Roliga tanten blev nostalgisk på Allsången

23:34 2017-06-28

Hallå älsklingar

Någon frågade efter vår podcast, som vi skrev på fb-sidan idag så har Martin inte haft något internet och jag har helt enkelt haft för mycket jobb, går på semester om 1,5 veckor och det är rövstressigt….. Så nu vet ni det. Nytt avsnitt kommer på måndag som vanligt.

Igår hade förresten Allsång på Skansen premiär och jag kom på att jag hade lite bilder från presskonferensen som jag glömt visa er? När jag var barn ÄLSKADE jag Allsång på Skansen.

Min syrra och jag såg alla avsnitt fram till att jag var kanske 14? ”NUUU ÄÄÄR DET ALLSÅÅÅNGEN HANNAAAA!” skrek hon från vardagsrummet och så dukade vi upp fika framför teven med brunbrända armar.

Lite lol att bli besatt av ett allsångprogram som barn? Men pensionärer och barn brukar gilla samma grejer?

 

Här står jag och är nostalgisk. Skickar *mind-pics* tillbaka till 10-åriga Hanna och tänker ”vad säger du nu då? Va? Va?! VA?”.

Snackade lite med favoritkändisen Linnea Henriksson. Jag ser förresten ut exakt som en glad gnagare här? Jaja, hon är ju verkligen så go och härlig som man kan tänka sig! BRA PERSON!!!!! KUL! Bakom står btw en annan favoritkändis; Shima!

Sen kom det en drös med ungar som ville ta bilder. ”HANNAAA BADAR MEEED EN KÄÄÄNDIS!!!” skrek dem i kör :’) Det är kul med alla barn som tittar på mina program och inte har en aning om den här bloggen eller podden.

För dem är jag helt enkelt en rolig tant i ett badkar.

17 kommentarer | “Roliga tanten blev nostalgisk på Allsången”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elin skriver:

    Var också besatt av allsång som barn, fan va det programmet är förknippat med härlig sommarlovskänsla!!!! Men Nima…? Hon heter väl Shima? Kan ev ha missat att du är på smeknamns-basis med henne :)))))

    1. theresa skriver:

      Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) bindande stavning
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

  2. Lindoo skriver:

    Hanna, kan vi prata mer om feminism? Hur ska jag hantera män i min omgivning som är starkt emot feminism? Männen i fråga förnedrar kvinnor, tycker feminister är äckliga (?), blir otroligt kränkta och menar på att män har det ”värre” och att vi kvinnor har det bra och ska sluta gnälla. Det är lite extra problematiskt då vissa av dessa män är gemensamma vänner till mig och min partner, samt att vissa är nära släktingar till mig. Jag vet inte hur jag ska kunna försvara mig som feminist. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig utan att bli hånad och dumförklarad. Det läggs upp klipp på feminister, främst ”SJW-kvinnor” och sen hånskrattas det. Det diskuteras att män inte har rättigheter och att kvinnorna har det så jäkla soft och jag känner att jag kokar mer och mer för varje klipp som läggs ut och för vad som sägs. Har du något tips?

    1. Vendela skriver:

      Be dem hålla häften. Nej men seriöst blev så provocerad av din kommentar, vilka rövhattar till människor!!

      Mitt tips är nog ändå att bemöta med ”bryr-mig-inte-om-dina-dumma-åsikter-feminister-är-FRAMTIDEN” attityd. Ställa motfrågor, äga skiten ur dem med fakta. typ.

      Själv går man mer till motattack och blir arg :-):-)

      1. Lindoo skriver:

        Tack för svaret, Vendela. Tyvärr blir jag också arg och nackdelen med det är att några av dom tycker det är askul när jag blir upprörd och gärna fortsätter att trigga och garvar. Jag vill vara lugn och sansad. Vill vara cool och äga med massa bra motargument och faktan men det är så jäkla svårt när man blir provocerad.

  3. Linnea skriver:

    Jag önskar att jag också var en rolig tant i ett badkar för någon!

  4. Frida skriver:

    Haha älskar att vi ”vuxna” (känns alltid sjukt att skriva det hehe) får ha dig lite för oss själva här på
    bloggen. Började btw fundera på din relation med din syster. Har aldrig hört henne nämnas innan och då har jag läst bloggen länge. Kan inte du skriva lite om dina syskonrelationer? Kanske inte alls ert bra ämne men tycker det är så intressant. Älskar min syster men har nära vänner som liksom inte alla klickar med sina syskon. Aja ba intressant att höra vad Master har att säga om detta :) Btw vi som snackade på insta häromdagen…lovar att inte bli ett psyko som kommenterar allt råkade bara bli nu igen // Mvh Frida :)

  5. Joanna skriver:

    Mäktigt ändå att vara bloggare, poddare OCH rolig tant i badkar. #lifegoals
    Och just det, glöm ej stjärnryttare!

  6. Ida skriver:

    BYXORNA? Har varit i jakt forever efter perfekta vita byxor och så har du dem!!! Varifrån?<3

    1. Hanapee skriver:

      TACK! Filippa K!

  7. anna skriver:

    Master! Vill ha ditt uttlåtande om Lorentz nya album!!

    1. Hanapee skriver:

      det kommer!!!!

  8. Kajsa skriver:

    Master! Vad har ni för växter/planter i lägenheten? Såg en fin i köket på din snap igår

  9. Åsan skriver:

    Jackan! Var är den ifrån?

    1. Åsan skriver:

      …gick lite väl snabbt där. När jag ändå skriver så måste jag tillägga: HEJA DIG med allt du gör och gjort. Blev tipsad om din blogg av min syrra för en massa år sen som ba ”Åsa har du sett den här bloggen, hon Hanna är väldigt rolig”. Instämmer! Så är du ju väldigt vettig och fin också. Tack för massa års läsning och fniss.

      1. Hanapee skriver:

        Åh! Tack!!!! Va gla jag blir!

    2. Hanapee skriver:

      Monki! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG