Ansiktsmojs

21:55 2016-03-02


HEJ ALLA NI MED HUD!

Jag har ju börjat hamstra lite nya produkter den senaste tiden då jag fått ett uppsving i mitt smink- och hudvårdsintresse, mycket kanske beroende på Kakans blogg??

Aja. I förra veckan skaffade jag dessa två efter tips från hudkunnig person:
1. Superåterfuktande ansiktsmask från Caudalie

2. Oljebaserad ansiktstvätt från samma märke

Och oj oj oj vad bra min hy har varit sen dess? Liksom MJUK på ett helt nytt sätt. Ansiktstvätten är ju riktigt jävla skonsam men funkar dåligt om jag har eyeliner, då använder jag en från Dermalogica just runt ögonen. Men till mascara och foundations osv. så är den riktigt härlig.

Ansiktsmasken har jag använt 3 gånger sen jag fick den och då i 20 min per gång. Hittills har det var en succé för min vintertorra hy! Som SILKE efteråt??? DÄREMOT testade jag den på Anton och han fick ngn finne? Tror dock att det handlade mer om hans ovana hy eller att han kanske är mer fet i hyn.

Märket kan du köpa på massa olika ställen, mina är härifrån.

PS. Har också en riktigt bra ansiktskräm som jag ska snart presentera för er i nytt inlägg… OCH en BUS för ansiktet ÖJ ÖJ ÖJ

6 kommentarer | “Ansiktsmojs”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Linn skriver:

    HP! I podden har du nämnt världens bästa överlack och ansiktsmask mot pormaskar. Vad heter dessa?! Tacksam för svar

    1. Isabelle skriver:

      Jag tror att det var överlack från Seche Vite och ansiktsmask från GlamGlow! mvh pod- och skönhetsvårdsnörden :-)

  2. Hanna skriver:

    Hej!
    Kan inte du tipsa om hur man gör för att inte bråka om städ, tvätt och andra vardagssaker med sin partner. Jag och min kille har just flyttat ihop och pratar om att vi inte vill hamna där eftersom vi båda gjort det i tidigare förhållanden. Hur gör ni för att undvika sådana tråkigheter?

  3. mb skriver:

    NÄÄÄÄEEEE. Har samlat en lista på grejer jag ska köpa till mitt face ett tag och idag la jag äntligen en beställning och nu ba… fan jag borde ha läst din blogg innan. Är så OTROLIGT lättpåverkad? Är nu helt övertygat om att det jag köpt är SKIT och att jag slösat pengar jag hade kunnat lägga på sakerna i ditt inlägg trots att jag aldrig ens hört talas om dem. Varför är man såhäääääääääär. Man vill ju tro att man inte påverkas men så kan man inte ens läsa ett inlägg med tips utan att ifrågasätta sin existens.

    1. Li skriver:

      Men vad köpte du för nåt, mb? Är lite hudvårdsnörd och kanske kan stärka dig i ditt val? :*

      1. mb skriver:

        Åh du kommer ju aldrig se det här men skriker ut i cyberspace ändå. Köpte bha och aha från paulas choice och special cleansing gel från dermalogica. :*:*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG