Öppet brev till Paradise Hotel-Produktionen

12:10 18 Nov 2019

Vill varna för ordentliga Paradise Hotel-spoilers, även om varenda jävel från Finspång till Haparanda vet exakt hur finalen slutar pga att Annica Englund spoilat allt på sin insta alternativt att censurerat spridit det på stan snabbare än han sprider sin klamydia så vill jag OAVSETT inte få skit för att jag spoilar. SÅ LÄS INTE LÄNGRE än hit OM NI INTE VILL VETA HUR FINALEN SLUTAR och så kommer ni tillbaka på onsdag och läser då istället, capiche? Fatta värt, dubbla annonsintäkter, snart kan man köpa sig en Meza luna på 7eleven.

Kära Paradise Hotel-produktion, ni är några av våra smartaste, snyggaste, viktigaste människor. Ni är våra folkvalda, till er lägger vi vårt förtroende.

Ni, Paradise Hotel-produktionen, har detta år fått allt serverat på ett silverfat. En nyseparerad och till åren kommen (han fyller ändå 43 i maj) Marcelo Pena. En ledsen och förstörd (läs manisk) Nina Glimsell som är där för att få tillbaka Marcelo. Ett harem av kärlekstörstande tjejer som gör allt i sin makt för att få just Marcelo. Jeppes sömngång! Karaktärer som Fimpen, Josie, Adam, Helen som hade gått in i vilken annan säsong som helst, rakt fucking av.

Ni har haft allt i er fat för att göra århundrandets bästa säsong. Men var gick det fel? Att skälla på Paradise Hotel-produktionen för att de gör dålig tv är väl iof lite som att skälla på Taco Bar för att ens nacho deluxe gav en gaser. Det är lite som att starta blogg på nöjesguiden i tron om att det kan generera iaf lite pengar. Säger som Astrid Lindgren ”skyll sig själv”. Man kan inte ha för höga förväntningar på ett program som bjuder in 30 av Örebros finest för att knulla, supa och bråka. Det kommer inte vara succession nivå. Vi kommer inte se Marcelo skälla ut jeppe för att han inte är tillräckligt av en wolf, enbart för att Jeppe ska skicka ut Marcelo och vinna tronen. Ville Marcelo det här hela tiden? Visst tydde den sista blicken på det? NEJ det kommer aldrig hända. Men oavsett tycker jag kanske att man givet förutsättningarna hade kunnat vaska fram en ännu bättre säsong, med ännu fler rafflande intriger, spel och känslor. Hade kunnat vara lite mindre sex också, så himla trött på att se lakan guppa, vill jag se två halvkända halvfula människor med dåligt åtsittande kläder hångla kan jag bara stå fyra timmar i kö till acnefesten.

Vad gör en eventuell otrolig finalvecka om resten av säsongen har varit ett konstant bortkastande av briljanta nya karaktärer och draman. Spelmässigt har två personer styrt huset, Mamma och Pappa (Jeppe och Marcelo) och varje gång typ Theo (en av barnen) försökt fuckat upp så har Mamma och Pappa (Jeppe och Marcelo) dragit till med godisförbud, hot och soc-anmälan.

Vad hände? Min teori är att ni, produktionen, någonstans på vägen tappade spelet och inte vågade gå ifrån den redan inplanerade planen. ”Men i kärleksveckan ska det ju komma in en gnom som får all makt, vi kan ju inte gå ifrån det även om det innebär att Marcelo och Jeppe får 10 till tjejer att spela med”. ”Nu i rocknroll-veckan skulle ju kortaste på hotellet få immunitet, det kan vi ju inte ändra på, jeppe blir således kung ännu en vecka det får bara bli så”. Sen har ni efteråt insett att ni gjort fel och gnuggat er i håret, hur blev det såhär? Varför gjorde vi inget?

Ingen har hejat på sr-tåget denna säsong och om man har gjort det är man med största sannolikhet en tidsresande från 1973 eller Frasse Levinsson. Oavsett så har grabben med lite för små ögon och den andra som spelade huvudrollen i Nils Karlsson Pyssling på Maximteatern dominerat hela säsongen. Först trodde jag att ni, produktionen aktivt låtit de köra på för att sedan i sista skälvande minuterna trycka ner de, men varje gång de fått ett litet bakslag har de hittat tillbaka och i slutändan gått vinnande ur striden. Och nu kommer spoilern. Marcelo vinner. Han kastar kulan på 500.000 och rundar av en säsong som var just det. The Marcelo show. Och även om de sista tre avsnitten bjuder på chocker, trauman och otroligt spel så är det just så, förväntat? Så tråkigt?

Vi ser inte Paradise hotel för att vi vill ha en rättvis vinnare. Vi ser Paradise hotel för drama, intriger, maktmissbruk, succé och fall. Produktionen måste bygga ett narrativ, det är viktigare än att det blir rättvist och att en rättvis vinnare kronas. Såklart Marcelo är en värdig vinnare, men ingen rolig vinnare, och eftersom ni, produktionen, styr ALLA regler, borde ni välja rolig framför värdig alla dagar i veckan. Tycker inte produktionen ska se detta som ett spel, det är liksom inte innebandy-vm där regler ska följas, det är presidentvalet i FIFA. Ett jävla free for all där produktionen är gud, och kan straffa folk som flyger för nära solen. Man ser ju hellre en king falla än sakta men säkert bli starkare och starkare för att sedan? Vinna 500.000 han kan lägga på anabola?

Nu kommer säsongen sluta i att Marcelo kastar kulan på 500.000, och det pga en alldeles för loj produktion som låtit honom köra, utan egentligt motstånd.

Vad har jag för tips till er i produktionen då? Hur ska ni nästa säsong rädda detta haveri? Mitt tips är att när ni märker att någon blir för stark så ska ni istället för att tänka logiskt, typ ge Adam imunitet eller skicka in ett ex göra något HELT oförväntat. Skicka in Babben Larsson, tvinga alla att prata danska, flytta hela produktionen till Vetlanda. Jag har en skittrevlig kille på jobbet som älskar rom-com, är två meter lång och bara äter soppa – skicka in honom. För om ni inte kan outsmarta vissa av deltagarna, får ni gå åt det helt motsatta hållet.

Tack för denna säsong, som hade kunnat vara 5+ men nu bara blev 4+.

Mvh, Din Pål

140 kommentarer | “Öppet brev till Paradise Hotel-Produktionen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Patricia skriver:

  Detta är min sanna livshistoria är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformler från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com). Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
   Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
  Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

 2. Juan Alberto Navaz skriver:

  Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

  1. Weather skriver:

   The best weather forecast site for Indianapolis weather. Weather for 15 days, weather for 25 days and weather for 30 days. (Indiana, Indianapolis)

 3. KGF skriver:

  People can easily to used this app in android iOS mobile,now installed this app remember passwords in microsoft edge these are different mode web browser app,i hope you like this app.

 4. Jehona Bekteshi skriver:

  Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
  kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

 5. Custom Social Science Writing Services is very popular for students in search for social science essay services and social science research paper services.

 6. NikiM skriver:

  Vad har jag för tips till er i produktionen då? Hur ska ni nästa säsong rädda detta haveri? Mitt tips är att när ni märker att någon blir för stark så ska ni istället för att tänka logiskt, typ ge Adam imunitet eller skicka in ett ex göra något HELT oförväntat.

  NikiM
  https://usps-track.us/

 7. Aman skriver:

  Nice Post

 8. Aman skriver:

  WoW!!! Thanks for sharing this amazing idea. body fat analyser

 9. office.com/setup skriver:

  Amazing website, Love it. Great work done.

 10. Jennifer Woodward skriver:

  Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek … Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
  nedan – hans kontaktuppgifter …
  E-post: spellcasterogboko@gmail.com

 11. Through www amazon com mytv – how you can connect your mobile phone to Amazon Prime.

 12. amazon.com/mytv skriver:

  Through www amazon com mytv – how you can connect your mobile phone to Amazon Prime. Through amazon com mytv, you can watch your favorite TV shows, series movies.

 13. Get expert guidance through QuickBooks Support number for assistance and managing the bank transactions just like an accounting professional.

 14. Office Setup skriver:

  Microsoft office.com/setup has launched a new home and student 2019. The purpose behind this software is to make the learning way easy for students and new learners. It has new features in it.The office provides 1TB space in it. It also provides ad-free mails for you. It’s also known as a one-time purchase office so that you can purchase it only once and use it for life purposes.

 15. Office Setup skriver:

  Microsoft office.com/setup has launched a new home and student 2019. The purpose behind this software is to make the learning way easy for students and new learners. It has new features in it.The office provides 1TB space in it. It also provides ad-free mails for you. It’s also known as a one-time purchase office so that you can purchase it only once and use it for life purposes.
  http://www.office.com/setup

 16. Your article is extremely attractive and interesting, hopefully more people will know and visit your blog
  https://www.luckymoversandpackers.com/

 17. 메이저토토 skriver:

  If you are looking for an author to write on your site, please contact me. I have some good posts that you might be interested in. I’m sure my post will be a good asset for me. If that’s burdensome, can I quote your blog data on my blog? If you’re interested, please send me an email. Thank you. 메이저토토

 18. Thank you for creating a creative blog. It’s amazing how you can write in such a creative way. Have you thought about another topic to post? I’m just working on a topic like that. I hope my blog helps you.메이저토토사이트

 19. Well this is a premium type of marketing and creating authority, but it works only when you are doing positive activities!

  1. safetoto skriver:

   It’s the same topic , but I was quite surprised to see the opinions I didn’t think of. My blog also has articles on these topics, so I look forward to your visit. safetoto

 20. slotsite skriver:

  I was looking for another article by chance and found your article slotsite I am writing on this topic, so I think it will help a lot. I leave my blog address below. Please visit once.

 21. totoguy skriver:

  Are you aware that you have made progress in the relevant field? This article shocked me in a good sense and broadened my horizons. I’m so glad I got to know your blog. 메이저사이트

 22. totovi skriver:

  I want to discuss this with my friends. There is a cautious side to discussing, but I honestly think people should discuss this topic more. Cheers to you and my courage! 사설토토사이트

 23. totoright skriver:

  There are some amendments that need to be made, but your opinion is worth considering by the experts involved. Your writing stands out for your initiative. I want you to continue to post on this subject. 먹튀사이트

 24. SOCVault is a security operations center as a service, SOC as a service and SIEM as a service provider. SOCVault provides best-of-breed vendor solutions in one integrated platform to deliver the best security operations center experience to its customers. We have developed this unique solution on four pillars – Security Operations Center, Security Information and Event Management, Threat Intelligence and Security Analytics.

 25. Demon Box skriver:

  Demon-Box is a fun and fast-paced website where you can unbox consumer electronics and insane streetwear prizes for a ridiculously low price. Our website lists online mystery boxes of various types. Each mystery box has a predetermined chance of containing branded merchandise from exclusive brands such as Apple, Samsung, Nike, Rolex, and so on. A random scroller determines which item you get each time you open a new mystery box. Please be aware that only people over the age of 18 are permitted to use our service.
  https://www.atoallinks.com/2022/electric-back-to-school-festival-what-can-you-imagine-on-demon-box/

 26. totoguy skriver:

  I read all the posts you wrote. I’ll share these with my team member. I’m so happy to finally find the article I’ve been looking for. I want you to know that your post helped our team a lot. 토토사이트

 27. totovi skriver:

  I’m an expert on your writing. Your writing stimulates my thinking as an expert. It can be seen that the article was written based on accurate reference materials. I even praise non-major for making it easy for them to understand. Thank you for sharing a good article. 메이저토토

 28. totoright skriver:

  I’m glad to know your blog. I’ve been writing for a long time for personal reasons and your writing makes me want to rewrite it. I will write and share a similar article to the topic of your article. I hope I can share my opinion with you on that. 메이저토토

 29. totoforce skriver:

  Did you know that academia is attacking each other fiercely on this subject? Your posting is probably going to turn the tables. I’m looking forward to what’s going to happen. I enjoyed reading it. Thank you. 메이저토토

 30. majornoriter skriver:

  It’s annoying, but I was very impressed by your attitude to try just once. Like you, I finally tried something that I couldn’t avoid. It wasn’t easy to get started, but I did it in the end. It’s thanks to you. 메이저토토

 31. majorsite skriver:

  Why couldn’t I have the same or similar opinions as you? T^T I hope you also visit my blog and give us a good opinion. majorsite..

 32. baccarat online skriver:

  I’ve been searching for hours on this topic and finally found your post. baccarat online, I have read your post and I am very impressed. We prefer your opinion and will visit this site frequently to refer to your opinion. When would you like to visit my site?

 33. safetoto skriver:

  Your writing is perfect and complete. safetoto However, I think it will be more wonderful if your post includes additional topics that I am thinking of. I have a lot of posts on my site similar to your topic. Would you like to visit once?

 34. casino online skriver:

  Looking at this article, I miss the time when I didn’t wear a mask. casino online Hopefully this corona will end soon. My blog is a blog that mainly posts pictures of daily life before Corona and landscapes at that time. If you want to remember that time again, please visit us.

 35. totosite skriver:

  It’s the same topic , but I was quite surprised to see the opinions I didn’t think of. My blog also has articles on these topics, so I look forward to your visit. totosite

 36. bitcoincasino skriver:

  I came to this site with the introduction of a friend around me and I was very impressed when I found your writing. I’ll come back often after bookmarking! bitcoincasino

 37. jahny skriver:

  I think exactly the same as you. Thanks for the comments. I think more people should read your comments. Can I share your post on my blog? Once again, this article needs to be read by everyone
  GET HELP IN PASSING USMLE, NCLEX, OET, MCCQE, INBDE

 38. jahny skriver:

  If you are looking for information about your post, please contact me. There are many posts on my blog that you might be interested in. I’m sure the information I have will help you. I am glad to find someone who has a common interest with me
  osta oikea suomalainen ajokortti verkosta

 39. jahny skriver:

  Hey guys;… I’m Jessica from Lund-Sweden,. I have a similar good news to share out here, i just discover a new solution to find true love and bring back ex love partner even after 3 years of divorce or separation, just few days ago my ex love partner return back to me instantly without begging him to come back, i did not call nor send love text message to him.
  Beauftragen Sie einen Privatdetektiv in Deutschland

 40. baccaratsite skriver:

  I’m writing on this topic these days, baccaratsite, but I have stopped writing because there is no reference material. Then I accidentally found your article. I can refer to a variety of materials, so I think the work I was preparing will work! Thank you for your efforts.

 41. casino online skriver:

  I saw your article well. You seem to enjoy casino online for some reason. We can help you enjoy more fun. Welcome anytime :-)

 42. slotsite skriver:

  From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with slotsite !!

 43. majorsite skriver:

  The assignment submission period was over and I was nervous, majorsite and I am very happy to see your post just in time and it was a great help. Thank you ! Leave your blog address below. Please visit me anytime.

 44. baccarat online skriver:

  It’s too bad to check your article late. I wonder what it would be if we met a little faster. I want to exchange a little more, but please visit my site baccarat online and leave a message!!

 45. baccaratsite skriver:

  First of all, thank you for your post. baccaratsite Your posts are neatly organized with the information I want, so there are plenty of resources to reference. I bookmark this site and will find your posts frequently in the future. Thanks again ^^

 46. majorsite skriver:

  From some point on, I am preparing to build my site while browsing various sites. It is now somewhat completed. If you are interested, please come to play with majorsite !!

 47. igoal88 คาสิโน skriver:

  Thank you for your sharing. Thanks to this article I can learn more things.
  igoal88 คาสิโน

 48. Kudabet skriver:

  Selamat Bergabung di situs Bandar Slot online terpercaya, Kudabet adalah salah satu pilihan yang tepat untuk dilakukan. Pasalnya anda akan bisa mendapatkan jaminan permainan yang 100% aman dan fair play, Disini kami juga Sebagai Agen Slot Terpercaya Di Indonesia Yang Sudah Di Kenal Dengan Situs Yang Tergacor dan Gampang MAxwin.

 49. Madu88 skriver:

  Dimana pun dan kapan pun Anda ingin bermain, Anda bisa langsung membuka situs resmi Madu88 dan langsung memainkan permainan apa saja yang ingin Anda mainkan.Kami Juga Menyediakan Game Slot Terpopuler Seperti SLOT, SPORT, C4SINO, TEMBAK IKAN, LOTRE, SABUNG AYAM Dan msh Banyak Lagi Pilihan Game Yang Bisa Anda Mainkan.

 50. Bigo88 skriver:

  Segera daftar Di situs Slot Online sekarang di situs Bigo88 untuk mendapatkan user ID pro dan dijamin gacor.Hanya dengan memainkan satu user ID saja Anda sudah bisa mendapatkan banyak keuntungan dan profit yang besar.

 51. Thank you for sharing informative blog, We are providing law related services if you need any help visit our page.

 52. Wow, this is fantastic. This is, in my opinion, one of the best blog articles ever published. Your work has a great level of excellence. It’s greatly valued

 53. SMM Panel One skriver:

  The free Instagram likes trial can be a useful tool for gaining more followers and increasing engagement on your posts. The process is simple: you sign up for a free trial, and the service will automatically start sending likes to your posts the great thing about these free Instagram Likes trials is that they are simple and straightforward. You don’t have to fill out any surveys or provide any personal information all you need to do is sign up and start using the service With the right trial.

 54. Tokoterra skriver:

  Odkryj znaczenie zbilansowanej diety w utrzymaniu zdrowia i dobrej kondycji fizycznej. Na naszym portalu znajdziesz porady dotyczące wyboru odpowiednich składników odżywczych, zrównoważonych posiłków i unikania niezdrowych nawyków żywieniowych. Przygotuj się na pełne walorów smakowe posiłki, które będą korzystne zarówno dla twojego ciała, jak i umysłu. https://tokoterra.com/

 55. Your post is best and informative keep doing these type of work thank you.

 56. Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The entire look of your web site is excellent content!

 57. Movers are the best moving companies in Dubai and provide moving services to various people across UAE. We have been in this company moving business for several years and getting a reputation as one of the best movers and packers in Dubai.

 58. We give best legal support for many people if anyone want it kindly visit our site and get more information thanks.

 59. Great ever i got many information in this blog keep share more useful information thanks.https://srislawyer.com/reckless-driving-sussex-va-lawyer-sussex-reckless-driving/

 60. capybara clicker skriver:

  Thank you for sharing this data. I really enjoy what you’ve written on your blog. You’ve shared a very useful and entertaining blog post with the public.

 61. Web skriver:

  I appreciate the time and effort you put into each post. The depth of your knowledge is evident, and it’s a pleasure to learn from you.
  https://xn--80aeecaeabbidqg7auldfcngzlt57a.com/

 62. Web skriver:

  I’ve been playing EverQuest for years, and I must say that the community is one of the friendliest I’ve ever come across. It’s always a pleasure to group up with helpful and kind players. Also don’t forget visit these blogs.
  https://legendaparafotosozinha.com/

 63. hello nice to meet you. Good posts are always good to see. I look forward to good activities in the future.
  에볼루션카지노

 64. You actually make it look very easy with the presentation, but I think this will be one topic that I think I’ll never understand. It feels so complicated and so broad to me. I’m looking forward to your next submission. I’ll get the hang of it! 메이저사이트

 65. This article is really very helpful for me and I really appreciate you for sharing it with me.

 66. Thank you very much for this post. I’ve been looking everywhere for this! I’m glad I found it in Bing. You made my day! Once again, thank you. 메이저사이트

 67. This is a really good blog. You get good information.
  에볼루션바카라

 68. mpmn-digital skriver:

  Let us come together to demand change, to create a world where every child’s work is valued and rewarded fairly.If you are interested to know more about Data Analytics Courses In Pune, click

  slot gacor

 69. fpmonline skriver:

  Miracles happen to only those who believe in them slot gacor

 70. nenroll-nenroll skriver:

  Wow! I have had a great time reading this great piece! slot online

 71. bahianoticias skriver:

  Let us come together to demand change, to create a world where every child’s work is valued and rewarded fairly.If you are interested to know more about Data Analytics Courses In Pune,

  slot gacor

 72. examscert skriver:

  watch Asian Drama, drama asian Online for free releases in Kissasian, Korean, Taiwanese, Hong Kong,

  slot gacor

 73. eurobasketwomen2011 skriver:

  The parent-teacher communication tools on Skyward FBISD have bridged the gap between home and school, fostering a collaborative environment.

  slot gacor

 74. scarve skriver:

  Ergin Translate, yazılı ve sözlü çeviri alanında uzmanlaşmış bir profesyonel hizmet sağlayıcısıdır. Kurulduğumuz günden itibaren, müşterilerimize yüksek kaliteli çeviri hizmetleri sunma misyonuyla hareket ediyoruz.

  togel sgp

 75. 슬롯사이트 skriver:

  Officially licensed Evolution Solution. Through years of operation, we will repay our customers with trust and sincerity.
  슬롯사이트

 76. Excellent Post as always and you have a great post and I like it thank you for sharing.
  fc slot สมัคร

 77. Thank you for sharing this excellent article. I thought your article was perfect for what I needed.

 78. Hello, I read good information. I will be visiting your website often in the future.
  에볼루션카지노

 79. Beeaxe skriver:

  VODKA138 Agen Bandar Judi Slot Online Terbaik & Terpercaya Dengan Lisensi Resmi AOL Inc (America Online).
  Banyak Promo dan Event menarik setiap harinya, jangan lewatkan keberuntungan anda untuk menjadi seperti mereka yang mendapatkan keuntungan setiap harinya.
  Bergabung dengan kita sekarang juga.

  https://beeaxe.com/

 80. Thank you so much for this excellent article and all the best for your future. I hope you will continue to write more like this.

 81. papas games skriver:

  I wouldn’t say you’re right, but at the moment I can’t see anything better.
  https://papas-games.com

 82. nonton168 skriver:

  methods
  yоu discuss. Ƭhanks fօr yⲟur efforts аnd consideration of other individuals by
  mаking this website availɑble.

  nonton film

 83. jameshobansdc skriver:

  Ⲛice post. I was checking continuouѕly thіs blоg and
  I’m impressed! Extremely һelpful infoгmɑtion specially the closing phase :

  intanbet

 84. skor888 skriver:

  I caгe for such information a lot. I was seeking this certain information for a very lengthу time.
  Thank you and best of luck.

  skor888

 85. 123bet skriver:

  Hi, This article is probably the most helpful for my studies. Thank you very much for this problem.

 86. Hello friends I came across this website and thank you for letting us write this review.

 87. Such a informative article. Thanks for sharing. With this information I became even more knowledgeable. with this new information.

 88. istana168 skriver:

  material, allowing readers to quickly grasp the main ideas without going through the entire content. Summaries are commonly used in

  istana168

 89. sehati4d skriver:

  Hi, Neat post. There’s an issue along with your website in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a huge section of other folks will omit your wonderful writing due to this problem.

  sehati4d

 90. Nadia skriver:

  🍦Baccarat gambling website It is very popular and has received a very good response from gamblers. The camp will directly deliver fun to bettors with good standards. Apply by clicking.▶▶บาคาร่า

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg