Catrin Hedlund erkänner i rätten men fortsätter tydligen i samma spår..

12:24 20 Apr 2016

Bedragaren och lögnaren Catrin Hedlund erkände i rätten att hon lurat folk på massor av pengar och drog någon snyfthistoria om hur hon tvingades till detta på grund av omgivningens orimliga krav på hennes livsstil. Jag antar att det även var omgivningens fel att hon anklagade en av killarna – Daniel – i Panetoz att han var far till hennes barn – vilket ett DNA-test visade att han inte var.

Hon har även ljugit om att hon var basketproffs i Dubai och tidningen som gjorde artikeln kollade inte upp informationen och fick stå med skämskudde sen när det visade sig att hon spelade i en amatörliga där deltagarna fick BETALA för att få bara med.
Vissa menar även att hon anklagat män för våldtäkt utomlands för att få ut försäkringspengar men bilderna i tidningen är pixlade och jag kan inte avgöra om det är hon så det får stanna vid spekulationer.

De senaste inläggen i hennes blogg har varit fyllda av snyft, små hjärtskärande melodier spelade på små små gnissliga fioler och visdomspärlor om allt hon har lärt sig av allt det här.
Det hela avslutas med ett löfte om att hon aldrig mer kommer ägna sig åt kriminell verksamhet NÅGONSIN igen..

Mjahajaha..
Om man ska tro kommentarerna på sidan Varningsgruppen så har Catrin allt annat är slutat lura folk på pengar.
Hon verkar ju vara både en mytoman men även en virtuell kleptoman som behöver HJÄLP!
Vilken människa..

ch1 ch2

ch3

18 kommentarer | “Catrin Hedlund erkänner i rätten men fortsätter tydligen i samma spår..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. VV skriver:

  Hon är inne i en vårdnadstvist men det äldre barnets pappa. Läser man hans stämningsansökan så står det att Catrin förhindrar honom från att träffa sin son. Hon stack utomlands med sonen utan att meddela pappan, har flera gånger ställt in de bokade besöken genom att hitta på sjukdomsfall ex njuroperation som visade sig vara helt falskt. Hon försöker hitta på historier för att få honom att framstå som en farlig man så att deras son ska vara rädd för honom. Läser man allt om Catrin så får man faktiskt intrycket av att hon är riktigt manipulativ. Hon är inte frisk iaf. Hon nekade ju hur länge som helst att hon aldrig skulle göra något sånt och skyller allting på andra istället. Och nu erkänner hon plötsligt. Hoppas hon får vad hon förtjänar.

  1. Hmm skriver:

   Hoppas pappan får vårdnaden istället.

   Finns inget så elakt som att tuta in i sina barn att deras förälder är elak när det inte är sant. Skadar barnet och deras förmåga att lite på folk för livet. 👿

  2. Emma skriver:

   Vart hittar man den stämningsansökan? Vore intressant att läsa…

   1. Emma skriver:

    Jag menar, ät det sanning eller bara skitsnack om denna vårdnadstvist. Det går att läsa om den på fler ställen men det finns inga bevis på att den existerar!
    Bara undrar…

 2. C skriver:

  Haha döööör, har ni sett Oslofrus senaste inlägg? Åh snälla skriv om henne, hon snyftar på som att någon har dött när det handlar om en avbokad frisörtid och ett förstört samarbete på bloggen.

  1. AJ skriver:

   Ja, som många andra bloggare så lever hon i en liten bubbla.
   Jag tror att det är en viss sorts människa som väljer att ha en blogg där man visar upp sig själv för bekräftelse, där man står i olika outfits, visar upp sina lösnaglar, löshår mm. En blogg som helt enkelt går ut på konsumtion och utseende.
   Det handlar om personer som redan innan de börjat blogga är egocentriska, självupptagna och bekräftelsesökande och såklart lyser de personlighetsdragen igenom i bloggarna ibland.
   Läser inte just denna blogg men blir inte överraskad, tror att det finns ett flertal bloggare som skulle ha kunnat skriva precis som hon.

 3. Rio skriver:

  Hon verkar ju vara psyksjuk på riktigt.

 4. Nina skriver:

  Hon kan nog tävla om titeln Sveriges största lögnare….. Stackars barn.

 5. Lina skriver:

  Blir orimligt irriterad på henne, fast jag bara ”känner” henne genom bloggen. Förstår inte hur man står ut med sig själv när man ljuger och bedrar. Fyfan så pinsamt. Hon verkar tro att hon är apstor inom bloggvärlden och övriga sociala medier och kallar sina följare bitches, stalkers och diverse andra trevliga saker men får knappt någon respons tillbaka. Vem vill skriva till henne när hon hotar med att anmäla för förtal hela tiden, haha. ALLTSÅ palla vara i hennes skor just nu. Att sitta med skulder till kronis kan ju inte vara superbra när man inte ens är 30 ännu och nu när hon gjort sig ”stor” på nätet så blir det nog inte helt lätt att få ett vanligt jobb heller. Men hon får leva på sin bae då som för några månader sedan skulle köpa henne ett stort 3 plans hus i Stockholm med både bastu och inomhuspool. HAHA. Undra vad som hände med det. Var väl någon som bjöd över… 😛

 6. LL skriver:

  Hon skulle väl flytta till USA för ett tag sen också ?? verkar fortfarande vara kvar i Järna så vitt jag kan se ??

  Jag tror hon är så van att ljuga sig igenom vardagen att hon börjat tro på de själv…

  Hon körde för övrigt rattfull i februari, bra jobbat Catrin !

 7. AJ skriver:

  Klockren mytoman. Ljuger så hon tror sig själv, har träffat på liknande personer och fick ”psykopatvibbar”. Jävligt läskiga individer som med tiden (de tränar på att hitta på jävelskap) avancerar och gör hemskare och hemskare saker. Den typ av människa som Catrin verkar vara slutar inte, de blir tyvärr oftast skickligare med tiden.
  Spring så fort du kan om du träffar på dem!

 8. Undrande skriver:

  Ja det är som med andra brott… Det börjar i liten skala och sedan blir det värre o värre med tiden. Det som är så idiotiskt i denna historia är att hon använt sitt eget namn i ”säljandet” av ex biljetter…

  Alltså va? Tror hon att folk bara skulle strunta i att anmäla? Glömma bort att man blivit blåst på några lax och låta det vara?
  Det är så dumt så det finns inte!!!

 9. f skriver:

  Är det verkligen bara jag som tänker tjackis? Skulle förklara bristen på empatin och varför hon gjort det i sitt namn (då man skiter i konsekvenser) och så ser hon ju även ut som en (utmärglad och tom blick).
  Hon påminner så sjukt mycket om två tjejer jag kände som båda visade sig vara just tjackisar.

  1. AJ skriver:

   Det finns onekligen något desperat bakom hennes handlingar, det är ju inte så smart att bedriva bedrägerier på det sätt som hon gjort.
   Eller så är hon bara en narccisist som anser sig stå över alla och tror sig kunna bete sig hur som helst för sin egen vinnings skull.

 10. Linnea skriver:

  Ååå haha jag var lite otydlig i min kommentar, hon skrev till mig om biljetter i februari men jag upptäckte det i söndags, lite dumt att folk tror att hon blåser folk dagen innan rättegång. Eller näe, hon är redan så korkad så det spelar nog ingen större roll egentligen!

 11. Eveline skriver:

  Gick på gymnasiet med denna horribla människa. Hon verkade redan då besatt av lyxliv. Catrin vägrade äta skollunchen för den var så äcklig! Hon åkte inte heller buss till skolan för att det var så ofräscht att åka med andra människor så då blev det bil istället. Hon gick förresten till och med om två årskurs för hon kunde inte koncentrera sig på skolan utan tänkte bara på pengar. Hoppas hon får vad du förtjänar!

 12. Johanna skriver:

  http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.2760843-oradda-asikter-om-att-vara-ensamstaende-lockar-lasare

  http://hallandsposten.se/sport/1.667853-catrin-sallsynt-svenskt-basketproffs

  Catrins mamma får väldigt ofta ta hand om barnen eftersom Catrin verkar prioritera annat. Mamman har ordnat bil och andrahandslägenhet till henne eftersom Catrin blev vräkt från sin lägenhet i Södertälje. Enligt uppgift blev hon vräkt p.g.a. obetalda hyror. Catrin förstår inte att hon är en snart 30-årig vuxen kvinna utan hon tror fortfarande att mamman ska lösa allt. Catrin har nästan ingen kontakt alls med sin släkt utom möjligtvis någon kusin. Merparten av närmsta släkten har inget intresse av att umgås med henne och har heller inte haft kontakt med henne på många år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla