Tyra är tillbaka..

14:34 23 Mar 2016

tyra

Efter en osedvanligt lång bloggtystnad från Tyra så uppdaterar hon till slut sin hästblogg – även om det mest är en halv avhandling med syfte att göra reklam för StarRider men det är ändå ett livstecken..

Tyras statistik har dalat REJÄLT den sista tiden trots att hon själv hävdar den totala motsatsen på sin blogg – men statistik talat alltid sitt tydliga språk.
Och det är väl egentligen inte så konstigt att läsarna tröttnar efter en vecka utan inlägg och att man till slut struntar i att att gå in där.
Nu får vi väl se om Tyra fortsätter uppdatera och om det kommer mer än StarRiderreklam..
Även Tyras privata blogg har sjunkigt som Titanic men den ska ju stängas ner så ingen förväntar sig väl en uppdatering där eller?
(Se statistik nedan.)

”För er som inte kan vara där och som stöttar mig dagligen via att klicka er in på min blogg. Som nu, jag har inte bloggat på typ 10 dagar och ändå klickar ni er in här varje dag. LOVE U!”//Tyra

Har ni saknat Tyra?


tailsweep

tyras

6 kommentarer | “Tyra är tillbaka..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Tycker det är tråkigt att hon antar att alla som rider är tjejer, och att alla småtjejer gillar rosa och glitter. När kommer herrkollektionen, måntro?

  2. jessica skriver:

    Det passar att blogga när hon vill kränga begagnat på tradera eller dra folk till sin monter på hästmässan. Annars är bloggen en börda och alla som kommenterar dumma i huvudet. Det är inte så här man bygger relationer med sina följare, snarare ett bra exempel på hur man dalar i förtroende. Borde väl Tyra som är självutnämnd sociala medier-expert ha koll på.

  3. S skriver:

    Pinsamt värdelös blogg.

  4. Matilda skriver:

    Jag har saknat den. Älskar hur dålig och oseriös den är, df jag följer den. Har också typ dagligen svurit över att hon bara skiter i att blogga, hehe, så tyvärr bidrar jag till statistiken men kan inte låta bli. Sen kommer ett (som vanligt) svånlångt värdelöst inlägg om star rider.

    Älskart!

  5. s skriver:

    Jag har saknat den, men det är ju de personliga inläggen som är intressanta, inte reklaminläggen…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg