gratulerar till din förgörelse

7:08 5 Okt 2016

jag efterlyser en hiromi itō-trend på facebook: alla börjar skriva gratulerar till din förgörelse till varandra, kors och tvärs, men inte vilken dag som helst, alla skriver gratulerar till din förgörelse när någon fyller år, herregud (den knäckande titeln håller vad den lovar: sjukt bra diktsagor om att mörda sina barn*)

 

*utkommer 20 oktober på Wahlström & Widstrand i översättning av Johanne Lykke Holm

 

/elis

En kommentar | “gratulerar till din förgörelse”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. uburt.in skriver:

    You must enter your personal information, such as your Aadhar card number, as well as your registered phone number, to which you will receive an OTP, when creating an account on any KRA’s eKYC site. Following verification, uburt.in you must give a copy of your Aadhar card that has been self-attested. You must enter your personal information, such as your Aadhar card number, as well as your registered phone number, to which you will receive an OTP, when creating an account on any KRA’s eKYC site. Following verification, you must give a copy of your Aadhar card that has been self-attested.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp