Tuttar på rymmen.

11:25 17 Mar 2016

boobs

Alexandra Bring har precis släppt en kollektion träningskläder och de är jättesnygga och hennes bilder läckra som tusan.
Men..
Så dyker den HÄR bilden upp. Vad är detta?
Bring?!
Är detta sportbhversionen av crotchless panties? Ni vet, trosor utan gren så det bara är att… ja, ni vet…
Skulle jag ha på mig den här toppen så skulle – A, mina tuttar slå mig i ansiktet. Och B, försöka rymma ut ur de små hålen precis som på bilden med de två DennisM-sexpackskillarna”.

Varför? Varför ska man ha ett litet titthål i sport-bhn? Ett funktionsplagg som framför allt ska hålla saker på plats – behöver det vara sexigt?
Fast.. Petra Tungården hyllade ju sina sporttoppar nyss eftersom brösten blev så toppiga i dem och nu detta.
Är det JAG som är ute och cyklar och som borde sexa till mig på gymmet?

11 kommentarer | “Tuttar på rymmen.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hj skriver:

  Jag undrar mer över den här formuleringen i företagsbeskrivingen….”With years of the searching for the perfect basics without success we felt like it was finally time to make our own.”

  With years of the searching…..? Låter som en dålig kinesisk hemsida.

  1. s skriver:

   Och det är nog rfån Kina de köpt grejerna 😀

 2. Lul skriver:

  Förstår verkligen inte varför man ska vara så sexig på gymmet. Går dit utan smink, med halvskitigt hår (ska ju ändå duscha efter träningen), svettas, frustar, stönar och blir röd i ansiktet, men ändå ska jag vara mån om att pervon ska kunna titta ner i urringningen på mig? Nej tack.

  1. Antonia skriver:

   Är inte gym en köttmarknad med raggningsmöjligheter?
   Väljer man att inte finnas på marknaden så gäller det att ”dress down” som du beskriver.
   Förmodar att du går på gym enbart för att träna. Verkar så.

   1. Lul skriver:

    Jupp. Dessutom är det ändå inga snygga personer på mitt gym, mig inkluderat. En hel del 65-plussare också, vilket inte är min grej. Kanske är en köttmarknad för dom dock.

  2. Marie skriver:

   Jag gillar att vara lite halvsnygg på gymmet, inte så jag sminkar mig innan men jag har kläder som framhäver min kroppsform osv. För jag får mycket mer energi än om jag har stora bylsiga kläder och inte vill att nån ska titta på mig. Jag anstränger mig mer för att ha rätt teknik i lyften etc när jag känner lite blickar på mig. Är ändå bara unga killar på mitt gym så har inget emot det. Är råfeminist och trött på att bli shamead för att tycka om att se bra ut och för att tycka om att bli sedd av killar. Det betyder inte att jag är/vill vara ett objekt. Klart slut.

 3. Usch! skriver:

  För övrigt har Foki skrivit en ”ursäkt” för att hon använde ordet ”hemlös” i sin lyxsituation. Kan ju vara en av de värre ursäkterna jag någonsin har läst, känns lite lätt passivt aggressiv, och bara allmänt ”Ni är dumma i huvudet som klagar, fattar ni inte att jag är underbar?!”

  1. E skriver:

   Var tvungen att läsa det nu. Fy satan. Det räknas inte som en ursäkt.

 4. Emma skriver:

  Apropå långa texter utan punkt, jag tror att jag hittade en som slog det du hade med i inlägget tidigare (som jag inte hittar FÖR DU ÄR SÅ GOD DAMN GRYM PÅ ATT UPPDATERA!). Där blev min mening rätt lång också. Oops.
  http://linahellqvist.blogspot.se/2015/11/na-jag-ar-trott-pa-att-ga-runt-som-en.html?m=1

 5. A skriver:

  Ja den sportbehån sitter väl som ett smäck på silikonbröst men lite jobbigare för oss som föredrar the real thing. De fejkbröst som jag sett i närbild sitter ju för fan som två stenar på bröstkorgen trots hopp och sånt.

 6. Blomma skriver:

  Alla är inte så välsignade. Jag brukade ha en push up-bh under sport-bh:n när jag var ung. Är faktiskt ganska glad att det finns förstorande sport bh:ar nu.

  Hur i helskotta skriver man egentligen push up-bh i bestämd form på svenska egentligen?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG