Diesel – MAKE LOVE NOT WALLS

3:08 14 Feb 2017

diesel_campaign_ss17_wall_dps

Egentligen hatar jag alla hjärtans dag. Som så många andra. Jag känner varje år väldigt starka äckelkänslor inför att vi tillägnar en hel dag åt att stora företag sitter och tjänar ännu mer pengar, på ännu fler onödiga produkter att konsumera- i kärlekens namn.

Men, det här är året jag testar något nytt, att vara positivt inställd till det mesta. Jag stör mig på min cyniska sida. Adjö med den.

Jag har inte köpt någon hjärtformad choklad, såklart, men jag har och jag ska hylla kärlek idag. Känna kärlek. Fokusera på kärlek. Skicka iväg ett sms eller ringa upp alla de jag älskar och berätta hur mycket jag älskar dem. Fint va? Ja.

En annan fin sak som jag fick mail om idag är Diesels nya kampanj- MAKE LOVE NOT WALLS. Det är ett samarbete mellan Diesel och fotografen David LaChapelle som handlar om att bryta barriärer. Att bryta ner (d)en mur som håller oss människor isär. Skapar olikheter, skapar hat, bestämmer vad/vilka som är rätt och fel, begränsar och drar ner oss.

Den regnbågsfärgade uppblåsbara pansarvagnen som i kampanjen (se nedan) kör igenom den uppbyggda muren kommer idag att synas i London (Happy Valenine’s Day) ”conveying a message of love”- frihet att älska vem en vill, för att sedan åka vidare till Milano, Shanghai, New York, Berlin och Tokyo.

Fint va? Ja.

XOXO

diesel_campaign_ss17_tank_s

diesel_campaign_ss17_wall_s

diesel_campaign_ss17_wedding_gay_s

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp