Dessie goes Finlandsbåt.

15:15 27 Apr 2016

Capture

Jag trodde ni skojade när ni skämtade om Dessies vlogg så jag var så klart tvungen att titta efter själv.. Hur illa kan det vara, tänkte jag..
Ha!

Här kommer the footnotes – en lite sammanfattning helt enkelt.

  • Hon tror att hon är på en Siljabåt men hon är inte säker.
  • Dock vet hon att hon har åkt andra båtar nu när hon har blivit äldre..
  • Milka med Oreo är extra krämig.
  • Dessan har köpt chips. Och sprit säkert men det säger hon inte här så klart.
  • De har högläsning ur restaurangens meny.
  • Flickorna fascineras över de små tomatrosorna.
  • Dessie instruerar i hur man tar de bästa bloggbilderna – samtidigt som hon gör en vlogg med sin mobilkamera.
  • Vi får se Ålands hav genom snöslask på däck.
  • Dessie filmar handväskor och kallar dem för kläder.

Här måste CamCam ta en paus för hon har glömt sina åksjuketabletter hemma och illamåendet växer i halsen av Dessans ostadiga filmande av designväskor.

  • Dessie tycker att det är bra att de är äldre nu för då är det inte lika stor åldersskillnad mellan dem längre. – IQ fiskmås gör entré.
  • Dessie konstaterar att hon har en väldigt dålig hår och sminkdag samtidigt som hon åmar sig framför spegeln. Detta var alltså värt att behålla och inte klippa bort? Vad valdes i så fall bort?
  • Solglasögon sveper förbi i 100 km/h.
  • Dessie gör nästan på sig av lycka när hon inser att taxfree’n säljer inredning.
  • Det kommer nog några droppar kiss i trosan när hon inser att de har ”piiiiip design…MINA KOPPAR” som passar ihop med Dessans falsettröst som kommer fram av pur excitement.

Okej, nu har det gått 4 minuter och allt hon gör är att filma varorna i taxfree i en rasande fart. Tror hon på allvar att någon vill se DET?

Ni som sett hela klippet – I salute you! Hats off to ya!
Nu ska jag gå och kräkas i en papperskorg.

Isabelle Strömbergs vlogg framstår ju som värsta Steven Spielbergskapelsen i jämförelse och det säger en hel del.

17 kommentarer | “Dessie goes Finlandsbåt.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. anonym skriver:

    Jag blev sjösjuk så jag kunde inte kolla klart. Hahahha

  2. mia skriver:

    Undrar mest över vad sjutton hon gjort med läpparna?

  3. Eazy skriver:

    Hahaha, försökte kolla klart hela men det gick inte… Hur slutade det?? Någon som vet?

    1. J skriver:

      Nå dom sjunger, dricker och svammlar på något klubbliknande ställe, snabbspolat så detlåter hemskt. Sen konstaterar hon att hon är så gammal och för gammal för att vara där och dansa med småttingar. Seeen sitter hon typ en två minuter och pratar strunt om filmen.

  4. Lee skriver:

    Kollade hela, tyvärr, det är 10 minuter av mitt liv jag aldrig får tillbaka. Så jävla meningslös video? Och så jävla noga med att filma alla ”fina” märken, och en minut snabbspolning där de lät som piff och puff och dansade vid bordet. Och varför vill hon framstå som så jävla ”gammal”? Ursäkta min bitterhet men vafan…

  5. C skriver:

    Men du mååååste ju se slutet där hon förklarar att hon egentligen är en hemmatjej och trivs bäst där samtidigt som hon recenserar sin v-log ????

  6. Bella skriver:

    Men hennes läppaaaarrr.. Dom står rakt ut en halvmeter från ansiktet så hon inte kan prata!

    1. Bella skriver:

      Typ som att hon har 7 snus under överläppen

      1. E skriver:

        Glömde skriva: fyller själv läpparna (ej ankläppar, bara inte tunna streck) och hon fyller garanterat på dem fortfarande. De ämnen man sprutar in är nästan helt borta efter 1½ år.

    2. E skriver:

      Alltså, jag är för kosmetiska ingrepp (så länge personen trivs med det), men när det påverkar talet o.d. har det nog gått LITE för långt.

      1. Mia skriver:

        Det var en läsare som frågade om läpparna på bloggen, helt snällt, typ, var har du gjort dem, är du nöjd för det ser lite ut som att du inte har full rörlighet, skulle du varna dina läsare för något ställe osv. Fick läsaren svar? Självklart inte. Dessie fyller ju inte på läpparna längre…..

        Förresten, det är flera läsare som noterat hennes dåliga uppdateringar och flera undrar om hon tycker det är kul att blogga längre.

        Själv är jag nyfiken på om den där ”intervjun” hon ägnade nästan hela dagen åt är på riktigt. Hon skrev nämligen Riche i bloggen men Strand Hotell på Instagram, kan ju vara svårt att hålla koll på vilken fejkfrukost man åt på vilket hotell…

  7. Millan skriver:

    Hahaha alltså din blogg är ju bara bäst! Filmen är så dålig att man vill gnaga av sig armen. Slutet av denna bedrövliga film är ändå obetalbar. Dessan i en rosa Djurgårdströja som talar om vilken hemmatjej hon är får henne att låta som hon vore pensionsmässig alla gånger. Och den där överläppen, vad är grejen med den?! Jisses…

  8. m skriver:

    Är nygravid och detta kickade seriöst igång mitt illamående. Urk. Tack.

  9. Cissi skriver:

    Det här är något av det roligaste jag läst på länge. Gapskrattade högt ?

  10. E skriver:

    Åh herregud…efter alla kommentarer här var jag tvungen att se den. Mina öron blöder och min hjärna har imploderat. Kul att kalla det en vlogg när det är som att någon turist åker finlandsbåt för första gången och måste filma det för att det är så otroooligt fantastiskt.

    Hon kunde lika gärna gjort denna vlogg i valfritt köpcentrum.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG