Gucci A/W16 Menswear

9:12 19 Jan 2016

Äkta 70-talspervo-toffla<3

Gucci A/W16

Ibland är det så himla jobbigt att ha ordentliga åsikter om modevisningar (nya kollektioner) eftersom mina känslor inför dem oftast är något så väldigt simpelt som “FYFAN DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA FINT JAG DÖR” eller “FYFAN DET HÄR ÄR SÅ JÄVLA FULT JAG DÖR”. Därför blir det lätt att jag inte skriver alls, när hjärnan endast kan formulera bu eller bä, pga ställer högre krav på mig själv än så? Förmodar jag. Vilket är trist när en *driver en blogg*. Men, ja, en kanske inte behöver ha så himla mycket ordentliga åsikter hela tiden?

Jaja. Nu tänkte jag dela med mig av lite ofullständiga åsikter (aka känslor) kring Guccis A/W16 Menswear-kollektion. Som var ungefär lika dödsfin som den senaste. JAG AVLIDER FÖR ATT DEN ÄR SÅ FIN. SÅ FIN. SÅ FIN. Jag vill bara rafsa ihop alla kläder/accessoarer/skor, sno med mig dem hem, konstruera en säng av allt och sova lyckliga mardrömsfria nätter på Gucci A/W16-sängen i alla mina dar. Tror seriöst att en sån säng skulle kunna bota mina sömnproblem.

Gucci A/W16 – en ny (och faktiskt fungerande) variant av sömntablett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp