ASKET och den perfekta T-shirten

1:04 15 Apr 2015

ASKET, ett projekt av August Bard Bringéus och Jakob Dworsky ämnar att producera den idealiska t-shirten. En t-shirt med den perfekta passformen- för alla män. Med femton storlekar istället för de standard fem (short, regular och long i storlekarna XS till XL) avser dem att göra ett mer realistiskt anpassat plagg efter en varierad kropp.

T-shirten är producerad i högsta kvalitet för att fungera som en investering snarare än ytterligare en pusselbit i ens annars omiljövänliga trendshoppingpussel. Trots att kvaliteten är den mest optimala och produktionen sker i de mest prestigefyllda fabrikerna i Portugal ska den prissättas till ett rimligt pris, ett rimligare pris än vad en skulle få betala för kvalitativt samma t-shirt med en PRADA-logga.

Nu har ASKET valt att använda sig av Kickstarter för att samla in de 10,000 euro de behöver för att omvandla deras vision till verklighet. Så, klick klick, för den som vill ha den perfekta t-shirten på marknaden.

Jakob Dworsky & August Bard Bringéus

Som ett litet ps. så hoppas jag på att detta projekt inspirerar andra att tänka i mer verklighetsskildrande storleksbanor- då vi alla vet att ingen kropp är den andra lik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg