Vrgs intervjusällskap

6:48 28 Nov 2018

I somras fick ett klipp från Love Island Sverige över 20 miljoner visningar på Youtube över egentligen en natt. Klippet där gänget hånglar loss är nu uppe i 52 miljoner visningar och måste vara en av de mest sedda svenska klippen någonsin. En kompis hävdar starkt att visningarna helt och hållet beror på att det anses vara porr i Kina (Youtube är blockat i Kina men känner ändå på något sätt att det känns rimligt).

Youtube är väldigt underligt, du kan se 20 timmar afa-dokumentärer utan att det påverkar ens rekommenderade videos men ser man EN video med någon galen högergubbe så är hela ens youtube fylld med galna nazistvideos och teorier om att Hitler lever i Falkenberg.

Antagligen lite det som hänt när jag får denna video skickad till mig av en kompis, där en 16åring går runt och frågor folk vilka de skulle vilja kn av 02:orna på VRG Djursholm. Japp ni hörde rätt, folk födda 2002 har alltså börjat med kn.

Antagligen har folk råkat se en video med en 15åring och nu tvingas de alla se en video där en lite för självsäker grabb drar internskämt i en av Stockholms mest segregerade områden (bor bara typ Klarna vds och Blondinbellas ex-typer där).

Snart har 40.000 sett på en kille som i bape-hoodie går runt och skämtar om äldre killar, yngre tjejer och skidorten ”valdi” (antar att det är Val-d’Isère). Det är så himla konstigt. Att folk från andra skolor vill se detta? Kanske iof lite kul att se hur sjuka vissa ser ut när de har supersnygga mammor och sen superfula (men rika) pappor. Alla är liksom 70% snygga men någonstans där bakom ser man någon liten ful-gen.

Eller så är det bara spännande att följa den sociolekt som skapats på platsen. Alla pratar lite som att deras tunga har svullnat lite. Också värt att poängtera att toppkommentaren är ”Jag säljer vitt till typ hälften av alla jag såg på den här videon”, och att jag på riktigt först trodde personen menade bröstmjölksersättning.

Ska inte dissa några 15åringar som gör något för tycker det ändå är härligt med barn som inte bara spelar fortnite och mobbar oss som var teaterungar MEN har skrivit 6 frågor som grabben kan använda nästa gång för att kanske piffa upp innehållet lite, så de kan få ytterligare visningar.

 1. Hej Angelina Bergenkrans, är det sant att din pappa med sin kry-kopia lurat skattebetalarna på flera miljoner kronor och att de pengarna helt och hållet gått till hans hemliga familj som han har gömt på Rindö?
 2. Hej Bertil Klungenburg, smash or pass, Nya Karolinska eller nuon-affären?
 3. Hej Kristin Af blunkeflo, är det inte härligt att din syrra snart flyttar ut ur barnbarnslägenheten vid karlaplan så du kan flytta in, även om vi båda vet att du kommer vilja ha något större och att mormor självklart kommer hosta upp och lösa en ny trea.
 4. Hej Nils af Klammen, hur känns det att sätta tvåhundra ungar i ett flyg till ”valdi” när vi kommer ha flera miljoner miljöflyktingar om bara några år? Svårt att dricka vodka och knulla 02or med samvete då eller bara lite härligt?
 5. Hej Putte Wickman, trevligt att se dig, hur känns det att det din pappa varje vecka lägger på jakt hade kunnat rädda 20 indiska familjers liv när de lånat pengar för sin man som åker till Qatar och dör på bygget av nya stadiums till nästa Fotbolls vm, som du ju förövrigt ska till? Känns det så viktigt att få skjuta fasan?
 6. Adam klangelbeck, supreme ser jag, hur känns det att ha tagit ett legitimt streetwear-märke och PAJA det tillsammans med massa 12åringar som kan NOLL om mode?till ett märke för snorungar? (detta är jag mest sur över)

Eller så kan ni bara börja hångla och bli porr i kina.

/ Pål Ströbaek

64 kommentarer | “Vrgs intervjusällskap”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Philip Ginman skriver:

  Din kritik är hur opålitlig som helst. Du känner inte en enda av de som är med i videon och ändå gör du påhopp om deras liv och deras föräldrar? Vad är ditt problem helt ärligt. De i videon är mins 16, man blir byxmyndig när man är 16 om du inte visste. Och hur är det fel på något sätt att åka till en skidort för att ha kul med sina vänner? Bara för att ditt liv är miserabelt så behöver du inte stampa ner folk som antagligen är hälften så gamla som du och förstöra deras framtid för att din barndom var trist. Killen gör ett bra jobb och det är sådant här innehåll som ungdomar vill se på klart och tydligt om den har 50.000 visningar på några dagar. Det är inte dålig uppfostran på något sätt, det kallas att tänka smart.

  1. Philip Ginman skriver:

   Man blir byxmyndig när man är 15*

  2. William Drangert skriver:

   Philip Ginman, precis som du själv säger, ni är femton år och små pluttar, ni vet ingenting om livet och hela er tillvaro är romantiserat. Passa tungan innan ja polisanmäler dig för förtal

   1. Philip Ginman skriver:

    Anmäl mig bror.

  3. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  4. Fabian Duke skriver:

   Instämmer

   1. Fabian Duke skriver:

    Asså med Philip Ginman haha

 2. aabb skriver:

  Vad menar du med ”superfula pappor”? Hur kan du se det utifrån endast ett ytterst litet urval av individer?

  02or är 16 år, vissa blir 17 om drygt en månad.

  Denna artikel är definitionen av förhastade slutsatser, fördomar och generaliseringar.

 3. Carl af hummerkrans skriver:

  Lugn nu Paul, du har förutfattade meningar.

 4. jnnvwk skriver:

  om du ej gillar det sluta kolla på det då?

 5. Jan skriver:

  Hahah underbart. Mer av den hör Marcus Berggren-prosan

 6. Jakob Heldt skriver:

  Jag gillar killar

 7. :3 skriver:

  Hej Pål. Har förståelse för din artikel. Kan inte vara jättekul att sitta bakom en 12år gammal pc hemma i lägenheten vid hornstull. Speciellt inte när du ser barn med kläder för hela din årsinkomst. Bara för att vissa pappor (de må vara fula men de har ändå lyckats bättre än du) har lite pengar i kassan gör det inte det ok för dig att snacka om 15&16åringar på det här viset. Artikeln var inte ens rolig, nästan inte ens värt för VRG’s intervjusällskap att nöja sig med publiciteten for den är så OTROLIGT DÅLIGT SKRIVEN! Eleverna på den här skolan har iallafall intellekt och allmänbildning (som kommer på köpet när man klarar milslånga konversationen med lite vitt i sig) som kommer ta dem långt i livet. Har öppnat upp en fond i ditt namn, som hjälp för forskning för grov dyslexi och allmän dumhet. O juste! En biljett till valdi och så får du front table på folie mån, ons och fredag samt ”the cube” på dicks. Puss

  1. Viktoria skriver:

   HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HERREGUD, jag är uppväxt i Djursholm och gick på VRG och men inte faaaaaan saknar jag humor samt S-J-Ä-L-V-I-N-S-I-K-T för det????? Snälla folk som går på VRG Djurs ÄR största töntarna, jag var en riktig liten råtta när jag gick där vilket ni 00-or eller vad fan ni är kmr inse när ni har tagit studenten och ser att det finns en värld utanför er lilla bubbla. Väx upp och dumpa hybrisen jävla snorungar.

 8. hmm skriver:

  Ironiskt.

  Ditt förgående inlägg handlade om din resa till Istanbul som lades upp för endast 4 dagar sen. Nu nämner du miljöflyktingar och kritiserar resan till Val-d’Isère. Flyget till Istanbul är längre…

  Är denna artikel satirisk?

 9. William Hultrantz skriver:

  Seså ditt trash dra härifrån lika snabbt som du kom

 10. Kommunist skriver:

  De här måste vara de sorgligaste jag sett. En nån sitter och driver om 02 med förutfattade meningar och fördomar. Dom kan ju för de första inte rå för att vara uppväxta i en möjligen lite rikare stads del. För andra är det en äcklig generallisirng av dom som bor där när du nämner så avskyvärda referenser på barn som inte ens är 18 och klankar ner på deras föräldrar. Visst FÅ personer kanske inte betett sig så barmhärtigt men att skriva sånt här skit och tro att det ska va roligt eller något sådant är bara vedervärdigt. Jag tycker det är pinsamt att man inte kan komma på något bättre och om man nu ville skriva om detta, skriva om det som de faktist är. Hela videon är ju komedi och inget är seriöst. Du skriver om det som fullaste allvar och twistar allt. Bara för att denna video fått mer publicitet än du någonsin kommer få så ger de dig ingen anledning att leka kritiker och tro att du vet något. Värsta ja läst, skamligt…

 11. M. skriver:

  Hahahah asså kommentarerna här???
  Som nån som aldrig bott i Stockholm o som kommer från en stabil medelklass vill jag ba fråga: VARFÖR beter ni er som att det här blogginlägget är århundradets kränkning?
  Många av de kids vi ser här tillhör den absolut mest privilegierade procenten av svenska skolungdomar. I inlägget är namn fingerade och de grejer som lyfts är stereotypt överklassiga beteenden, inte personliga påhopp riktade mot enskilda individer direkt.
  Och för att kritisera den människosyn som framförs i det här blogginlägget så är ni orimligt ointresserade av vad som sägs i klippet. Hen finns inte och feminister är efterblivna men Pål Ströbaek är en vidrig hatare.

  1. Kommunist skriver:

   Det är intressant att du börjar med att skriva att du aldrig bott i Stockholm men som sedan kan utifrån en video se på människor och bedöma att dom är den ”mest priviligierade procenten av svenska skolungdomar”. Såklart att folk kommer ta illa upp om det som står är negativa fördomar som folk inte håller med om. Då det än generalisering, om jag ska hård dra är det samma sak som att säga att alla invandare är kriminella. Såklart är det inte positivt att säga att femenister är efterblivna men det kanske man ändå kan försöka förstå på nått plan om man inser att killen i videon va 15 och den här grabben som skriver detta är bra mycket äldre än de.

   1. M. skriver:

    Att jag inte bor i Stockholm innebär inte att jag är helt okunnig om hur samhället ser ut. Kanske är det bara jag, kanske är det att media rapporterar väldigt mycket mer om Stockholm än om exempelvis Limhamn som är ett rikemansområde häromkring, men jag har koll på att Djursholm är rikt. Att kunna åka till Val d’Isere som nån slags skolaktivitet är inte direkt förunnat de fattigaste om vi säger så :) (och jag är fullt medveten om att de flesta i skolan förmodligen inte har råd att åka med).
    Självfallet kommer folk ta illa upp men de här kommentarerna gör inte så mycket för att bredda bilden av ungdomarna direkt — se allt snack om att ”avundsjuka” är den enda anledningen till att kunna tycka att en video är knäpp. Jag är ganska ointresserad av nån annans pappas pengar, jag lever på mitt CSN som en normal student, och jag tycker ändå att mycket som uttrycks i den här videon är rätt världsfrånvänt.
    Den här videon är ett medialt fenomen vilket per automatik innebär att den kan komma att kritiseras. Självklart får man ta viss hänsyn till att det är kids som gjort den, och att det är kids som uttalar sig, men att man inte alltid är så nyanserad vid femton års ålder är ingen ursäkt. Det skulle gå att klippa om den här videon för att ge ett varmare och trevligare intryck, så jag undrar lite varför man valt en såpass JVVF-ig klippning ifall man inte vill väcka reaktioner.
    Slutligen: det finns olika sorters generaliseringar. Det här skiljer sig från ”att alla invandrare är kriminella” på flera sätt. Dels är inte rika personer utsatta för nåt strukturellt förtryck, och dels är det här blogginlägget uppenbar satir där en stereotypisering krävs för att lyfta poänger.

  2. karl skriver:

   Men vad är det som görs och sägs i videon som är som anses överklassiga? för att de har speciella kläder? ska ni kränka ner på dem för att dem har ett viss speciellt klädmärke? detta har blivit till en sådan stor grej av ingen anledning alls. Varför tog du upp detta från första början, har det skadat någon i videon? nej. Har det kränkt någon i videon? nej. har de kränkt någon utanför videon? nej.Men har du skadat någon i denna video? ja, du har nu hängt ut denna grabb som bara försökte göra något kul på hans skola, som alla tyckte var kul. Varför han har fått så många visningar är för att folk tycker att det är roligt att titta på, även de som inte går på hans skola, om detta inte är ok kam man väll lika gärna ta bort t.ex jockiboys youtube också. eller linn ahlborg för den delen, vilken överklassare. här görs inget för att skryta eller provicera någon, detta görs för att göra skolvardagen lite roligare och spännande, det är allt.

 12. boris skriver:

  Gillar hur ni lyckats få Stockholms överklassgymnasieelever att skriva hela stycken helt själva istället för att köpa essäer för 1 kr/tecknet från lite smartare klasskamrater. De använder sig till och med av retoriska frågor (som de tyvärr svarar på direkt efter, vilket förstör stilfiguren). Fortsätt med dessa artiklar riktade till en vanligtvis analfabet målgrupp så kanske det blir färre kunder som köper sig 1.2 på högskoleprovet i vår. Avsluta gärna nästa artikel med lite grammatik-knep så att stavningen kan förbättras. Ha det bra.

  1. karl skriver:

   och hur gammal är du? antingen är du 40 år och hänger i din röda soffa och slinker ner dina fingrar i en ostbåg påse och äter upp din värdhet. Eller kanske är du typ 20 år och har precis gått ut gymnasiet och känner dig så stor och smart att hetsa mot 15 åringar, varför ens bry dig?

  2. Kommunist skriver:

   Bara för att VRG är en av dom höst presterande skolorna i Stockholm så var det väldigt intressant hur du kom fram till sådant fusk när du mycket väl vet att de inte stämmer. Herr svenska lärare, var det jobbigt att du sög i skolan eller

  3. gymnasieelev skriver:

   Gillar hur ni [krävs ett hjälpverb eftersom ”lyckats” är i supinum] lyckats få Stockholms överklassgymnasieelever att skriva hela stycken helt själva istället för att köpa essäer för 1 kr/tecknet från lite smartare klasskamrater. De använder sig till och med av retoriska frågor (som de tyvärr svarar på direkt efter, vilket förstör stilfiguren [det går visst att besvara en retorisk fråga. När man använder en retorisk fråga verbalt är det vanligt att man har en retorisk paus som följs av ett svar]). Fortsätt med dessa artiklar riktade till en vanligtvis analfabet målgrupp så kanske det blir färre kunder som köper sig 1.2 på högskoleprovet i vår. Avsluta gärna nästa artikel med lite grammatik-knep så att stavningen kan förbättras. Ha det bra.

   1. boris skriver:

    Snyggt taget med den första rättningen. Samtidigt är detta ett kommentarsfält och därför kanske det inte finns ett jättestort behov av supinum i det här fallet, jag har svårt att se att ett hjälpverb ändrar innebörden . Ditt argument om retoriska frågor tycker jag däremot inte är särskilt starkt, eller relevant. Det vi diskuterade var retoriska frågor i skrift och ifall personen svarar på retoriska frågan, paus eller ej, så har den tyvärr missförstått den. Ha det bra.

    1. Leo nyfiken skriver:

     Lol! gymnasielillen fick det allt!!!

  4. Sibben skriver:

   Boris, 1. Vad har grammatik med det här och göra. Precis som du nämnde så är det här ett kommentarsfält ingen jävla svenskalektion. Och om man faktiskt känner ungdomar som många här inte verkar göra, så skriver de rätt slarvigt ofta och använder mycket slang för att de helt enkelt inte orkar bry sig så jävla mycket om de ska skriva till saker som inte är så viktigta. 2. Vrg har bland de bästa eleverna i Sverige, det är en av de bästa skolorna i Sverige, vi fuskar inte på vrg, det leder till F och man förlorar förtroende och man kommer aldrig få rekommendationsbrev av någon av lärarna på skolan när sedan ska Vidar till de lite bättre klassade universiteten. Du däremot verkar vete rejält mycket om hur man fuskar.

   Till resten av er som trycker ner oss. Ja vi kanske har andra kläder, vi kanske har bättre förutsättningar än andra och ja vi kanske gynnar oss en trevlig resa lite då och då. Men av egen kunskap, så är allt det ni skriver fel om oss. Ni visar ett utmärkt exempel på en single story. Ni ser allt från ett perspektiv, erat perspektiv. Jag tror vi vet bättre själva om våra liv. Ni har en skev bild om denna bubbla. Den bilden ni har sett på filmer. Visst det finns många överklassare som tar deras liv för givet och tror att de kommer kunna leva livet på deras föräldrar, synd för dem, men ni generaliserar och det går inte att motbevisa det. Många som har gått på vrg är väldigt framgångsrika och har lyckats bra med livet på egen hand. Det är klart att man blir arg när ni sitter och pekar ut varenda person och får alla att se ut som fullkomliga idioter, vilket vi absolut inte är när vi ändå går på denna fantastiska skola. Absolut, mycket i den här videon är dumt, men man får ta det med en nypa salt.

   Ni kan även vara glada för rektorn har nu fått videosarna raderade för att ni skapat en så skev bild om skolan. Otroligt tråkigt att det skulle behöva bli såhär när det visserligen var videos som många uppskattade. Tack Pål, och tack alla som klampar ner, otroligt ledsen blir man. Era liv verkar så perfekta, önska jag satt och skrev skit om andra på internet.

   Mvh,

   Elev på VRG

 13. Anna skriver:

  lääääängtar tills nästa video kommer!!! brukar sitta me mamma och pappa och kolla på våran 55-tums Prestige HD Supreme Rose Edition från den juvelgalne designern Stuart Hughes tv, sjukt chill. Sen brukar ja även få skjuts av pappsen med hans Ferrari 335 Sport Scaglietti till Viktor Rydbergs Samskola, där de är folk precis som jag!! hihi jag ba älskar det där fett chill. Snart ska jag och mina populära kompisar åka till valdiiiiii och vi har bokat en chalet med en kock, såklart!!!!

  som du beskrev det är vi ju överklassare och det var bara en fråga tills någon erkände det, peace out.

  Sluta bry dig om vad vi håller på med på vår skola, sluta kolla på videon disslika gör va fan du vill men snacka inte skit om det offentligt och försöka trycka ner vår skola, våra kompisar och vårt område. du vet ingeting om vad som försiggår bakom kameran i våra hjärnor och liv allt är inte så perfekt som det kan verka. ha det i åtanke.

  1. olle skriver:

   hahahahahahahaha fan vad deppigt

 14. Lenin skriver:

  Bra inlägg!

  Jag finner det underhållande att den bild som folk har av överklassen är väl representerad i komentarsfältet; Pantade, Dryga och aroganta!

  Jag fattar att man blir lite lack när någon ger sig på äns skola och vänner men för resterande befolkningen av sverige (som inte bor på östermalm, Djursholm och Lidingö) är det helt absurt att se den STORA klass skillnad som finns i Sverige. Ni är jämnåriga med mig och går runt med Monc vest, Ralph Lauren, Lexington och Morris kläder helt galet att ni som är så unga får sådanna kläder. Ni skulle inte få kritik om det ni höll på med inte var så SJUKT och värklighetsfråndvridet. Jag fattar att ni inte tycker det men det är för att ni lever i en bubbla där alla är som er.

  Vänliga hälsningar Bankir Dodde.

  1. Svin skriver:

   Ryktas om att Bankir dodde går skola i SCHWEIZ, seså

  2. Kristoffer af Jochnick skriver:

   Jag gillar min bubbla.

  3. knut skriver:

   lenin. ahhahhahahaha, lexington kläder? den va rolig. jag är inte bonde :)

 15. olle skriver:

  ni som klagar.. vad trodde ni skulle hända? haha

 16. Hehe skriver:

  efter noggrann forskning baserat på dessa kommentarer har jag kommit till slutsatsen att 1. alla 14-åringar på vrg är autister 2. kränkta incels som tkr deras pappor är vackra

 17. boris skriver:

  Efter att ha läst alla kommentarer måste jag säga att Viktor Rydbergs Gymnasium förbättrade sin bild avsevärt. Kan inte förstå hur någon kan tycka att deras elever hanterar kritik på ett osympatiskt sätt. Ha det bra.

 18. Erik skriver:

  Pål, fick ditt inlägg skickat av en vän till mig. Shit, jag fascineras verkligen över hur långt ifrån allmänbildad och klok man kan vara. Din artikel är något utöver det sämsta jag läst på länge. Du generaliserar och drar alla över en kam, utan att veta någonting om hur det fungerar här. Bara för man kommer bor Djursholm får man inte allting serverade på ett silverfat med en antik sked i munnen. Konstigt av dig att uttala dig om hur 16åringar ser ut när du själv inte kan ha dem snyggaste föräldrarna, för att benämna det milt.

  Men någonstans förstår jag ändå din frustration. Efter att ha läst din lilla krönika så förstår jag att du inte är från innerstan iaf. Känns som du är en sådan där halv lökig dude som kommer i ett par baggy jeans, en sliten tisha, ngn unken gul skate mössa där det står ’’Levis’’ på som var mode 2012. För att inte nämna din överanvända hoodie som du inte tvättat på två månader för du inte orkat boka en tvätt tid ännu. Du har ju fullt upp med att ligga i soffan, äta sour cream chips och pilla navelludd samtidigt som du klickar hem några prylar på kredit (såklart). När månaden lider mot sitt slut kommer räkningarna som du förmodligen inte har enough cash till att betala, då du redan ligger 3 månader efter med dem. Men Pål, jag kan lova dig en sak. Om du istället knegar hårt och slutar kasta skit på folk som tillhör än högre samhällsklass än dig så kommer det kanske en dag då du bor i Djursholm och sätter dina barn på VRG. För en sak kan jag säga, det är jääävligt kul att tillhöra dem ’’1% ’’ som ligger högst upp i samhället.

  Btw, såg att du fick en biljettt till Valdi av ’’:3’’, tänkte även att jag skänker ett presentkort till dig på 20k för utöver borden behöver du vaska, så detta kanske hjälper dig en bit på traven iaf. Vi ses på kuben Pål!

  1. Agnes skriver:

   Tror dock inte dina dissar fungerar då Pål redan är framgångsrik i mediabranschen och kommer från Lidingö (om jag minns rätt). Han gör bara humor av sanningen som han själv säkert är uppväxt i så sluta ta åt dig snälla :)

   1. Kom testa skriver:

    Pål kan väl inte kallas ”framgångsrik i mediabranchen”, han skriver på Nöjesguiden.

  2. Lol skriver:

   ”1%” är singular, alltså inte ”dem 1%” men din pappa är väl för frånvarande för att ha lärt dig det din sopa.

   1. Hjälten skriver:

    Har din närvarande pappa inte lärt dig skiljetecken?

 19. Erik skriver:

  För man bor i Djursholm*

 20. Gucci Fuccboi skriver:

  Hahahaha älskar alla kommentarer om att folk faktiskt tar åt sig?? Sitter och försvarar sig själva och sen vänder allt för att kasta skit på Pål, extremt underhållande.

 21. Furst Horatio Graf von Stauffberger Volkonskij skriver:

  you hate him cause you aint him

 22. Carl-Vilhelm af Natt och Dag skriver:

  Hej, tänkte bara rätta det som står i kommentarsfältet:
  1. Vi i djursholm bär inte morris, Ralph Lauren, Lexington. Vi vet inte vad det är. Det är Gucci, valentino, givenchy, moncler, prada osv.
  2. Vi drar bags, inte linor?
  3. Ingen mekkar upp en line med ett rakblad, så nej ingen förstod din referens i artikel nr.2.
  4. Du heter Pål. håll käften

  1. haha de fucking jag skriver:

   lakk spela inte mangas CarlVilhem din suedi, gå lägg dig yäni de fuxking NATT nu (haha) skämt åt sido 200 shunos med fullladde tabbar står utanför din skola snart din överklass kachbe, jag har Gucci ingen annan bre

 23. Kokain och horor skriver:

  Jag blir mest berörd av det sinnessjuka pladdret om ”linor” ”lite vitt” osv precis som en kommentar ovan. Det är att förminska om något. Vi drar ladd årligen som kostar mer än din billiga dotter Pål! Ni är så jävla avundsjuka vänster fnask som kan och ska stanna i råcksta, Vällingby och Larsberg. Vi vill inte ha er här, kommer aldrig vilja ha er här. Vi är det ni inte är. Det ni vill vara men aldrig kan vara. VRG Djurs är grunden för alla oss, vi alla har gått där och vi håller ihop hela vägen upp i näringslivs-toppen. Allt medan din dotter försöker tjäna lite extra för pappas väldigt lilla spargris var sönderslagen redan vid februaris elräkning, och det gör hon genom att suga min och andra elit kukar! Pål du är en pajas. Fortsätt skriva på Nöjesguiden så får vi hoppas att du får en liten julbonus så du kan köpa HIV medicin till din dotter!

 24. The Fatal Sling skriver:

  Man sluta hata på mina mans, intervjusällskapet, de grindar hårt för sitt bröd.DET E FUCKING TR3YWAY!

 25. Fortsätt slicka Jonas Sjöstedt skriver:

  Nu när du tagit upp lite fördomar om Djursholm kan jag lika gärna ta upp lite fördomar om Södermalm, där du bor. Har hört att alla där är fattiga, påröka hippsterkommunister som inte gör ett skit för samhället förutom att förstöra det. Efter att ha läst lite om dig skulle jag säga att det stämmer ganska bra. Dina åsikter kan sammanfattas i denna låt:

  https://www.youtube.com/watch?v=jH3Rh4X4vn0

  Åk tillbaks till din hyresrätt och börja göra nått vettigt för fan!

 26. Sebastian Hjärne skriver:

  Jag tycker inte man ska slänga skit på Pål han har en viss poäng i det han skriver

 27. Hej Pål, du som anser att vi 16 åringar inte vet nått om livet vet iaf att det här är ett jävla skämt, skrattretande att du sitter och skriver en jävla artikel om en youtube kanal riktad för vår generation och kompiskrets. AHAHA Pål här bor det människor som kämpat och jobbat hårt hela sitt liv, i jämförelse med dig som livnär dig på att skriva dessa bedrövligt dåliga artiklar och hänga ut 16 åringar. Packa dina grejer, skaffa ett nytt jobb för ingen vill ta del av din avundsjuka på människor som några av dem tack vare VRG kunnat få chansen att tjäna riktiga stålar, skapa ekonomisk stabilitet och bidra till så mycket mer än vad du nånsin kommer kunna.

 28. ☺️ skriver:

  Bli rik, sen Pål då kan du fråga dig själv om du skulle rädda 20 indiska familjer. Kankse också visa vad du kan om mode du som anser att du är en fucking fashionista. Klick!Klick en röd Supreme hoodie i varukorgen.
  Tycker synd om er som har dessa fördomar, låt mig förklara att dem inte stämmer så torka tårarna o u should know better😘

 29. Marcus skriver:

  Detta är en av de mest generaliserande texterna jag läst om Djursholm. Du är inte bara jätte opålitlig och ensidig, men du kan även inte ta ett skämt. Ta det lugnt.

  Har du inget annat o göra istället för att vara avundsjuk?

  1. Erik skriver:

   Hahah men Marcus fattar inte du att texten ovan är SATIR? Hahhaha

  2. Puskás skriver:

   Det är väl ändå så att det är du som inte kan ta ett skämt?

 30. Gunnar skriver:

  HAHAHAHA! Orkar inte gå igenom alla misstag du gör i artikeln. Men det jag kan säga är att generalisera människor på det sätter du gör är hemskt, särskilt när det gäller 15-16 åringar. Att du ens nämner utseendet på dem får mig att må dåligt. Tanken av att det sitter en 40+ man bakom en 12 år gammal PC i sin 3:a på söder, och skriver om att 15-16 åringar är fula är tragiskt.

  Däremot anser jag att du har rätt till din åsikt, att kritisera innehållet i videon genom att påpeka att det tex pratas mycket om sex tycker jag bara är bra. Personligen har jag inget problem med det då jag anser att de har kommit till en ålder då man är byxmyndig, och för många är det spännande. Men att gå till personangrepp och generalisera genom att säga att alla har fina kläder, att de pratas som om att det har en svullen tunga, säga att de är fula etc. Du drar en tydlig gräns mellan alla andra och de som bor i Djursholm. Ett litet vi mot dem. För mig är det konstigt då jag tycker att vi alla är människor, men kanske är det bara jag?

 31. Viktoria skriver:

  HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HERREGUD, jag är uppväxt i Djursholm och gick på VRG men inte faaaaaan saknar jag humor samt S-J-Ä-L-V-I-N-S-I-K-T för det????? Snälla folk som går på VRG Djurs ÄR största töntarna, jag var en riktig liten råtta när jag gick där vilket ni 00-or eller vad fan ni är kmr inse när ni har tagit studenten och ser att det finns en värld utanför er lilla bubbla. Väx upp och dumpa hybrisen jävla snorungar.

 32. PÅLA PÅL skriver:

  ░░░░░░░░░░░█▀▀░░█░░░░░░
  ░░░░░░▄▀▀▀▀░░░░░█▄▄░░░░
  ░░░░░░█░█░░░░░░░░░░▐░░░
  ░░░░░░▐▐░░░░░░░░░▄░▐░░░
  ░░░░░░█░░░░░░░░▄▀▀░▐░░░
  ░░░░▄▀░░░░░░░░▐░▄▄▀░░░░
  ░░▄▀░░░▐░░░░░█▄▀░▐░░░░░
  ░░█░░░▐░░░░░░░░▄░█░░░░░
  ░░░█▄░░▀▄░░░░▄▀▐░█░░░░░
  ░░░█▐▀▀▀░▀▀▀▀░░▐░█░░░░░
  ░░▐█▐▄░░▀░░░░░░▐░█▄▄░░░
  ░░░▀▀▄░░░░░░░░▄▐▄▄▄▀░░░
  ░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

 33. Puskás skriver:

  Älskar alla rikemanskids som slänger sig med stora fina ord i långa kommentarer men som inte ens vet skillnaden mellan en artikel/krönika och ett blogginlägg.

 34. GET R1CH 0R TRY DYING säger jag bara till alla jävla fattiglappar på söder med neonfärgat hår och second hand kläder.

 35. Sibben Djursholm skriver:

  Tror att du har lite för mycket fritid

 36. Karlsson skriver:

  Hahahahaha detta är kul som fan. Snälla!! Kan alla rikemanskids snälla sluta böla så förbannat. Ni har det jävligt bra, och det vet ni om. Folk måste ju få driva med er. Ni har ju inte fantastiska åsikter om de som inte är som ni, det har vi ju alla sett i kommentarerna. Lär er något från detta, och sluta var så otroligt lättstötta. Det klär er inte, och kommer inte funka skitbra i resten av samhället. Kom till Malmö, så tar vi en öl och lugnar ner oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp