När precis ALLT är stage’at..

13:39 25 Mar 2016

Dessie har tydligen haft en dålig dag och beklagar sig på bloggen som hon illustrerar med diverse underklädersbilder oklart om de har med själva inlägget att göra – men allt gick tydligen snett igår så det slutade med att följande inträffade:

– Sen så skulle jag gå ut och fota lite(efter verkligen ha kämpat med kläder, hår och allt vad det är), precis när jag går ut så  blir det molnigt så jag tänkte ”äh skiter i det här, jag går hem!” så jag köpte med mig glass, klädde av mig, rufsade till håret och la mig i sängen och käkade glass.//Dessie

Och detta resulterade i bilden nedan? Oklart men jag tror det…
Fatta att ställa upp stativet, koppla in självutlösaren, alla inställningar på kameran och posera i sängen bara för att ta bilder för att visa att man skiter i allt för ingenting gick ens väg..
Hela livet är en scen..

18 kommentarer | “När precis ALLT är stage’at..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. :) skriver:

    Hon putar ju veeeeerkligen med rumpan. Hon har väldigt liten rumpa, så ja… Hon kanske har en kudde innanför byxorna? :’D

  2. A skriver:

    Haha, men VAD har hänt med rumpan??
    Lösrumpa eller retuch?

  3. Amalia skriver:

    Haha kudde innanför byxorna var det första jag tänkte! Varför? Vad håller hon på meeeed?

    1. A skriver:

      Alltså, jag är ganska många år äldre än Dessie så jag har väl dålig koll på det men är det verkligen normalt att stoppa upp rumpan med kudde?
      Är det nåt som en vuxen människa gör?
      Nu vet jag ju inte om just Dessie är som många andra bloggare och regelbundet skriver inlägg som handlar om att man ska vara nöjd med sig själv, vara sig själv, inte behöva förändra sig själv, vara naturlig mm.
      Men det är så jäkla falskt att skriva sådana saker när bloggaren är full med silikon, fakehår, fakenaglar, fillers, bantar mm. Konstig att de inte reflekterar över att de själva inte alls lever upp till skiten som de skriver.

    2. V. skriver:

      Det är faktiskt bara positionen och kläderna som gör det – jag såg på hennes Snap igår när hon satt så där och sedan reste sig upp. Hon påpekade också att hon har en platt rumpa, och att det är alltså så folk gör för att få en ordentlig rumpa på bild.

      Däremot är det lite lustigt att hon har på sig ett par tydligt falska Hugo Boss-byxor, hon som kritiserar folk som använder kopior.

  4. Felle skriver:

    Alltså visst att rumpan kan se större ut om man sitter i vissa positioner, det gör min med men grejen är ju att linningen på mjukisarna inte ens är nära kroppen??

    1. ? skriver:

      Hon har en fin rumpa ?

  5. Isa skriver:

    oft men Hur gick det med räkningen du skickade åt hotgossips? 😀

  6. cajsa skriver:

    lol denna bigassrövhets orkar inte

  7. Elin skriver:

    Hon skyllde på att hon hade mjukisbyxor på sig hehe 🙂 Hon är rolig ibland xD

  8. Sofia skriver:

    Vi har fattat vid det här laget att du inte tycker särskilt mycket om Dessie, vilket är helt OK, man måste inte gilla alla. Men det här inlägget känns faktiskt jäkligt taskigt eftersom du har använt en annan bild än de bilder Dessie har i inlägget du skriver om. Hon har alltså INTE gått hem och gjort dessa bilder efter att hon haft en dålig dag, så som du vill få det att framstå. Dåligt!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Har du läst båda hennes inlägg? 😉 Och har svarat på omröstningen? Hehe..

      1. Sofia skriver:

        Haha tror du jag är kränkt? Då har du inte upplevt mig riktigt kränkt hehe. . Nej jag orkade bara skumma igenom hennes inlägg, det var för flummigt, haha. Men nåt om girlpower och att stötta varandra var det ju i alla fall, sen kan man ju fråga sig vad den bilden har med det att göra men det är ju en annan femma.. Tyckte bara det var dåligt av dig att blanda in den där andra bilden, som ju faktiskt inte har nåt med ditt inlägg att göra, och försöka få det till att hon poserar så för att ”visa att hon skiter i allt för det inte gick hennes väg”. Det är ju att förvränga sanningen. Jag kanske hakade upp mig lite på det här men jag blev faktiskt besviken då du i vanliga fall är väldigt noga med att inte blanda ihop inlägg så här. Sen får jag väl be om ursäkt för mitt framrutna ”dåligt!’, haha, det var väl lite klumpigt av mig. Men jag har fortfarande känslan av att du försöker dumförklara Dessie och det tycker jag inte är ok. Så, nu ska jag svara på din omröstning ? hehe

        1. Bloggbevakning skriver:

          Anledningen till att jag använde mig av den bilden är för att hon i sitt inlägg beskriver att hon åker hem, tvättar av sig sminket, klär på sig myskläder, rufsar till håret och lägger sig i sängen..
          I inlägget efter dyker de här – rätt passande bilderna upp – så jag tycker de verkar hänga ihop. Det är inte taget ur luften bara för att svartmåla henne utan jag såg en röd tråd.. =)

          Har du röstat? Du vet att du kan rösta fler gånger? Hehe…

      2. Sofia skriver:

        Ok, tack för svaret. Nu förstår jag hur du tänkte och ser faktiskt en röd tråd jag med, missade den innan =) Skönt att veta att du inte svartmålar någon, jag gillar nämligen din blogg =)

  9. Daniel skriver:

    Har hon lånat en blöja av ungen sin?

  10. anna skriver:

    Alltså det där var ju inte så jobbigt 🙁 finns många andra som har mera krävandejobb och klagar sällan

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg