Peroni Designer Collaborations x Isabell Yalda Hellysaz

2:02 22 Aug 2014

Isabell Yalda Hellysaz

Även denna säsong presenterar det italienska ölmärket Peroni Nastro Azzurro konceptet Peroni Designer Collaborations som är ett initiativ med tanken att stötta unga svenska designers och möjliggöra att de får visa sin kollektion under Fashion Week Stockholm. Denna säsong sammarbetar peroni med Isabell Yalda Hellysaz, en superintressant svensk/persisk designer som startade upp sitt varumärke 2013 efter att hon 2012 utexaminerats från Central Saint Martins College of Fashion och London College of Fashion.  Via sammanlagt fyra filmer får en följa hennes arbete med kollektionen, tre innan visningen och en efter. Modevisningen går av stapeln nu på onsdag den 27e augusti och jag är så fruktansvärt nyfiken på att se vad Isabell kommer att visa, mina förväntningar är skyhöga.

Peroni Designer Collaborations startades upp under våren 2012 tillsammans med Bon och har tidigare stöttat unga modetalanger som Nhu Duong, AltewaiSaome, Erïk Bjerkesjö och nu i vintras stjärnan Ida Klamborn.

Del 1

Del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG