Ge mig en Gladiatorkorv!!!!!

14:55 21 Mar 2016

Alexandra Bring är som många vet tillsammans med Ako Rahim som är Gladiatorn Toro i underhållningsprogrammet MITT i fredagsmyset.
Ako och jag var för övrigt kollegor på SATS för hundra år sedan och blev inte de bästa av vänner kan man nog lugnt säga.. Han arbetade på ett annat center än det jag jobbade på och han kom in och uppförde sig minst sagt dåligt – och då var vi ändå kollegor. Så till den milda grad illa att hans platschef fick ett samtal ang hans uppförande från min platschef och vad som hände sen vet jag inte men jag fick aldrig påhälsningar av honom efter det…
Förhoppningsvis så har han mognat ifrån bröl-stadiet vid det här laget och visst växer alla upp till slut, eller?
En liten anekdot så där i förbi farten..moving on, som Sarah Dawn Finer skulle ha sagt..

Alexandra har så klart blivit vän med Akos andra Gladiatorpolare och nu har den argaste av dem alla – Pansar – lanserat en egen produkt.
Korv.

Ja, korv. Inte proteinpulver, inte nån kvarg man snortar upp i näsan eller tar intravenöst utan någon som helylle som korv. Grillkorv.
Ungarna kommer ju bli som galna när det vankas korvgrillning i affärerna nu..
GLADIATORKOOOOOOOOORV!!!!!!!!

Då många andra korvmärken lanserar korv med lägre kötthalt och mer grönsaker och rotfrukter så smäller Pansar- eller Peter Blaha som han egentligen heter – till med en riktigt manlig korv – extra hög kötthalt!!! Grrrrrrr! 
Jag säger ju det – en gladiatorkorv!

I would be lying if I said I wasn’t intrigued. 😉

korv

2 kommentarer | “Ge mig en Gladiatorkorv!!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. På tall om ingenting. .. kan vi bara ta en stund och fundera på vad som är så jävla svårt med stor bokstav. Isabelle verkar efter alla år fortfarande inte fattat hur de används….

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG