Kan någon skaffa Foki ett uppslagsverk?

14:02 16 Mar 2016

foki

Jag tror att vår pastellfärgade bloggare kan behöva lite hjälp med vad uttrycket ”hemlös” egentligen betyder.
Att kunna ta in på lyxhotell för att man inte orkat skaffa sig en ny lägenhet i tid är inte att vara hemlös.
Paris och Nicky Hilton växte upp på översta våningen på lyxhotellet The Waldorf Astoria i New York – betyder det att de var hemlösa under större delen av sin barndom?
Nej, ett lyxhotell och en eventuell sovplats på ett härbärge är inte riktigt samma sak, Foki.

Du låter mest bortskämd och osympatisk.
”Tiihii.. kan man vara så här glad om hemlös? Det är jag i alla fall. :-)”

10 kommentarer | “Kan någon skaffa Foki ett uppslagsverk?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Li skriver:

    Jag ser mig själv som hemlös, men inte bostadslös. Jag har tekniskt sett, en lägenhet, men mitt ex bor i den & att bo tillsammans funkar inte. Jag har helt enkelt inget ”hem”. Ingen plats som känns som ett hem. Mina möbler har en plats att bo på, men inte jag ?

  2. Lul skriver:

    Är det inte liksom lite det som är Fokis grej? Att trivialisera riktiga problem. Var ju något fan som mailade och sa hur dåligt hon mådde, typ depression, och Foki svarade typ ”Ät glass så blir allt bra igen, tihi *hjärtekram*”. Hon känns väldigt osympatisk och falsk. Och på tal om falsk: hon ska släppa hårprodukter, och sparar därför sitt slitna hår istället för att klippa det, för att visa hur bra produkterna är. Är det bara jag, eller ser inte hennes hår fortfarande väldigt slitet ut i topparna? https://www.instagram.com/p/BCPX9A3J3Dk/?taken-by=fokisoirak Kolla vänstersidan (hennes höger), det kortare håret längst fram. Sockervadd.

  3. kiddi skriver:

    Älskar att störa mig på Foki. Just sådana dumma utlåtanden gör min dag! Jag får liksom bekräftat, svart på vitt, att Foki kan vara ett jävla svin ibland. Vemfan skriver så? Inte ens Dessie..
    Foki lever i en bubbla som hon själv blåst upp genom att överför all luft hon har i skallen till just den bubblan. När hon inte skryter, så leker hon snäll, när hon inte orkar med det, då ska hon hjälpa för att sedan uttrycka sig som en idiot.

    Jag är inte avundsjuk, bara jävligt lättirriterad på just Foki. När hon ahde skrivit ”vi köper inte hem kött längre + en stor bild på veganska alternativ till tacomiddagen, för att nästa dag köpa hem pizza med pepperoni….URKKKK. Blev så förbannad. Inget klarar hon av. Idiot-Foki.

    Wow, nu mår jag bra efter att ha fått ventilera mig lite. Nu kan jag hoppa in i Fokis bubbla 😀

    1. Hmm skriver:

      Eller så behärskar hon bara inte språket så bra. 🙄

      #hejattdömaandra

    2. A skriver:

      Men visst är det roligt att störa sig! Jag älskar det också. Tyvärr så tolkar vissa det som om man mår dåligt, är bitter och har ett hemskt liv.
      Jag bara älskar att reta mig på vissa bloggare, har inget med mitt mående att göra alls.
      Så kul att genomskåda och irritera somliga, elakt? Javisst!

      1. kiddi skriver:

        Haha, precis!
        Sitter som en sadistisk jävel och väntar på nästa ”what did she just say!?”.
        Förstår att det inte är hälsosamt att störa mig på någon men det är inget som händer ofta. Mår dock bra när någon jag stör mig på råkar uttrycka sig lite klumpigt, speciellt om personen i fråga spelar prefekt.
        Elakt? Ja, självklart, men jag hänger bakom en skärm och är därför ett ”nättroll”, ett anonymt troll. Haha, vem bryr sig.

        BTW, ingen som stör sig på Kenzas kindben? Hon ser ut som en döskalle med så mycket kontouring! Sen att hon liksom drar in kinderna innifrån munnen gör mig bara förbannad!

  4. Anna skriver:

    ”Min egen lya”… Är det slut mellan henne och killen?

  5. Isa skriver:

    Guud hon är så skenhelig!!

  6. vic skriver:

    Fyfan vad provocerande, känns nästan som hon skriver detta för att provocera med flit, för då här korkad kan man väl inte vara?
    Har hon och hennes kille gjort slut?

    1. K skriver:

      Nej, hon menar lägenheten i Thailand 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp