Varför?

20:58 4 Mar 2016

Varför skaffar man ett konto i någon annans identitet? Detta är inte det första falska konto jag ser Kenza anmäla.
 Om jag skulle ha ett falskt konto skulle jag vara Prinsessan Diana. Eller Olsen tvillingarna.
 

6 kommentarer | “Varför?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. L skriver:

  Säger väl en del om hur besatta folk är av likes och att synas på sociala medier, att man går och snor någon annans identitet för att få bekräftelse online. Sad.

  1. Vic skriver:

   Lyckas du få ihop så många följare som kontot ovan så kan du dra in lite lätta cash! Gissar att bilden med teet är ett sånt ”skinny tea” som många på instagram tjänar rätt bra på!
   Så allt handlar inte bara om likes!

   1. L skriver:

    True, det tänkte jag ej på.

 2. Anton skriver:

  Sidan är nedstängd nu. Men jag undrar hur en sådan sida ändå lyckas få ihop så många följare innan den stängs ned? Förstår inte läsarna att det inte är ”the real thing” eller tittar de bara på bilderna kanske?
  Hur som helst, Kenza är väl den enda svenska bloggare som har dylika internationella piratsidor att jaga? Det har ju hänt förut. Antar att det har att göra med Kenzas bilder som lämpar sig att använda på piratsidor eftersom de är så intetsägande.
  Blondinbella har väl haft någon falsk sida på Instagram vill man minnas men det är inte särskilt spännande. Hon är lika falsk på sin riktiga Instagram.

  1. Tove skriver:

   Det var en falsk Blondinbella på Facebook.
   Kanske har det funnits också på Instagram.

  2. E skriver:

   Händer vanliga, okända svenskar också. En av mina vänner har råkat ut för det och det visade sig att ägaren till fejkkontot (både IG och FB) bodde i Sydamerika.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG