Vad pågår hos Tyra?

11:46 19 Mar 2016

tyra1 tyra2
tyra

Det har varit väldigt tyst på Tyras bloggar och Instagram men det senaste är att hennes personliga blogg ska stängas ner – igen – men detta har hon skrivit om på hästbloggen.
Dock är det lite oklart om den ÄR nedstängd eller om hon kommer skriva något ner där över huvudtaget och läsarna har börjat ställa frågor.

Senaste uppdateringen på hennes Instagram är ifrån den 16/3 där hon berättar att hon lämnat in sin dränkta dator för att försöka rädda hårddisken men Tyra har en stationär iMac också hemma så helt datorlös är hon givetvis inte.

Tyras följarantal på Instagram har sjunkit drastiskt den sista tiden – från omkring 74 000 följare till nu där läsarantalet är under 70 000.

Tror ni att det är detta Tyra behöver göra för att äntligen få ordning på livet och må bra igen?
Kommer ni sakna hennes privata blogg och TROR ni att hon kommer hålla den stängd den här gången? 

4 kommentarer | “Vad pågår hos Tyra?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hannah skriver:

    Hon SKULLE verkligen behöva det men tvivlar på att det håller särskilt länge… Hon är för övertygad om sin egen förträfflighet och för uppmärksamhetssökande för att kunna låta bli.

  2. Sara skriver:

    När hon startade upp tyras bloggen igen skrev hon att hon tjänade sexsiffrigt på den och inte kunde vara utan inkomsten.

    Tror hon tar tabletter igen och mår dåligt för att hennes nära kommit på henne, nåt sånt. Nåt är iallafall väldigt fel och jag tror inte att hon insett plötsligt att hon mår bättre utan bloggar och ig. För en månad sen skrev hon ett inlägg om hur mycket hon älskar att blogga och pratade på om inspiration och nystart.

    Kanske rättsprocessen lutar åt att dwt inte blir ngn framtid för starrider. Hon skrev ju att den var avgörande för starriders framtid. Man undrar ju onekligen vad hon gjort som kan få ett stort företag att agera så kraftigt mot starrider.

  3. Z skriver:

    Jag tror att hon missbrukar igen helt enkelt.

    Hon skulle nog må bäst av att göra sig av med bloggarna, som uppenbarligen bara hetsar på hennes bekräftelsebehov, och skaffa sig ett vanligt jobb. Kanske en läromästare som hon kan hoppa på lite okej nivå.

    Synd att hon inte har nån närstående som kan nå fram till henne.

  4. s skriver:

    Nä, mår en person dåligt så gör den det vare sig den har blogg eller ej. Finns massa som mår dåligt men bloggar, har inte läst att de vill sluta för att de mår dåligt av just bloggandet?
    Däremot är jag sjukt nyfiken på varför hon dragit sig undan sociala medier!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg