Gunilla Perssons mosters minnesstund

12:29 10 Aug 2016

Som jag tidigare har rapporterat om så dog Gunilla Perssons moster Sonja tidigare i somras. Detta trots att Gunilla var övertygad om att hon egentligen var frisk som en nötkärna, men fick ofrivillig dödshjälp på sitt äldreboende av den ondskefulla personalen. Gunilla ville ta henne till Los Angeles så hon kunde få vård där eftersom hon förmodligen bara behövde lite sol och värme, men fick inte göra det eftersom Sonjas närmaste anhöriga vägrade. Ja ni hör ju själva, det var kaos!

 

Nu har Gunilla lagt upp en video från Sonjas minnesstund! Eller ja, den inofficiella minnesstunden som Gunilla anordnade i Los Angeles. Den är sex minuter lång, och jag blev förvånad över hur många psalmer och religiösa budskap som man kan slänga in på så kort tid! De första två minuterna så skrikgråter Gunilla i hemmet, och därefter så blir det psalmer och en ceremoni på engelska samt en hel del bilder på Jesus och Sonja.

Gunillas mamma Iris, alltid på lika gott humör!

Apropå Gunilla Persson så undrar jag faktiskt hur det går för hennes kändisviner? Det kanske är jag som är blind, men jag har inte sett att de kommit ut på Systembolagets hemsida än? Trots att Gunilla Persson hävdat att de skulle lanseras redan i juni. Vart har de tagit vägen någonstans? Jag orkar inte vänta i många dagar till! Varje dag som jag inte får dricka ett glas Selected by The Gunilla känns helt meningslös!

6 kommentarer | “Gunilla Perssons mosters minnesstund”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ingela skriver:

    Jag försökte beställa hem hennes vin på systemet, men det fanns inte i deras katalog över kommande släpp och de hade ingen aning om vad jag pratade om…

  2. Nora skriver:

    Jag är en 35-årig småbarnsmamma med kommunalt jobb, men jag älskar dig Frans! Sluta aldrig skriva, du gör min dag.

    Keep up the good work!

  3. Rebecka skriver:

    Hur uttråkad ser inte Erika ut att vara under minnesstunden då?

    1. Amanda skriver:

      JAHA! Det är Erika! Gud vad hon har växt och gud vad jag känner mig gammal nu.

    2. M skriver:

      Tycker mer hon ser väldigt, väldigt obekväm ut. Hon är ju så stor nu att hon antagligen förstår knasigheten i det mesta hennes mor gör och säger, men är sorgligt nog totalt gisslan i situationen. Vi har ju sett hur det går när någon ifrågasätter the G.

  4. A-K skriver:

    Vet inte riktigt vad jag ska säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG