16-årig djursholmare roastar alla på Nöjesguidens Stockholmspris

10:00 22 Dec 2018

Vi lät VRG Djursholms Intervjusällskap gå loss på Sveriges mest ängsliga gala, Nöjesguidens Stockholmspris 2018. Vad är Jonas Hassen Khemiris livsfilosofi, hur många lyssnare har Della Q och vad har Philip Versteegh i sina ”notes”?

Backstory: VRG Djursholms Intervjusällskap gjorde sig ett namn efter ett viralt klipp där den orimligt unga, kaxiga och snabba Philip Versteegh går runt på VRG Djursholm och frågar folk födda 02 om de vill knulla varandra (Smash or pass). Klippet fick på kort tid långt över 50 000 visningar och uppmärksammades av vår egna Pål Ströbaek, vilket ledde till ett kommentarsfält fyllt av guld:

”Du (pål) har ju fullt upp med att ligga i soffan, äta sour cream chips och pilla navelludd samtidigt som du klickar hem några prylar på kredit (såklart)”

”Vi i djursholm bär inte morris, Ralph Lauren, Lexington. Vi vet inte vad det är. Det är Gucci, valentino, givenchy, moncler, prada osv.”

”Vi drar ladd årligen som kostar mer än din billiga dotter Pål! Ni är så jävla avundsjuka vänster fnask som kan och ska stanna i råcksta, Vällingby och Larsberg. Vi vill inte ha er här, kommer aldrig vilja ha er här. ”

”GET R1CH 0R TRY DYING säger jag bara till alla jävla fattiglappar på söder med neonfärgat hår och second hand kläder.”

Tyvärr blev all uppståndelse för mycket för VRGs skolledning som valde att stänga ner youtubekanalen. En skandal tyckte vi och lät därför Intervjusällskapet gå loss på den mest ängsliga av crowds: gästerna på Nöjesguidens Stockholmspris 2018.

Pål Ströbaek

Thomas Krangnes

4 kommentarer | “16-årig djursholmare roastar alla på Nöjesguidens Stockholmspris”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. manerej skriver:

  By the way, advices from https://homework-writer.com/blog/nursing-schools will help you to learn more about nursing schools. It was really helpful for my friends

 3. jedy skriver:

  Thanks for share! I hope you update your articles more every day: https://happywheelsnew.com

 4. didrik reng skriver:

  borgarnas marcus berggren, som ironiskt nog bara är en billig knock-off

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp