We will always have IKEA..

11:06 6 Mar 2016

Janni-Deler-IKEA-6

Äntligen har Janni Delér landat i Monaco och hon och nyblivna sambon drar utomlands – till Genova – för att gå på IKEA.
Jon har tydligen skadat ryggen lägligt nog för att slippa bygga ihop IKEA-möbler men för att inte verka allt för inaktiv så gästbloggar han på Jannis blogg medan hon går loss på de platta paketen. =)

Han skriver att hans lägenhet börjar likna ett hem nu och att det är tack vare Janni.
Jag kan tänka mig hur hans lägenhet såg ut innan hon kom dit och fluffade – tv-spel, pizzakartonger, inga tavlor och ingen tvål på toaletten.
Jag inser att den föregående meningen är en blandning mellan mina egna fördomar och erfarenheter av tidigare pojkvänner så ni ensamboende män får gärna överbevisa mig. =)

Gillar ni när vänner, familj och pojkvänner gästbloggar?

2 kommentarer | “We will always have IKEA..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Agnes skriver:

    Jag har fått intrycket att Jons lilla lägenhet i Monaco är något han skaffat för att kunna uppfylla bosättningsvillkoret för uppehållstillstånd i furstendömet. Huruvida den innehållet tv-spel och (tomma) pizzakartonger vet jag inte men det är inte osannolikt. Janni har dock varit där då och då så jag tror att det kan finnas tvål på toaletten.
    Jag har följt Jons blogg några år och han har faktiskt tillbringat väldigt lite tid i Monaco och desto mer på resa och i Marbella.
    Fast nu när de bor två i lägenheten och kanske kommer att vara i Monaco längre tid kommer det nog att kännas trångt. Mpnaco i sig känns trångt och instängt. Jens Byggmark och Jannis syster Michaela har tydligen skaffat en större lägenhet nu. Jag tror att det blir så för Jon och Janni också snart.

  2. Anton skriver:

    Varför kallar Jon Genua för Genova?
    Genova är det italienska namnet på Genua.
    På engelska heter staden Genoa.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg