  Thanks for the good write-up. I’m a writer by profession, and today’s students are very curious about writing homework. I recommend that you take expert assistance, they provide the best english homework help that writes your homework. They have A-grade 4500 writers to write your homework.

 19. Olivia Roy skriver:

  The demand for Assignment Assistance services is soaring, and for good reason. In a competitive academic environment, students need every advantage they can get. These services provide a tailored approach, helping students not only complete assignments but also learn and grow academically. A wise investment in one’s future!

 20. I am an academic content writer and I chose this profession because of my passion and interest. Without having prior knowledge, I did my best and became successful.
  If you are facing problems with your assignment writing, Get Assignment Help UK from Instant Assignment Help.

 21. Assignment Help skriver:

  Thesis Writing Help is an indispensable ally for postgraduate students facing the intricate task of thesis composition. Providing expert guidance in research design, analysis, and argumentation, it ensures academic depth and clarity. Skilled mentors offer personalized support, aiding students in producing a scholarly thesis that reflects original contributions and excellence in their academic pursuits.

 22. 지투지벳 skriver:

  G2G Bet Connect: Where bets meet fun! Join the hype, connect with betting buddies, and win together. Let’s make every bet a victory! 지투지벳

 23. Mike Rooney skriver:

  This is excellent article, thank you for the share! This is what I am looking for, hope in future you will continue sharing such an superb work.
  Brad Pitt Jacket Wolves

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp