Jag tror ett klargörande vore på sin plats…

22:55 9 Mar 2016

Nej Dennis..
 Att designa en egen klädkollektion och att klicka hem billigt skräp från Ebay och AliExpress är inte samma sak.
 Inte ens nära, dear…
 

13 kommentarer | “Jag tror ett klargörande vore på sin plats…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Vet inte vad det är med den killen men jag ogillar honom verkligen. Känns som att han ljugit och myglat sig i hela sin ”karriär”. Missunnar inte ofta folk men honom missunnar jag framgången. Minns hur han skrev elaka saker om feta människor enbart för att få klick och läsare till bloggen och han drar sig tydligen fortfarande inte för att ljuga och mörka. Vore han ens tillstymmelse en seriös företagare så skulle han lägga ner det omedelbart men han verkar helt insiktslös i hur vidrigt han framställer sig själv.

    1. f skriver:

      Säger inte att jag är ett fan av dennis, han verkar vidrig men just det med att han ”klankade” på tjocka är typ inte helt sant. Han skrev inlägg som var på driv typ, la upp bilder på samma tjejs ben i två olika vinklar och skrev typ som hon till vänster ska man se ut för hennes lår går ej ihop och så hade hon typ gått ner i split på bilden.
      Men han kanske har uttalat sig fler gånger än just dom inläggen om vikt och sånt, kommer bara ihåg att jag tyckte det va konstigt att folk blev sura över dom inläggen jag såg när det va så tydligt skämt, typ som kissies gamla ps uppenbart tydlig för att väcka reaktion.

      1. Hanna skriver:

        Han gjorde flera saker, de sökte modell till hemsidan och först skrev han ut att ”feta” inte skulle söka. Sen några månader senare skulle de plötsligt ha en ”plus” modell som efter massa snack i bloggen aldrig dök upp i en enda bild på hemsidan. Han skrev massa blaj om sin låt som han släppte, ljög om hur den lågt högst på massa listor och hur bra den sålde (vet någon ens vad den heter?) osv. Överlag verkat han tycka att han kan skriva vad han vill och ljuga för sina kunder så länge han får uppmärksamhet.

      2. C skriver:

        Han har skrivit många andra taskiga saker om tjocka. Har läst hans blogg från start.

      3. s skriver:

        Men det är väl inte ok fast det är ”på driv”? Så less på den här samvetslösa klickjakten.. spela roll att du beter dig som ett as, får du många klick är det ok

      4. elina skriver:

        dance – dennis m

      5. f skriver:

        jaha då fick jag veta något nytt, jag följde aldrig hans blogg så var bara inne någon gång. Och till ”s” ja asså om ingen kan ta illa upp lär det ju inte va farligt och trodde inte folk kunde ta illa upp av såna uppenbara skämt. Dock det andra som alla nämnde visste jag inte om och det låter inte minsta snällt.

      6. C skriver:

        s – det var inte alltid han drev dock 🙂

      7. S skriver:

        Vet inte om jag missförstod The wall if ironi men jag tucker alltså inte det e ok att skämta om tjockisar ens på driv…

  2. Sanna skriver:

    Om man vill framstå som professionell så tycker man att han borde veta om att det är olagligt att använda någon annans bilder till försäljning. Han stal Emilia Angergårds bild och la upp på hemsidan. När hon kontaktade honom angående de hela så hängde han ut henne på sin facebook och menade på att hon var sur för hon inte fick jobba som modell för företaget….

    1. Hanna skriver:

      Låter som klassiskt Dennis beteende…. Mycket osympatisk kille.
      Minns hur jag för några år sen firade Valborg i Uppsala och gick förbi honom vid slottet där han satt i gräset med en kompis. Sen på kvällen såg jag att han lagt upp ett inlägg om hur han hela dagen varit omringad av ”fans” och hade en bild på hur han satt med en jacka över huvudet för att ”inte bli igenkänd”. Så töntigt, Slottsbacken var full med folk och inte någon ens tittade åt honom….

  3. A skriver:

    Men vad är det där för en vidrig person egentligen? Fy!

  4. Cajsa skriver:

    Uppskattar att DMretro finns. Brukar gå in där när jag vill veta hur ett plagg verkligen ser ut innan jag beställer från Ali.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg