Nöjesguiden 2.0

11:32 29 Okt 2018

Är man inte trött på denna klubb för inbördes beundran som kallas Nöjesguiden? En ”tidning” som brukade vara det kreddigaste vi har men som numer bara är Frasse Levinssons personliga dagbok? Slog upp en random sida i senaste numret och det jag möttes av var på riktigt en artikel med rapparen Vinter om mikrobryggerier (det var det inte men erkänn att du gick på det).

Jag tror problemet med Nöjesguiden idag är att gemene man inte längre vill vara cool på samma sätt som förr i tiden. Att vara cool i dagens samhälle är inte att festa med coola artister eller att bara vara relevant för Stockholms absolut innersta krets. Att vara cool idag är att ha många följare på tik tok och eftersom folk är dumma i huvudet får man inte mycket följare av att vara cool och kreddig, utan snarare av att vara från Linköping och vara Youtuber.

Jag har fått i uppdrag av mig själv att genom mitt bolag Petsson Consulting Group hjälpa Nöjesguiden nå nya läsare och intäkter. Det har varit ett otroligt svårt uppdrag men jag har nu kommit fram till tre alternativa vägar framåt.

Alternativ 1 – Splash-spåret

Nöjesguiden byter namn till Splash och ändrar målgrupp till 7-14åriga medelklasskids från typ Södertälje. Artiklar om Dolores Haze, Simon Gärdenfors och Markus Krunegård byts ut och ersätts mot artiklar om tik tok-profilerna Theoz, Nattid och Amanda Edmunsson. Istället för att rescensera hippa resturanger borde Pelle Tahmlet BARA få äta på pinchos i resten av sitt liv, alla 12åringas dröm. Inga mer event på vassa eggen eller under bron, det byts ut mot gratisdagar på bounce trampolinpark tillsammans med den kommersiella partnern intersport. Ben mitkus mamma är moderedaktör. Frasse Levinsson behåller sin ironiska ton när han skämtar om plushies. Artiklar såsom: ”Aderall, bra eller dåligt?” ”Fortnite, så blir du bäst” och ”Tutte, så kan du se en” slår alla digitala mål och blir supervirala. Peyvand Ahmedi gör vloggar för ett mobilmärke.

Alternativ 2 – NG PR

Vilka har pengar? Jo folk inom PR. Har du råd med ladd för motsvarande vad Tommy Körberg dragit in på Judy min vän i månaden har du råd med prenumeration på en tidning som bara handlar om PUBLIC RELATIONS. Simon Strand blir chefredaktör och börjar med att sparka Frasse Levinsson. Trots att de är nära vänner skriker inte Frasses ansikte PUBLIC RELATIONS utan mer PUBLIC URINATION och måste således ut (inte mina ord utan Simons). Helköpta artiklar såsom ”Nu kommer voi för kry-appar” och ”Så är du otrogen mot din tjej” vinner native-pris och snart säljs tidningen av till Bonnier News Lifestyle och blir en renodlad korsordstidning. Peyvand Ahmedi gör vloggar för ett mobilmärke.

Alternativ 3 – körtidning

Att sjunga i kör är typ det enda svenskar gör. 600 000 svenskar sjunger aktivt i en kör, och det är betydligt fler än Nöjesguidens nuvarande läsarskara, alltså alla som nästan kan hela texten till lorentz där dit vinden kommer. Tänk er kör-relaterade artiklar såsom: ”så mutar du in ditt barn på Adolf Fredriks”, ”Eric Ericsson, vad hände sen?”, ”Jacob Muhlrad tipsar om stämgafflar”, ”Tenorer vs basar, vilka har egentligen störst kuk?”. Annonsörer kan vara typ helosan och vuxenvälling. Denna ide tror jag nog starkast på, känns som ni äntligen kan nå ert mål på 200 läsare då. Peyvand Ahmedi gör vloggar för ett mobilmärke.

Eller så fortsätter ni som ni gör. Försöker vara relevanta, högkvalitativa och roliga. Men då hör ni fan inte hemma i år 2018. *RIDÅ* *Publiken ställer sig upp och jublar, allt var en monolog på Dramatens lilla scen*

Pål Ströbaek

29 kommentarer | “Nöjesguiden 2.0”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hampus skriver:

  ”högkvalitativa”

  1. amydiamondpodden skriver:

   ”Hampus”

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Niklas skriver:

  1.

 3. Sean skriver:

  Starkt. Otroligt starkt.

 4. Patrik skriver:

  Gillar skämt som egentligen inte är skämt men man kan ju inte vara så rak så det är ett skämt.

 5. It’s going to be ending of mine day, however before end I am reading this fantastic post to improve my knowledge

 6. I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next!

 7. Acquiring Biology Coursework Writing Services is convenient? Seek Biology Assignment Writing Services from a reputable company for your Biology Research Paper Writing Services online.

 8. Indeed there are nursing custom writing companies whose ultimate goal is to provide Healthcare Writing Services since they are aware most nursing part-time students lack enough time to complete their college nursing assignments.

 9. FIX ME REPAIR is the well trained and capable company of washing machine repair Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Dubai marina, and all over UAE.

 10. FIX ME REPAIR is the well trained and capable company of washing machine repair Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Dubai marina, and all over the UAE.
  https://www.fixmerepair.com/washing-machine-repair.php

 11. HOME APPLIANCES REPAIR UAE is the experienced company fo Ac maintenance Dubai, Ac installation Dubai and air conditioning services in Dubai Abu Dhabi and all over UAE.
  http://www.homeappliancesrepairuae.com/ac-repair/

 12. SAMA TECHNICAL SERVICE is the experienced company of washing machine repair in Dubai, Abu Dhabi and all over UAE.
  https://www.samatechnicalservices.com/washing-machine-repair-dubai-abudhabi/

 13. South African Music Free Mp3 Download skriver:

  If you can’t be with them while they are opening it, how can you make sure that they know how to properly and safely unbox your case? You may want to leave a note with instructions on how to handle your instrument and how to open your case properly.
  https://sahiphopza.com/download-mp3/stogie-t-ft-benny-the-butcher-animals/

 14. Do you know how to benefits of credit rating. It helps you in so many ways just like you can check credit rating and ten you can apply for loans.

 15. We have best leaders and leadership training consultants for you. They help you and make you better in everything. All you want a good leader who will make your qualities better .

 16. Public relations research writing services are very difficult to complete and many students are always searching for Public Relations Writing Services to help them complete their public relations coursework services and public relations research writing services.

 17. SAVE YOUR HOME is the excellent and well capable company of Nest Thermostat installation Dubai 3rd generation service. We have top-level engineers for nest thermostat installation services who are offering these types of services for last 5 years.

 18. Biology paper writing services are essential as they have become very popular for those in need of biology research writing services since most of them seek Biology Custom Writing Services.

 19. KAI skriver:

  Past Questions Paper

 20. John skriver:

  Thanks for sharing

 21. rex skriver:

  I really appreciate this content

 22. Okon skriver:

  This is the best content ever read

 23. LOVE skriver:

  I like the helpful info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly

 24. Khali skriver:

  This is great

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp