Jag litar inte på nån

8:01 20 Jan 2016

Jag litar inte på nån, inte ens mina närmaste kompanjoner. Tex så tror jag att Elis har kommit på ett nytt sätt för att få mig att ta tag i saker, nämligen att skriva ”åååh min gamla klasskompis X tyckte förresten det var jättebra när du skrev om det o det…” för han vet att smicker är mitt ”bränsle”.

Kolla förresten vilken rolig dröm jag hade förut (ja jag sover på dagen, deal with it):

Anna

Drömde att du skrev såhär från nåns facebookkonto till dens mamma: hej mamma kan du skicka pengar till elis! han e snygg + cool!

 

När jag inte fick nån reaktion trots att Elis sett meddelandet så skrev jag

 

Anna

Haha tyckte du inte min dröm va bra? Smart sätt att få pengar

 

Då skrev han

 

Elis

Hahaha

Genial!

 

Då gjorde jag en sån här smileygubbe

 

Anna ;D

 

Man förvånas aldrig över hur smart hjärnan kan va när man drömmer! Jag kommer ihåg när jag hade en period när jag lekte med Barbie, den kom pinsamt sent egentligen, runt 2001, men det var för jag fick inte ha barbies för min mamma (hon va kommunist) och då blev jag kompis med en som hade Barbie. Det var jättekul, hon hade ca 200 barbies men tyvärr bara 2-3 killbarbies. Då drömde jag en natt att jag lånade min brorsas Action Mans som killar till barbiesarna!! Vilket jag sen gjorde i verkligheten. Hade aldrig kommit på den idén om jag inte drömt <3 jag har kommit på att SÖMN ska bli mitt intresse, typ att jag ska bli lite av en hobbyproffessor inom sömn. Varför inte? Vissa är ju så med mat och sex som också är basala behov. Typ skriver på sin twitterbio: ÄLSKAR SEX! Eller Leif Mannerström t.ex. som går ut stenhårt med att han är bäst på mat. Så ska jag bli bäst på sömn. SHOUT OUT till MALOU VON SIVERS OM DU BEHÖVER EN SÖMNEXPERT I NÅT AVSNITT SÅ ÄR JAG DET!!

Varför säger man förresten att sex är ett basalt behov såsom sömn och mat? Det kanske bara är jag men är man inte hellre utan sex i en månad än mat och sömn…

 

Med den lilla tankenöten lämnar jag er!

 

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG