Tyra har bloggledigt..

16:08 7 Mar 2016

tyra

Tyra har tagit ledigt från båda sina bloggar och skriver ungefär samma sak på dem båda.
Det har varit lite skralt med inlägg på senaste vilket dels kan bero på att hon inte har någon häst att skriva om i hästbloggen men också för att hon varit sjuk länge.

Hur länge klarar man sig som bloggare på gamla meriter – typ för lång och trogen tjänst?
Det känns som att man som bloggare förväntas uppdatera relativt ofta för att hålla läsarna nöjda..

Vad är er åsikt?

12 kommentarer | “Tyra har bloggledigt..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ellen skriver:

    Begreppet ”bloggledigt” borde inte finnas om man gör anspråk på att driva en proffsblogg och har den som sitt arbete.
    Tyra borde som andra bloggare som vill skolka från bloggandet hitta på en ursäkt eller ett svepskäl. Visserligen är hon sjuk från jämnan (ibland ”vrålsjuk” som i London då hon ändå orkade shoppa) men hon borde väl kunna hitta på någon sjukdom hon inte brukar hänvisa till.
    Kanske kan hon få en släng av malaria:
    ”Som ni nog vet blev jag smittad av malaria när jag var i Thailand för två år sen och nu har jag fått ett återfall. Jag låg i feberkoma under helgen och hade så hemsk frossa att jag inte kunde blogga”.
    Eller något åt det hållet.

  2. Sara skriver:

    Hon är förkyld eller magsjuk i snitt ca två ggr per månad. Och inte småsjuk utan så sjuk att hon inte ens orkar stå upp, öppna datorn osv.

    Jag tror att den ständigt återkommande sjukdomen är en ursäkt för ngt annat, ev fortsatt missbruk, som hon inte vill erkänna.

  3. Sara skriver:

    Glömde fråga, vad heter din fina tjockkatt på IG? Är det en cornish rex?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Han heter Curtis och finns på Camcamscornishkitties tillsammans med sin kompis Lilla Snöboll – Dexter. Och ja, de är båda Cornishar. 🙂

  4. A skriver:

    Du får fråga Engla hur länge man kan blogga på gamla meriter.
    Hon har inte ändrat något i sin blogg på 10 år, plus att hon börjat lägga upp gamla redan bloggade bilder…

  5. Lotta skriver:

    Man får leta långt och länge innan man hittar någon med skevare verklighetsuppfattning än Tyra…

    Ena dagen skriver hon hur mycket hon jobbar (så mycket mer än oss ”vanliga” människor), plus att hon bloggar ju faktiskt sex gånger om dagen. Nästa dag får vi läsa om hur hon är så himla sjuk att hon inte ens orkar öppna datorn. Men boka resa till London går bra – och då ska det minsann fotas och fixas till bloggen, vänta ni bara…fast sedan blev hon visst för sjuk för att ens lämna hotellrummet. Men shoppa gick bra…visade det sig senare.

    Hon tar aldrig semester påstår hon, men tillbringar fler helger på hotel eller spa för konferenser eller mini-breaks än jag orkar hålla reda på. Hon åker till Thailand, där allt är fel och det är alldeles för varmt(?). Men det var ju jobb för hon bloggade ju hela tiden. Stannar en hel extra vecka i Falsterbo för att ”vila upp sig”. Och en hel månad på ett lyxigt vilohem/rehab för att hon är beroende av jobb och behöver behandlas för det. Men hon forsätter att blogga när hon är där.

    Hon känner inte för att skriva nu, för hon har ju varit så sjuk med svininfluensan (självdiagnosterad) men hänvisar till att hon bara är bloggledig över helgen ”som vanligt”. Hon kör någon slags detox där hon mår så himla bra och ska nu börja ett nytt, hälsosammare liv. Hon verkar ha varit sjuk sedan dess…och ”när man är sjuk får man faktiskt unna sig”. Allt man vill. Både godis, skräpmat och svindyra skor.

    Hon nystartar sin hästblogg (utan hästar) med beklagar sig snart att hon inte har någon inspiration att skriva nu när hon inte har något att rida. För att två dagar senare börja hojta om att nu, NU är det minsann dags för en nystart – IGEN?!!

    Men, om du vill veta allt om provridningar, alla hemligheter och vad som händer bakom kulisserna, så glöm inte att följa henna på Instagram för DÄR uppdaterar hon flitigt…NOT.

    S.U.C.K.
    (fast det är väl kanske allt det här som gör att det blir så underhållande att fortsätta kika in)

    1. Kimsan skriver:

      haha, kunde inte skrivit det bättre själv! håller fullständigt med dig! tyra är verkligen tragisk…

  6. S skriver:

    Ja där smög hon in sin veckogamla ”rutin” bloggledigt på helgen… ”som vanligt”. Whut?

  7. K skriver:

    Jag gillade hennes hurtiga inlägg om att det är så trevligt att gå upp två timmar tidigare än vad man måste och mysa framför tv:n. Jag har haft fyra längre jobb i mitt liv och börjat 6:00, 6:45, 7:00 eller möjligen 7:30. Ska jag pallra mig upp klockan tre på natten för att se på tv i två timmar innan jobbet, får jag ju gå och lägga mig senast 19.00.

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jo, men hon måste väl egentligen inte gå upp alls så då är det ju inte jättejobbigt…

    2. Lotta skriver:

      Jag går upp 3:30 på morgonen (7 dagar i veckan) för att hinna sörpla i mig en kopp kaffe innan jag måste rusa iväg till jobbet – det är tidigt nog.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg