(S)ex on the beach 2016

14:30 29 Mar 2016

ex

Skandalsåpan ”Ex on the beach” är äntligen igång – som jag har väntat – och om man ska tro en av deltagarna så kommer denna andra säsong leva upp till precis alla högt satta förväntningar:
– Folk knullar lite överallt och hånglar i något hörn, någon är tvärfull liksom. Ja, alltså det är ju som ett stort jävla tonårsdisco, säger deltagaren Jasmine Gustafsson.

Det låter ungefär som den där ”Fun Cruises” som jag ramlade över igår.
Jag undrar hur de går till väga för att sanera båten efter en vecka av Fun Cruises? Enklast vore väl att bara elda upp hela skiten?

Men vad är det som fascinerar med skandalsåpor egentligen?
Handlar det om att deltagarna är totalt hämningslösa och att vi – tittarna – egentligen önskar att vi skulle våga göra det?
Svenskar älskar ju överlag att FÖRFASAS över saker – kanske älskar vi att sitta hemma i soffan och förfasas över dessa förtappade ungdomar – samtidigt som vi inte kan sluta kolla för det är ju någonting spännande med en ”car crash just waiting to happen”..
Lite på samma sätt som man vill tjuvkika lite när man kör förbi en faktisk bilolycka..

Om du kollar på Ex on the beach – kom igen nuuu… – varför gör du det?
Har jag prickat in dig här ovan eller är det av en helt annan anledning?

Och.. så klart en omröstning..
Vill ni eller vill ni inte läsa om skandalsåpornas såpa?

10 kommentarer | “(S)ex on the beach 2016”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. malin skriver:

    Nu har Svenska Bloggare kopierat dig igen..

    1. Maria skriver:

      Om du syftar på det här inlägget så kom SBs inlägg upp 30 min innan denna ;P

      1. Bloggbevakning skriver:

        Inlägget har legat längre ner eftersom det blivit lite knas med tidinställningarna och det skrevs i går och kom upp någon gång tidigt i morse..
        Men sen om Sandra kopierat det eller inte har jag ingen aning om – herregud, vi skriver ju om i princip samma saker så det är klart det kommer dyka upp liknande inlägg hos oss båda.

        Ska bli spännande att se om vi får samma utfall på våra omröstningar.. =)

  2. Joanna skriver:

    Jag tycker att det är komiskt att de låtsas som att de inte vet om att deras ex kommer, haha….
    Men de har taggat programmet med dess fullständiga namn och har säkert sett första säsongen ändå. Men varför ”låtsas” som om de inte vet att egen kommer dyka upp?
    Jasse och Adrian hade ju till och med ett uppehåll just FÖR att Jasse skulle delta i detta programmet?
    Eller är mitt huvud helt lost nu?

    1. Bella skriver:

      Asså i förra säsongen visste dom inte att de var Ex on the beach dom var med i förrän massa ex började komma, så som jag förstått det. Just för att programmet var nytt i Sverige då. Men i år så sa dom ju redan i första avsnittet att ”åh hoppas inte MITT ex kommer nu..” .. Sen att dom har taggat programmet med dess fullständiga namn, ja för programet är ju förinspelat så nu EFTER vet dom ju garanterat vad dom var med i, men som sagt verkar dom veta i år redan när dom kom dit vilket program det är

      1. Joanna skriver:

        Ja, de från förra året anade kanske inte det, för hon Josefine (Josephine?) skrev att det hette något i stil med ”single on the beach” eller vad det var & så sök plötsligt massa ex upp.

        Men detta året känns det mer som att deltagarna var medvetna om att det är ”Ex on the beach” de ska medverka i efter förra årets säsong. Det känns bara för uppenbart. Jasse visste ju att det skulle vara ett program med alkohol och killar – eftersom att hon och Adrian tog en paus under den tiden det spelades in.

  3. sanna skriver:

    Enda gången jag faktiskt känner mig smart är när jag kollar på ex on the beach. Tycker absolut du ska skriva om det! Flera av dom är ju bloggare så! 🙂

  4. Agnes (en annan) skriver:

    Men neej. ska du nu räkna ihop Ja-röster med eventuellt (ifall naket)-Ja ? Nä den här omröstningen var inte demokratiskt rätt utförd haha.. men men, ska du nu tvunget skriva om sånt skit så får ja väll ge de en chans, du om nån kanske kan göra de till vettig underhållning 😉

  5. Fullaankan skriver:

    Jag kollar i syfte att jag får känna mig smart och tagit kloka beslut i livet. Samtidigt hoppas jag innerligt (likt för Paradise hotell, att de spelar dumma.

    1. C skriver:

      Samma här 🙂 Tackar gud för att dylika program inte fanns när jag var ung och oansvarig ??

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg