Fucking jävla Kuk-Åmål!!!!!

09:49 10 Mar 2016

paows
Efter det så gick jag och pappa tog ett glas vin och snackade skit om äckel fitt sverige.

Paow gör en verbal ”Falling down” i sin blogg efter att hennes pappa med familj fått påhälsning av både polis och socialtjänst.
Det visade sig att dagiset som Paows lillasyster går på sedan en vecka tillbaka anmält familjen till polisen eftersom hon haft märken på kroppen som skulle kunna vara från att hon blivit slagen.
Paows lillasyster har ett så kallat Mongolmärke på ryggen vilket är detsamma som ett storkbett eller ett födelsemärke, något som de flesta asiatiska barn har.
Dock har mongolmärken en dragning mot blått vilket gör att det kan uppfattas som ett blåmärke för ett otränat öga.
Paow menar att barnskötarna borde känna till mongolmärken men det gjorde de alltså inte..
Anmälan innefattade även några rivmärken på handleder som hon fått av att kivas med sin bror om leksaker.

Men trots att Paows pappa kunde visa upp bilder på en nyfödd lillasyster med tillhörande Mongolmärke så var Paows bonusmamma ändå tvungen att följa med till ett av socialens hem för att värna om ”barnets säkerhet”.

Tilläggas bör väl också att Paows bonusmamma är gravid i nionde månaden och kan föda i princip när som helst men istället för att vara hemma hos sin familj så beskriver Paow situationen så här:

-Så nu sitter min plastmamma som är i 9onde månaden på ett hem med min lillasyster bland en massa pundare och afrikaner som inte vet hur man använder en toalett. KUL. Hur funkar Sverige egentligen?//paow

kollmärke

 

 

9 kommentarer | “Fucking jävla Kuk-Åmål!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Z skriver:

    Jag tycker att det är bra att man tar det säkra före det osäkra och kollar upp sånt här. Det är alldeles för många barn som far illa.

    Hennes vidriga kommentar om afrikaner visar ju hennes intellektuella nivå så att hon reagerar på det här viset är väl föga förvånande.

  2. K skriver:

    Jag är utbildad förskollärare. Nu verkar ju Paow bara vara arg på barnskötare (oklar anledning) men okej, för att vara ärlig. Jag tillbringade 3 1/2 år med att plugga utvecklingspsykologi, språkutveckling mm men har aldrig hört talas om mongolmärken.

    Personal inom förskola har anmälningsplikt vid misstanke om att barn far illa, inte utredningsplikt. Varför riktar hon ilskan mot ”barnskötarna”? Det hade väl varit betydligt mer upprörande om de inte gjort vad de är skyldiga till. Det är ju socialtjänsten och polisen som kommer på besök och fattar beslutet om konsekvensen (att de behöver åka till ett ställe med, ja den meningen fortsätter jag inte). Ska hon vara arg på någon är det väl dem.

    Varför fick den höggravida mamman åka iväg med barnen medan pappan gick och drack vin? Kunde inte han åkt dit antingen tillsammans med dem eller utan mamman?

    1. S skriver:

      Kan vara så att män inte får vistas på det boende mamma och barn kom till.

  3. Sassa skriver:

    Jo då… Mongolmärke har jag hört talas om.

  4. Sabrina skriver:

    Min bror har barn med en thailändsk & deras son har också mongolmärke. Deras dagis anmälde också till soc för de trodde det var blåmärke. Min systers barn har också sånt märke men de är mulatter. Tycker att dagis borde veta lite mer om detta. Men skönt att de är noga.

    1. f skriver:

      Förskola*, och anmälan ska ske vid minsta misstanke, det behöver inte ens finnas blåmärken, det kan va om barnet är onaturligt rädd för vuxna eller om barnet berättar något som låter som att en vuxen kan ha skadat hen. Just mongolmärken kan va lite svårt med då det ibland syns tydligt att det är ett sånt och ibland kan det misstas för blåmärke, speciellt om det är ny personal som inte är vana. Lättast skulle väll va om man nämnde det vid inskolningen. Jag anmäler hellre en gång för mycket än för lite.

  5. Anna skriver:

    Borde inte förskollärarna ha sett märket vid upprepade tillfällen? Jag kan på ett sätt förstå dem, på bilderna ser märkena verkligen ut som blåmärken. Många (alla?) anställda inom vård om omsorg har anmälningsplikt. Min mamma som är tandsköterska måste exempelvis anmäla föräldrar med små barn som upprepade gånger struntar i barnets kallelse till tandläkaren. Allt är ju för barnens bästa, det ska vi värna om!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp