Vad visas upp här?

19:19 16 Mar 2016

Om ni inte visste nånting om den här bilden – vad skulle ni tro är den huvudsakliga produkten att visa upp i den här bilden? Förutom mellanrummet…
Lite som bilderna i det HÄR inlägget.

thehehsa
Booooothay!!!!!

9 kommentarer | “Vad visas upp här?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Li skriver:

    Förstår inte personer som är så extremt besatta av att visa upp sin kropp hela tiden. Vi fattar, du tycker att du är dö-snygg, men är det verkligen nödvändigt att stå & svanka när man ska visa upp sin nya frisyr? Borde man inte försöka fokusera lite på huvudet åtminstone? Nähä, inte det.

  2. Anton skriver:

    Går låren ihop blir man inte gift.

  3. Hj skriver:

    Såg en meme häromdagen med budskapet: ”nej, du har inte stor, putande rumpa. Du har bara riktigt, riktigt dålig hållning!” Stämmer så bra för överallt ser man tjejer med usel hållning som putar med rumpan för allt vad tygen (ryggraden) håller.

  4. Sara skriver:

    Hatar att många tjejer börjat svanka som om de var med i en porrfilm så fort det fotas. Varför? De ser ut som löpande katter som trycker upp rumpen och lyfter på svansen.

    1. E skriver:

      Perfekt liknelse! Löpande katter 😀

    2. Jessica Maria skriver:

      ?? alltså Sara, fy fasiken vad roligt skrivet. Spot on girl!

  5. M skriver:

    Garvar mest åt den ack så strategiskt placerade påsen… Men det är klart ”inredningsgurun” har koll! 😀 Fiiiiint ska det va’!

    1. Hj skriver:

      Hennes ”stil” går mest ut på att hänga/lägga upp prylar med dyra logotyper på. Äkta eller inte….

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp