Uppföljning: Linda Lindorffs kamp för att få en Kristall

12:32 9 Aug 2016

I inlägget jag skrev i förrgår om Linda Lindorffs kamp för att få en kristall så påstod jag att bönderna inte brydde sig om priset, och att det bara var Linda Lindorff som ville ha priset för sig själv. Jag vet inte om Linda Lindorff läste inlägget, men nu har hon iallafall skrivit ett nytt inlägg på sin blogg där hon personligen har ringt upp alla bönder som var med förra säsongen. Nu har bönderna gjort sina egna uttalanden på Lindas blogg:

Stefan: Så klart Bonde söker fru ska ha en Kristall. Det är jordnära och det handlar om viktiga saker som kärlek, harmoni och jordbruk, och det kan uppenbarligen leda till något gott. Jag fick ju världen underbaraste kvinna! som jag är nu är förlovad med.”

Kristallen är ett TV-PRIS!!! Inte ett kärlekspris eller jordbrukspris. Hur svårt ska det vara att förstå? Bara för att ett par blivit ihop i programmet så förtjänar det väl inte ett pris?

”Daniel: Med tanke på hur många som tittar och engagerar sig i programmet så är det ju självklart på något vis. Det är också bra med program som sprider kärlek och glädje, det behövs.”

Nej, det är inte ”självklart” att ett program ska vinna en Kristall bara för att det är ”många som tittar” och för att det sprider ”kärlek och glädje”. Kristallen är inte en välgörenhetsgala.

”Markus: Det är också livsnödvändigt.. Haha! Vi bönder måste föröka oss så inte lantbruket dör ut.. Annars blir det många hungriga magar i vårt land! ”

Jag som trodde att Sveriges lantbruk var utdött för längesen? Bortsett från några smutsiga potatisar och ett par ensamma kossor som står och ångestskriker lite här och var. Är det här något sorts hot från Sveriges kvarvarande bönder? Kommer det bli svårt att få tag på svensk mjölk efter september om Bonde söker fru inte vinner?

Därefter så urartar Linda Lindorffs citeringar och hon försöker återge någon sorts dialog hon haft med alla tre av bönderna.

”Linda: Om vi då vinner, jag har ju typ lovat att vi ska skåla genom att dricka ur mina gamla stövlar. Stefan om du får blåbärssoppa, dricker du ur min gamla gummistövel då?

Stefan: Ja men för tusan så klart! Lite tåbira har ingen dött av ha ha.

Markus: Spottar ju inte i glas å inte i stövlar heller! Klart jag kan ta en sup ur din stövel! Och jag är inte knusslig, jag dricker vad som helst i det läget. ??

Daniel: Ja lätt!”

Alltså, det kanske bara är jag, men jag KAN INTE skaka av mig den sexuella spänningen som OSAR från den här konversationen? Linda tjatar om sina smutsiga stövlar och det är tåbira och kroppsvätskor. En av bönderna intygar att han ”dricker vad som helst i det läget” och allt känns bara allmänt olustigt. Vad är det som händer?

Jag har aldrig brytt mig om Kristallen tidigare men nu vill jag nästan att Bonde söker fru INTE ska vinna priset eftersom det skulle innebära att Linda Lindorff får som hon vill? Hon vill ha priset ohälsosamt mycket. Det är inte kul längre!

11 kommentarer | “Uppföljning: Linda Lindorffs kamp för att få en Kristall”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Hahahhaahaha! Alltså Frans, jag älskar dig!!!

  2. Johanna skriver:

    Är det någon säsong som BSF borde vunnit Kristallen så är det ju helt klart ”Fredrik-säsongen”:

    https://www.youtube.com/watch?v=tBvghbQMtEw

    1. Isabelle skriver:

      Fast ingenting någonsin slår väl mästerverket ”Bonde-Roger tar ett skumbad”?

      https://youtu.be/4a9km5xyqgw

  3. Ingela skriver:

    Hon är ju fullständigt galen…!

  4. Helena skriver:

    hahahahaha…………… kom igen

  5. Mija skriver:

    Tycker inte Lindas man att hon är ganska pinsam? Skulle skämmas om min sambo betedde sig som hon gör.

    1. Anna skriver:

      Fast orka skämmas över vad någon annan gör!

  6. Frida skriver:

    Jag läste en kommentar där en Karinnnn kommenterade ”Kära Linda,
    Jag förstår att du älskar programmet, bönderna och all kärlek som uppstår.

    Men kan du inte bara njuta med bönderna och släppa taget om att du absolut måste vinna ett pris? Är det verkligen så viktigt?

    I en artikel om dig så sa du:
    ”Jag är en tävlingsmänniska. Jag har lite svårt att kontrollera mina känslor. De tar över mig. När jag växte upp slutade vi spela spel. Det gick inte. Jag blev odräglig, jag kunde inte ändra mig. Spelade jag Monopol med min syster skulle jag få börja med ett hotell på Karlaplan så att jag visste att jag skulle vinna.”

    Det här handlar inte om bönderna eller om kärlek, det här handlar om din besatthet över att vinna.

    Släpp taget och fokusera på annat i stället. Du kan må lika bra utan ett pris.

    Jag älskar ditt program och önskar dig en fortsatt skön sommar!”

    Jag tycker den kommentaren sätter huvudet på spiken ganska bra, jag tycket Linda tar detta lite för långt. Det som kommer upp i mitt huvud är bilden av hur hon börjar storgrina i Let’s dace när hon är i semifinal eftersom ”jag kommer åka uuuut”. Jag vet inte, det kanske bara är så att jag har lite svårt för henne som person eller något…

    1. Mija skriver:

      Bra skrivet- håller så med dig Frida!??

  7. Sara skriver:

    Det där med konstigt vinklade ”intervjuer”, där alla som blir intervjuade berättar om bloggarens förträfflighet, verkar vara en trend i Bloggsverige.
    Idag så gör Blondinbella likadant när hon ber hennes medarbetare att beskriva henne (som alldeles alldeles fantastisk såklart. Vad säger man om ens chef frågar ”Vad tycker du om mig? Jag ska lägga upp det på en av Sveriges största bloggar sen, så att alla potentiella framtida arbetsgivare får läsa, men var helt ärlig och avslappnad!”:) Humblebragging har nått en ny nivå!

    1. Anna skriver:

      Haha jag dööör! Om jag blir chef ska jag be mina medarbetare att göra en powerpoint om hur bra jag är som chef hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg