Jöbbelijöbbbbb

17:23 2016-03-01

   

HEJ ÄLSKADE NI

Så här ser det ut på vår redaktion numera. Mina blöta vidriga baddräkter  och massa underlig rekvisita som t.ex. en pizzaspade och ett fiskespö.

Men vi jobbar ju med ungdoms-tv så YOLO!!!!!!! 

En inspelningsdag kvar, sen är det klart med själva badandet iaf. Känns både sorgligt och skönt. 

HUR MÅR NIRÅ??? Tisdagsångest???

10 kommentarer | “Jöbbelijöbbbbb”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanapeel0ver skriver:

    Hannaaa.. Fan vad jag skulle behöva råd av dig. Jag önskar mig ett inlägg om en kärlekskänsla trots att en är i ett förhållande. Jag och min sambo har bott ihop i 2 år och just nu känner jag attraktion till en kollega åt mig. Så fort han är nära slår hjärtat fort och jag som eg. hatar mitt jobb vill bara dit. Ska jag våga lita på känslan och göra slut med min pojkvän? Går det över? Har du nånsin känt så? Vad gjorde du? /hanapeelover92. (PS drömde en gång att du och anton köpte en Rörstrand-servis åt mig. DS.)

  2. Malin skriver:

    Har vrålångest över körkortsteori med att räkna ut stoppsträckor, bromssträcka osv. Fyfan ska köra upp i april och försöker tänka ”ingen idé att oroa sig”. HAHA vem är jag att lura? Blir ju fan nervös av minsta lilla. Jaja. Finns ju värre saker…….

  3. S skriver:

    Tisdagsångest? Jaa det har jag :(

  4. Sofie skriver:

    Neeeej ingen ångest alls! Bara hungrig.

  5. klara skriver:

    jaaa har så sjukt mkt i skolan och allt annat så blir stressad och mår inte riktigt bra då vaaaa för har vart stressad så länge. segt!! så ikväll ska jag söka massa sommarjobb och plugga. men ska iaf få se sista grey’s avsnittet jag har tillgängligt nu med mina syskon (har varit sspännande länge nu, peppen!!!) <3333 är det inte sjukt egentligen? ok nu vet du hp på andra sidan sverige vad jag klara på ena sidan sverige gör ikv efterssom jag…..skrev det…. ville väl skjuta upp plugget eller nå. liv1 liv1 liv1 ha en bra kväll

  6. johanna skriver:

    Måndagens avsnitt..Så bra på många sätt. Slogs av att ni så jävla äkta och det är riktigt sällan det blir äkta i poddar. Vilket är förståeligt. Men all heder till Er, att ni oavsett humör, ångest eller annat bara är ärliga i poddarna. Åh vad jag tycker ni är bra!

    Jag är inte sjuk eller så, men måste bara skriva detta. Jag var på dejt i förra veckan. Dejten var inte bra, och jag bestämde mig ganska snabbt för att vi inte skulle ses igen. Tror han kände samma. Men vi satt kvar en stund och småpratade. Jag berättar att hanapee är min favoritpodd och så säger dejten att han är ytligt bekant med Martin. Jag stirrar häpet och blir starstrucked några sekunder. Överväger med mig själv att OM jag träffar honom och blir ihop KANSKE jag nån gång får träffa Martin och Hanna och bli deras vänner. (är inte sjuk på nått sätt) men jag insåg att det var lite väl.. Hade jag varit sjuk hade jag nog följt den impulsen hehe.

  7. M skriver:

    Vad kommer dina baddräkter från?! Kan du inte göra ett inlägg om dom!^^

  8. maria skriver:

    Hanna! Kan du inte göra ett inlägg vilka sminkprodukter du använder till vardags?

  9. Mia skriver:

    MASTER! Har mera jöbbelijöbbånegst skulle jag säga. Fick precis veta att jag får komma på intervju för det som skulle bli mitt allra första riktiga JOBB!! VUXENJOBB liksom. Shit. Men nu får jag ångest, för hur vet jag om jag är tillräcklig BRA???? En räkryteringsfirma ska dessutom göra intervjun, vilket får mig att tänka på vidriga personlighetstester och så, och min lilla överläpp blir alldeles svettig bara av tanken. TIPS FRÅN MASTER SOM REDAN SKAFFAT SIG ”””VUXENJOBB””” ? Tackar också för världens bästa blogg och podd. Puss

  10. Sara skriver:

    Hehe läste underlivsrekvisita i all hast..

    Lite ångest ja. Min kille ska snart ut på jobb igen vilket innebär fyra veckor på stor båt i Nordsjön ofta i 20 meter vågor (likamed livsfara) och jag är ensam hemma med vår bebis. Vi skaffade barn under de förutsättningarna men ångesten och rädslan för att nånting ska hända honom gick inte att förutse innan bebis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG