Badar naken på Sergels torg

19:35 2016-03-02

Gjorde det här för någon vecka sen. Frös inte så mkt eftersom jag fick en märklig adrenalinkick av det. Är det nåt slags tecken på att jag är en nudist nu…?

I 5 minuter stod jag alltså i frusna fontänen i strumpor och tofflor och dansade med producent-Amanda skrikandes i örat.

Expressen intervjuade mig om det hele idag…………. ”Jag vill inte bli anmäld” säger jag bl.a. JA, DET SKA VARA LAG OCH ORDNING HÖRRNI.

Puss!

11 kommentarer | “Badar naken på Sergels torg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Stina skriver:

    Hallå Hanna! Vet ej hur man kommenterar på snapchat pga gammal men vilken YNNEST ändå att få vara kär i ett rufs! Vet verkligen hur det känns men tyvärr känner ägaren av mitt kärleksrufs inte detsamma för mig (men jag överlever). Ojoj så rörigt detta (pga onsdagsfull) men det jag vill säga med detta är att jag verkligen unnar dig ditt kärleksrufs Med vänlig hälsning, Stina62

  2. Alma skriver:

    Asså jag ÄLSKAR DIG!!!!

  3. Roos skriver:

    haha så himla bäst!!!

  4. Sanna skriver:

    Du är för rolig ibland! Hoppas du inte blev anmäld!

  5. Hanna skriver:

    Så det är sånt här alla med tv är statligt tvingade att finansiera.. Tacka vet man public service</3

    1. Hanapee skriver:

      Mmm det här och t.ex. Morran och Tobias, IJwtbc, Keyyos serier, MVH, Edit och massa annan underhållning som en del av befolkningen faktiskt gillar(!).
      Som tur är, är Public Services uppdrag att ha något för alla och inte bara uppfylla din egna personliga lilla smak :-))))))

  6. S skriver:

    TACK PUBLIC SERVICE för att de anställer dig så du kan utveckla/medverka i program. Älskar Hanna badar med en kändis och ser så mkt fram emot denna säsong 2. Vill också bara säga att Mello inte känts lika exciting som förra året, förstod inte varför tills jag kom på att det är för att erat Inofficiella mellosnack inte sänds! Saknar det! Skulle vara najs med ”inofficiellt lördagssnack” eller något, liknande koncept som det för mello. fast bara en vanlig lördag.

  7. E skriver:

    Men varför pixlar du videon?

    1. Hanapee skriver:

      Skulle inte få ligga på youtube eller Facebook annars…?

  8. hemlig skriver:

    Underbart!!! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla