Premiär: dagens undran

7:52 18 Apr 2017

Det här är den officiella premiären för mitt allra första “I Couldn’t help but wonder”-inlägg. Det blir säkert skitlamt. Första gången är alltid under förväntan, många gånger riktigt kass till och med. Men snälla sweetie darlings bear with me.

En sak som jag har tänkt på en del på sista tiden är ett återkommande koncept i min vardag, som är- att jag stör ihjäl mig på något någon säger, eller något någon gör eller t.ex. chokers och att bära negligé som en “vanlig” klänning. Att jag bannlyser det. Avskyr det. Och sedan inser att jag själv brukar syssla med det, säga det- eller bära det.

Under sommaren 2016 gick jag klädd i en underklänning/underkjol som om de vore faktiska plagg hela tiden. Hela tiden. I alla lägen. Hemma, på jobbet (detsamma som hemma dvs…), under your average lediga dag och på fest. Mitt favoritplagg är även en boudoir-kimono från BACK, har den på mig alldeles för ofta. Tre dagar efter mitt Coachella inlägg gick jag och köpte en choker.*

Så jag undrar om det är en typisk grej folk gör? Att undermedvetet störa sig på sig själv, något en säger/gör/har på sig- och sen projicera den irritationen på alla/allt annat som på något vis påminner om det? Är det rimligt? Lite som att människor som är alldeles för lika varandra sällan klarar av varandra. Eller är det bara jag som är osympatisk och inte vill att andra ska säga/göra/bära likadana saker som jag? Som en lågstadieunge som vill vara unik.

???

 

**Enligt vissa gills inte det halsband jag köpt som en choker, det är mer bara ett halsband, men det är riktigt nära. Och (för att ursäkta mig själv lite mer) de chokers jag syftar på i Coachella-inlägget är de avskyvärda som ingår i 90s stilen som ingen(?) orkar med längre.

 

Nu kommer bildbevis på mitt hyckleri:

Jag i ett nattlinne: Midsommar- juni 2016.

Jag i ett annat nattlinne: Dovas- juli 2016.

Första gången jag hade på mig min boudoir-kimono: Douchegalan– maj 2016.

Här återkommer den: maj 2016.

Och igen: Nyårsafton 2016/2017.

Och igen: mars 2017.

Och igen: invigningen av Hobo– mars 2017.

Falska jag i min ”choker”.

 

Btfw, jag måste börja ta fler bilder när jag inte har Cava/alkoholhaltig dryck i handen. Har faktiskt ett liv(?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp