Tyra har varit på provridning..

17:06 6 Mar 2016


Tyra delar med sig på Instagram om lite tankar kring helgens provridning.
Hästen är tydligen en kopia av Lalle vilket väckte massor av känslor vilket gjorde att hon mest kände sig tom efteråt och ber läsarna hålla koll på bloggen vilket betyder att det kommer ett inlägg om det var det lider.

Till dess så tar jag vad jag haver vilket enbart är en bild på hästens bakdel på Instagram.
För att se likheter med Lalle så har jag satt ihop ett litet rumpkollage på Lalle.
Vad tycker ni? Ser ni den nya hästen i den här muskulösa bakdelen?

7 kommentarer | “Tyra har varit på provridning..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Det är så himla mycket prat från Tyra om nystarter och att massa saker ska hända och om vad hon kommer att göra och skriva om.

    Men det är samma sak varje gång- nada. Är nog uppe i tyra 20.0 vid det här laget. Varför?

  2. Nat skriver:

    Jag vill inte vara taskig nu på något sätt men jag, precis som du, stör mig på massa felstavningar och slarvigt skrivna inlägg och jag tänker på det inlägget där du skrev något i stil med att ”läser man inte sina inlägg innan man slänger upp dem på bloggen?”. Min poäng är iaf att jag ser fler och fler stavfel och felskrivningar i dina inlägg. Som i detta; ”hästar är tydligen en kopia av hästen”. Inte värsta grejen såklart men tycker att din blogg är topp annars och ville bara undra om du inte kan läsa igenom lite snabbt innan du trycker på publiceraknappen. Eller så kanske det bara är så att man blir ”hemmablind”, vad vet jag?
    Ha en fin söndag 🙂

    1. Anton skriver:

      Det är väldigt många blogginlägg här och det är i och för sig trevligt. För den som har möjlighet att följa med i realtid och avverka inläggen i den takt som de skrivs och läggs upp.
      Det märks på kommentarerna också för många inlägg har 0 kommentarer och en del bara några enstaka.
      Men läsarna som inte går in mer än en gång varje dag eller kanske en gång varannan dag orkar inte läsa igenom 15-20 inlägg för att komma ifatt. Då är det risk att endast de senaste två-tre inläggen blir lästa medan de tidigare faller i blogg-glömskan.
      Ta bara exemplet Blondinbella. Hon skriver inte ett nytt inlägg förrän kommentarerna har avstannat på det föregående. Är det full fart på kommentarerna (som det t ex var i samband med inlägget ”Respektera ditt liv” för några dagar sedan) väntar hon med att lägga upp ett nytt inlägg för hon vet att då struntar folk i det föregående. På en blogg är minnet ett högst två inlägg. På Twitter är det kollektiva minnet en minut sägs det!
      Kanske kvalitet ska gå före volym?
      Jättetrevligt att det kommit en blogg om bloggar för det har vi saknat.
      De övriga som finns är långt ifrån så bra och intressanta som Bloggbevakning. Så fortsätt på den inslagna vägen men kanske tempot är lite för högt för närvarande?
      Skrivet i all välmening.

      1. Bloggbevakning skriver:

        När jag skriver på telefonen blir det ibland lite halt om fingrarna.. =)

  3. hejhej skriver:

    hahah du är så rolig! xD Fan att jag själv inte kunde komma på kreativiteten att skriva så dom du på bloggen…..

  4. alice skriver:

    Geeez vad många inlägg, jag hinner inte meeed! Kära bloggbevakning, du skämmer bort oss! Måste faktiskt hålla med Anton här ovan. När jag inte varit här på en dag eller två så klagar sambon på att mina toabesök blir fööör långa. Ja, men jag har ju missat en massa och hinner inte ikapp! Vi blir som sagt bortskämda och om du sedan drar ned på tempot någon gång kanske vi blir cranky. Konstigt med kritik som säger att man är FÖR bra va? Men det är sant!

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag har bara ALLDELES för roligt här på bloggen!!! 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg