Solange Knowles episka bröllop(sklänning)

11:38 17 Nov 2014

Igår, i New Orleans, skedde någonting stort. Solange Knowles gifte sig med videoregissören Alan Ferguson och gjorde bröllopsmodehistoria. De anlände till bröllopsplatsen (Marigny Opera House) såhär:

Det finns nog inga ord för hur fantastisk den där byxdressen är, designad av ingen mindre än haute couture-proffset Stéphane Rolland, eller hur jävla perfekt Alan Fergusons look är. Väl inne i operahuset där själva ceremonin ägde rum golvar fantastiskheten vilken beskådare som helst eftersom det såg ut såhär:

*golvad*

Återigen – det finns inga ord. Det finns inga ord för den här tårkanalstriggande bröllopsklänningen, som endast Solange skulle kunna göra rättvisa, designad av ingen mindre än Humberto Leon- ena halvan av Kenzos chefsdesignerduo och brudens vän. Jag vet att jag kallade Kim Kardashians bröllopsklänning för årets klänning, men jag måste ta tillbaka det utlåtandet nu – och det säger väl en hel del om hur fantastiskt vacker den här klänningen är. Den är magisk, den är episk.

En kommentar | “Solange Knowles episka bröllop(sklänning)”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Llama Lloyd skriver:

    Dock jävligt dålig stil att cykla på helmålade vita cyklar. Antagligen vet de inte om vad det betyder, annars: jävligt respektlöst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg