Julklappar jadå

7:58 3 Dec 2013

Idag har jag köpt mina tre första julklappar! Ett till mamma, ett till Simon och ett till Mormor och Morfar. Känner mig som Superwoman och Tomten i en konstig men härligt mysig kombo. Superwoman eftersom jag, av okänd anledning, hetsat upp mig själv för att jag inte köpt en enda julklapp fastän det BAAARA är 19 dagar kvar till paketutdelning men nu avverkat TRE namn på klapplistan (ja, ”Mormor och Morfar” räknas som singular) på EN OCH SAMMA KVÄLL; och Tomten eftersom, well, han är tjock och go och delar ut paket. Duh.

Mormor och morfar får varsitt paket med 110 påsar vätskeersättning.

”Genom att handla i UNICEFs gåvoshop har du gjort en konkret insats för barn världen över. Fältprodukterna du köpt kommer skickas till det barn eller den by som för tillfället är i störst behov.”

… vilket är den främsta anledningen till att jag känner mig som Superwoman ikväll. Vill ni också ge bort gåvobevis kan ni handla dem här. Fred på jorden och mat åt barnen.

 

2 kommentarer | “Julklappar jadå”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. fenus.devote.se skriver:

    Åh, vilken bra idé!

  2. Stephanie skriver:

    Tack! Kännde mig inspererad att köpa 3 liknande julklappar till mina när och kära, nu kan jag också bocka av dem från min lista :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG