Min helg: Dumpad

3:40 3 Nov 2018

Internethumorkillen Thomas Krangnes äter kall frysrätt och slutar äta frallor.

Jag inleder min helg med att ta en promenad från jobbet, längs vägen passerar jag Humlegården och drar snabbt huvan på min Weekday-hoodie över huvudet så fort jag skymtar Taverna Brillos uteservering. Jag vill ju inte att nån från Perfect Day-familjen ska få en skymt av mig över sina berg av chark och löjromspizzor.

Väl hemma möts jag av veckans samlade disk i vasken, en fylld soppåse och en halvuppäten popcorn-påse från OLW. Energin till att ta tag i mitt hem är obefintlig och lättjan tar över, jag går till Coop och köper en Penne con Mozzarella. Den värms sex minuter i mikron men är alltid kall i mitten ändå, jag glömmer varje gång att jag får blåsor i munnen av körbärstomaterna i den, men det funkar. Efter middagen har jag bestämt träff med mina vänner Frida, Frasse och Ingrid. Jag tar en promenad dit. 20:00 ska vi träffas. 20:00 sitter jag själv i ett hörn på fine dining konceptet Krukan.

Frida

Frasse

Ingrid

En efter en dyker mitt sällskap upp. Nu är helgen igång på riktigt. Cava och öl flyter ner i våra torra strupar men samtalet flyter inte på lika lätt. Det är som en pingismatch med folk som försöker bräcka varandra i putslustigheter. Det flyger inte. Sakta men säkert reser sig en efter en i sällskapet och kommer med dåliga ursäkter till varför de måste gå. Jag tar en promenad hem genom det grönskande området kring södra station och sover själv.

På lördagsmorgonen har du dykt upp hos mig. Jag köper frukost på det lokala bageriet, vi har börjat äta frallor tillsammans, jag har aldrig riktigt ätit frallor förut men jag gillar tanken på att äta frallor tillsammans med någon en lördagsmorgon. Vi ligger kvar i sängen hela dagen och du äter upp en hel chipspåse. Vi ska på min systers fyrtioårsfest på det magiska Villa Elfvik. Egentligen är vi för trötta, du mår dåligt men jag tvingar dig att följa med. På vägen till festen springer jag in hos den lokala floristen och köper en bukett för jag har glömt att köpa en present. Klädkoden är ”fest” och alla har kostym. Förutom jag. För mig innebär ”fest” tydligen en vit t-shirt och smutsiga jeans. Folk påpekar min klädmiss och det svider lite mer än vad jag vågar erkänna.

Det är en otrolig kväll, min syster skiner. Hennes vänner håller väl förbereda tal, det skålas, sjungs, dansas. Men du och jag kan inte riktigt fokusera. Vi är aldrig närvarande. Middagen tar slut och vi sätter oss för oss själva. Det är som att vi har väntat på den här stunden och när du säger att det är slut mellan oss så förvånas jag inte. Vi ler mot varandra, det här är för det bästa. Vi åker hem till mig med det lokala taxi-företaget och sover tillsammans.

Söndag morgon köper jag inga frallor från det lokala bageriet, du går tillslut, jag laddar ner tinder, jag tar bort tinder, jag sover.

Thomas Krangnes

77 kommentarer | “Min helg: Dumpad”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alex Schulman skriver:

  Otroligt!

 2. Hello I am michael, SEO Expert in complete my assignment services. There is one information,Are your looking for someone to write your assignment, here are expert assignment helpers of Programming Assignment Help well efficient and capable of creating unique assignments for students.

 3. Do My Homework skriver:

  Avail Do My Homework help services in cheap rate before the expiration of time. Our homework writing experts are more efficient in immediate assignment help at any time and also provide assistance to maintain high grades in college.

 4. You can trust our academic ghostwriters completely to get best quality write-ups including case studies, research proposals, dissertations and dissertation writing services, and more.

 5. Assignment Help skriver:

  Online Assignment Help- GotoAssignmentHelp Offers Assignment Help Australia by Top Assignment Helper. Buy Online Assignment Help with FLAT 20% OFF in AUS, UK & USA

 6. Logonick skriver:

  That’s a wonderful blog, i have never seen this before, i get too much information from this post.

 7. I get valuable information from this post.

 8. We provide 360 degree web designing, development and digital marketing solutions to clients all over India and abroad. Get in touch with our business development team and give a fresh boost to your business.

 9. aditya sharma skriver:

  Wondermouse Technologies is the best Web Development Company in gurgaon which has spent significant time in advertising and building websites for wide range of business experts. At WonderMouse Technologies, we pride ourselves on building quality websites that successfully showcase your aptitude to create new customers, which makes us the best in designing the website
  for our clients hence, WonderMouse is also one of the top graphic design company , with a wide range of clients, keeping their satisfaction on the top of our priority list.

 10. MYOB assignment help is provided by top experts who are very familiar with the software as it is one of the most confusing software in accounting. However, due to its efficiency, it is very popular as once a user understands its user interface it becomes really easy to work on it.

 11. Looking for a graphic design and ppc company in Delhi? Wondermouse Technologies is the Top ppc and Graphic Design Company in Delhi NCR Noida. Our Best Graphic Designer offers graphic design services in India. We provide finest offshore-responsive web design services india. Go responsive cost-effectively without any compromise on quality!

 12. norton.com/setup skriver:

  Very clean and clear article! Great job

 13. norton.com/setup skriver:

  amzing website, love it. great work done. Thanx for sharing with us, keep postings

 14. norton.com/setup skriver:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 15. norton.com/setup skriver:

  This is very interesting content! I have thoroughly enjoyed reading your points and have come to the conclusion that you are right about many of them. You are great

 16. office.com/setup skriver:

  Your choice of topic is incredibly sensible and additionally well written.. Thanks for sharing. I want all of your ideas arincredible! nice job!!!

 17. Computer science assignment help online is a well-liked assignment in Singapore. Top universities of Singapore’s first priority is to give an assignment on college assignment help. Acquire immediate Computer assignment help before completion of time at a fair cost. Increase your grades in college and get A+ rank in academics with high-quality assignment help from My Assignment Help experts’ writers

 18. Ludo King skriver:

  Awesome article, it was exceptionally helpful! I simply began in this and I’m becoming more acquainted with it better! keep doing awesome!

 19. baaghi 3 online skriver:

  Thank you again for all the knowledge you distribute.Good post. I was very interested in the article. it’s quite inspiring I should admit. I like visiting you site since I always come across interesting articles like this one.Great Job. I greatly appreciate that.Do Keep sharing! Tiger Shroff has always been an entertainer of varied interests. Though he faces the camera as a top leading man, he also takes a keen interest in the dance and action that go into his films from behind the scenes. Now comes the news that Tiger would be actually choreographing some of the stunts

 20. dabangg 3 movie skriver:

  Thanks for all your help and wishing you all the success This is the first time that any film in the Dabangg series will have extensive courtroom scenes; Salman is slated to shoot for half a month at these locations for further details check out dabangg 3 movie website

 21. I thank you about that. No doubt it will be very useful for my future projects. Would like to see some other posts on the same subject!Akshay Kumar, who had previously lent his voice for various tracks of his films, including Singh Is Kinng, Special 26 and It’s goodEntertainment, is all set to take it up a notch higher with a rap song in his upcomingcomedy, Housefull 4. While not much is revealed about the song, a Mid-day report claims that Akshay will collaborate with singer Mika Singh for the track visit housefull 4 movie

 22. Thanks author your awesome topic and excellent content. Really I got very valuable information here.Suryavanshi, or any of the future films in the Singham or Simmba franchises, can have Ajay Devgn, Akshay Kumar and Ranveer Singh share the screen space as police officers.

 23. MAKEUP BRUSHES skriver:

  can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business. you can select  for best option in makeup brushes

 24. baby crib skriver:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful info. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 25. Thank you for sharing such an informative post with us, it will beneficial for everyone, so keep it up that’s nice work.

 26. jessica roy skriver:

  A proper writing style and in-depth subject knowledge is the key to a better assignment and best assignment experts Brisbane provide exactly that.

 27. Great Post! This information is very nice and thoughtful it’s very useful for me. Want Engineering Assignment Help for students. Then you have simply contact our expert team we have providing high-quality assignment help. You have also visited our website MyAssignmentHelpAu and get more assignment also resolve your all query.

 28. Great Post! This information is very nice and thoughtful it’s very useful for me. Want Engineering Assignment Help for students. Then you have simply contact our expert team we have providing high-quality assignment help. You have also visited our website MyAssignmentHelpAu and get more assignment also resolve your all query.

 29. ball games skriver:

  There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

 30. Factocert skriver:

  Thank you very much for this nice and informative post. I learned myself few other things I never thought about. keep sharing. I’ll bookmark your site to come later on.

 31. Assignment Help skriver:

  I suggest everyone to choose Assignment Help Australia for getting the best guidance in their academia. The proficient experts assist as per the requirements and learning styles desired by the university.

 32. Cool article! One of the best Tarot Cards Reading App is Tarot Life! Download for free and begin with the divine experience!

 33. nandatrio skriver:

  Your post is very useful

  don’t forget to get interesting information from my site

 34. Dissertation Help UK: Online Dissertation Help @30% off by PhD Expert

  Hi, I am Felicity Smoak Marketing Executive At GotoDissertationhelp.Need Dissertation Help UK? Goto Dissertation Help offers Online Dissertation Help Services by top Phd Experts. Get Instant dissertation help now GotoDissertationhelp.co.uk

 35. Essay helper skriver:

  Need Essay Help UK? Get quality essays as pocket friendly price at Goto Essay Help. We provide online essay help OR essay writing service to students all over the world with native UK writers

 36. Ishi Bansal skriver:

  Searching for Website designing company in India? WonderMouse offers you affordable packages and rates for creative websites making it a leading website designing company in India.

 37. I liked your content and I hope you will have many entries or more

 38. This great blog and Really appreciate this wonderful post that you have provided for us. :)

 39. Essays were always a tough theme for me, especially on historical topics, like Civil War, so I decided to request assistance on bestessays review. I am very afraid of scam and deception, but thanks God, what was perfect and my instructor even said that my job is the best in the course.

 40. Custom boxes zone develops cube storage boxes and provides them at extremely wonderful prices so just try them and you will not resist liking their quality and appearance.

 41. Factocert skriver:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative
  Regards

 42. Awise skriver:

  Wow this very good thank you for sharing

 43. The problem of global warming is very relevant today. Our site has an example of an essay on this topic. We want to inspire students to write essays and articles on this topic because nature is very important.

 44. Need Online Assignment Help Australia? Goto Assignment Help offers all these courses:- Assignment Help Australia, Online Assignment Help, Australian Assignment Help, Help with Assignment, Assignment Helper with 25% OFF

 45. programming help skriver:

  My self David Tylor. From GotoAssignmentHelp. GotoAssignmentHelp is the leading plagiarism free assignment help provider in Australia and across the whole world. we cover 150+ subject and 600+ expert is on board. Service starting At 80$ /- and flat 25% off on your first order.

 46. Hi, I am Felicity Smoak Marketing Executive At GotoDissertationhelp.Need Dissertation Help UK? Goto Dissertation Help offers Online Dissertation Help Services by top Phd Experts. Get Instant dissertation help now GotoDissertationhelp.co.uk

 47. Essay helper skriver:

  I am Denice moeller. I am an Fashion content writer and editor.Need Essay Help UK? Get quality essays as pocket friendly price at Goto Essay Help. We provide online essay help OR essay writing service to students all over the world with native UK writers

 48. Onevanilla balance:- OneVanilla is Vanilla prepaid mastercard is the one of the best prepaid card for routine spending throughout the world. Check your balance online

 49. Wow, great post! I just want to leave my super-thoughtful comment here for you to read. I’ve made it thought-provoking and insightful, and also questioned some to the points you made in your blog post to keep you on your toes…
  Thanks…

 50. All The Interested Candidates Read The Notification of The Following Vacancy. Read and Check Are You Eligible For This Vacancy and Read The How to Apply The Online Form of This Job.

 51. Deepa Saini skriver:

  Thanks for the sharing this informative and interesting post with us, I really admire your post as its it’s really very helpful.

 52. Thanks for sharing this informative and interesting post with us, I really admire your post as its really, really helpful.

 53. sia chals skriver:

  Pleasant data. I was searching for the quality .. furthermore, you have educated me well overall. A debt of gratitude is in order for the offer

 54. secureone-vanilla provide you real time balance of your OneVanilla Gift Card.Secure card Balance online.

 55. Thanks for your post, Do you want to make a dream kitchen? We are here for creating your quality Kitchen cabinets with beauty in Calgary. We have a specialize team with hands of experience in creating bathroom vanity, kitchen renovation, custom kitchen cabinets.

 56. When I read this Post. I’m quite impressed with this post. If anyone need My Assignment Help then contact our expert team. Our Expert provides high-quality assignment Help for students. Our expert team is available 24*7.

 57. Lucy Willor is an “Academic Writer” in Ideal Assignment Help. This academy provides Assignment & Essay help for Australian Student. We have 24/7 working team, that is always their to help you related Assignment. Students can contact by visiting website https://www.idealassignmenthelp.com/

 58. I agree that there are lot of guides available online that can help people to make things well and learn something new that can increase their knowledge.

 59. We will also help you with cheap online assistance at affordable prices by professional experts. We provide 24 * 7 service and support for all our users.

 60. Best Assignment Help Online has been a frequent provider of online services in the US and other countries for more than five years.
  https://www.allassignmenthelp.com/assignment-help-online.html

 61. This is my first visit and I have read a lot of interesting articles here.

 62. Found your post interesting to read. Sometimes, It become troublesome to make time for writing assignments. We understand such situation. We provide you assignment help service for students and complete it for you before the deadline.

 63. EmmaBrown skriver:

  Need writing help but don’t know whom you can trust? On EssayTopicsMasters we conduct research on writing companies so that you could select the one which is the most trustworthy and reliable. Take a look at https://essaytopicsmasters.com/reviews/samedaypapers-com review that we have completed recently.

 64. Zara White skriver:

  Woody Allen created this quote, and it’s pretty much self-explanatory. Love will create the best of emotions and memories. This is one of the famous short love quotes .

 65. Interesting post. I Have Been wondering about this issue, so thanks for posting. Pretty cool post.It ‘s really very nice and Useful post.Thanks

  Yeh Jadu Hai Jinn ka

 66. Interesting post. I Have Been wondering about this issue, so thanks for posting. Pretty cool post.It ‘s really very nice and Useful post.Thanks

  Yeh Jaadu Hai Jinn ka

 67. Interesting post. I Have Been wondering about this issue, so thanks for posting. Pretty cool post.It ‘s really very nice and Useful post.Thanks

  https://idmkeyserialcracknumbers.blogspot.com

 68. The Onevanilla Prepaid Card Or Onevanilla Visa Gift Card can use to take care of tabs and furthermore transfer cash onto the card where you might want. You can likewise get different advantages of these administrations as they don’t charge any overdraft expenses and there is no credit check to open a record and get your Onevanilla Prepaid Card. They make your monetary exchanges less expensive, quicker and progressively advantageous. The cards of these administrations are YAP empowered. This administration profits extremely simple for the customers. It is quick, safe and there’s no expense to enlist. You can even Onevanilla Prepaid Card Balance and your bank account balance directly from your telephone. Presently you can without much of a stretch expel money taking dangers with these dependable and tenable cards.

 69. ABC Assignment Help comes with a team of renowned assignment writers, proofreaders and editors to assist students in achieving high scores in all the semesters. With a decade of experience, we have emerged as the most trusted brand in online assignment help providing 100% genuine writing and editing services.

 70. If you search engineering resume writing services. Check useful article on resume101.org Where you find engineering resume example and guides on current topics.

 71. My Assignment Help is a premium academic writing service offering Commerce assignment help to students across Universities of Australia. We offer expert writing service for assignments, essays, coursework, report writing, case study, research paper and thesis. The focus of our services is on providing completely customized solution to all assignment needs of students in any area of commerce including finance, economics and accountancy.

 72. JonhStar skriver:

  Like science fiction, diverse worlds of the future?.. like gloomy cyberpunk, neo-modern utopia, then take a look at this blog – SCI-fi arts. There you will find many new beautiful science fiction artworks from the most famous authors.

  1. JonhStar skriver:

   Like science fiction, diverse worlds of the future?.. like gloomy cyberpunk, neo-modern utopia, then take a look at this blog – SCI-fi arts. There you will find many new beautiful science fiction artworks from the most famous authors.
   https://scifiarts.tumblr.com

 73. Assignment Help Website is one of the leading Australian platforms that provides assignment assistance to the students who want excellent grades in their academic courses. Our platform has a team of skilled assignment writers Australia who are well-versed with the type of academic writing style that has to be adopted.

 74. Assignment Help Website is one of the leading Australian platforms that provides assignment assistance to the students who want excellent grades in their academic courses. Our platform has a team of skilled assignment writers Australia who are well-versed with the type of academic writing style that has to be adopted.
  https://assignmenthelpwebsite.com/assignment-writers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp