Vad är rimligt?

10:31 7 Mar 2016

chanel

Både Janni Delér och Kenza har en Chanel Velvet Boy Bag i sin ägo och tillsammans på bilden ovan poserar de alltså med handväskor till ett samlat värde av 100 000 sek.
Är det rimligt?
Hundra jävla papp för två små lådor i sammet?

Jag tycker det är helt hysteriskt jävla tokgalet att man är beredd att lägga så mycket pengar på en handväska men jag antar att de rika lever sitt eget liv.

Jag har en LÅNG lista på saker jag heller skulle spendera 50 000 kr på innan jag köpte en handväska.
– En långresa tillbaka till mitt Kalifornien.
– En ponny
– Välgörenhet
– Ett stor jävla grillfest på Sergels Torg för alla som är sugna
– En bättre inspelningsstudio
– En doggo Argentino som ska heta Smilla
– En handtransplantation så jag får lika fina pianohänder som Kenza
– En privat stand up-show i mitt vardagsrum med Magnus Betnér
– Ett badkar fyllt med champagne och ett jävligt långt sugrör

Ps. Är man inte sjukt nojig att någon ska sno ens 50 000krshandväska typ överallt?

11 kommentarer | “Vad är rimligt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anton skriver:

    Förmodar att Chanel-väskor är kvinnors statussymbol nummer ett ägnad att skapa avundsjuka och lystna blickar hos andra (kvinnor).
    Själv skulle jag satsa på ett armbandsur om jag hade möjlighet. En klocka som kostar som ett bättre fritidshus men ändå ser ut som ett ”internetur” för en tusing. Det är status och skryt det!

  2. Soffan skriver:

    Hade varit liivrädd å aldrig använt Lill lådan..
    Väskor är en märklig grejj som får folk å lägga bissara summor på en liten skinpåse som för mej mest funkar som hållare till nycklar, äpple, osv.
    Hundra saker som jag hellre hjort för de 50000 men så är jag inte rik heller 😉

    1. Soffan skriver:

      *gjort goddammit

  3. Ellen skriver:

    Janni har en sambo som lägger ned flera miljoner på en ny Lamborghini och dessutom bor de ju i Monaco och måste åtminstone framstå som rikingar trots att de är fattiglappar jämfört med de miljardärer som befolkar denna enklav.
    Kenza har naturligtvis råd med sina väskor. Däremot undrar jag varför hon inte köper en bättre lägenhet nu när hon har pengar. Eller ska hon och Aleks kanske köpa hus när det är dags för klampet av små fötter?

    1. Sanna skriver:

      Kenza har sagt att hur hennes lägenhet ser ut/storlek osv har aldrig varit viktigt för henne utan det viktiga har varit att ha ett tryggt hem, något hon aldrig hade när hon växte upp. Sen har hon även sagt att hon tycker det är fruktansvärt dyrt att köpa i Sthlm och även om hennes företag omsätter mycket så får hon ju inte ut den summan 🙂

      1. Ellen skriver:

        Det finns något som heter bolån.
        Klart att om Kenza inte vill ha skulder så kan hon nog inte kan lägga upp åtta-tio miljoner cash men det är inte många lägenhetsköpare som betalar ”all cash”. Vi är inte i New York utan i Stockholm. .
        Men hon gör naturligtvis som hon vill.

  4. Tove skriver:

    Alltså nja.

    De vanliga boy bagsen i läder ligger på 50 000, men de i sammet ligger snarare på 3500 dollar. Fortfarande mycket pengar, men inte i närheten av 50 000. Tror tom Kenza nämnde det.

  5. L skriver:

    O båda står o drar i hårtopparna, lika barn leka bäst.

  6. Amelie skriver:

    Alltså, sådana pengar skulle jag lägga på något annat som faktiskt betyder något. Den där resan till Japan till exempel… ?

  7. S skriver:

    För mycket pengar för mig men för rikingar är det väl som attköpa en väska för 500… den är sjukt snygg dock! Billiga kopior, hit me!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG