Det är synd om mig nu

3:44 4 Dec 2013

Sista inspelningsdagen av Mälardalen-gymnasium-tjofräsen idag!

Tänker inte berätta vad jag fick göra (det får ni se när klippen kommer ut på youtube i januari) men här har ni före- och efter-bilder:

image

Först var jag glad, för jag var Superwoman. Sen var jag ledsen, för jag lyckades på något overkligt sätt gå och bli råförkyld under våra åtta timmars inspelning. Hello feber, huvudvärk och halsont. So we meet again.

Kom precis hem och lägger nu all min tankekraft på hur jag ska optimera min färd från sovrummet, till att gå och kissa, till att hänga mina blöta strumpor på tork, till att göra te och sedan återvända till rummet med minsta möjliga antal steg. Tips mottages tacksamt i kommentarerna för just nu gör det ont att tänka.
image

4 kommentarer | “Det är synd om mig nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. blenda skriver:

    åh gör ingefärste, med massor av honung i! och läs många böcker, för det blir man frisk av jag lovar. du kan också ligga ner och titta i taket och låtsas att du ser hela stjärnhimlen ovanför dej. ser du orion och pegasus där borta?

    sedan kan du lyssna på bra musik för det blir man glad av. jag tipsar den här låten för den får mej att smälta bort av lycka!

    http://open.spotify.com/track/05lBuZWQ2OhQuzoCSIkvUF

    Holocene med Bon Iver

    Hoppas du blir frisk snart / blenda

  2. Elev ^^ skriver:

    Åh jag tyckte jag kände igen dig när du gick runt i verkstaden med malin, synd att jag inte kom på att det var du just då xD

  3. Madde skriver:

    Om du vill gå så få STEG som möjligt… Gör masken! ;D Nae men krya på dig! Se en favvofilm ät typ soppa och sov. Choklad skulle säkert också gå… :)

  4. Ida skriver:

    Bara så du vet Clara så kraschar din blogg när man är inne på telefonen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG