Bokmässan 2016, fredag

10:39 23 Sep 2016

Vi som aldrig skrev prosa är närvarande på Bokmässan. Det är väl kul men också lite: ska det va såhär resten av livet?? Smama människor som förra året, samma festen, var är utmaningarna. Det enda positiva är att man blir mer och mer känd. Men det är också jobbigt för då har folk så mycket förväntvingar på en. Vi vill bara sitta i vår lägenhet som vi har hyrt med våra uppstoppade hjortar och rådjur och prata gamla minnen och framtidsplaner. Man borde leva med i nuet egentligen! Men varför är nuet så tråkigt? Om nuet var roligare så skulle vi vara närvarande där!!! Vi önskar att Greta Thurfjell var här, nöjesguidens förra webbredaktör som nu jobbar på DN.  Hon är den enda roliga i Sverige

 

Kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer | “Bokmässan 2016, fredag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Mindfullness skriver:

  Zzzzz…

 2. SHERYLN COLEMAN skriver:

  Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp