Frågestund a Bloggbevakning

17:40 2 Apr 2016

sdk

OKEJ, STOOOOOOPP!!!
=) 

Jäklar vad frågor!!!!
Nu ska jag sätta mig och sortera dem! 

Pöss!

Jag fick några kommentarer kring bloggarnas frågestunder och hur dessa är ett enkelt sätt för dem att slippa blogga under ett dygn. Tydligen skiter många i att svara på den till och med.

Trots det fick det MIG skitsugen på att ha just en frågestund – jag vet inte riktigt varför – men jag har aldrig haft någon..
Det kommer tvärtemot vara svårt för mig att hålla mig i FRÅN bloggen ikväll men det här inlägget får ju inte bara rassla iväg.

Jag har som sagt befunnit mig läääääänge i blogg och sociala mediavärlden så jag har snappat upp en hel del så fråga på ni…
Jag har en förmåga att lägga den konstigaste informationen på minnet så nu är det dags för min hjärna att ”rise to the challenge”.

Eftersom jag inte har en aning om hur många frågor som kommer in så kan jag inte säga hur eller hur många jag kommer svara på men det här får bli ett första test.
Jag kan redan nu tala om att jag kommer svara på frågorna redan i morgon för jag är såå exalterad. 
Wiiiiiiiiiii!!!

 

62 kommentarer | “Frågestund a Bloggbevakning”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. I. skriver:

    Alltså, vem är du? 🙂
    Du är rolig, har en bra blogg och håller högt tempo, jag vet du har skrivit att du inte försöker vara anonym men jag har inte läst ngt om vem du är.

  2. lotta skriver:

    Jätte nyfiken på din tidigare bloggbakgrund! Kan du berätta vad du gjort/hur du känner tex Blick från tidigare? 🙂

  3. Maleficent skriver:

    Bulorna i Kissies panna som hon ständigt retuscherar bort men som vi får se på diverse vimmelbilder har varit ganska omtalade. Jag minns tydligt att hon för massor av år sedan skrev ett blogginlägg där hon frågade sina läsare om det fanns någon plastikoperation/skönhetsbehandling som kunde ta bort bulor i pannan, men har aldrig sett någon nämna detta i något kommentarsfält där bulorna diskuterats. Istället har folk olika teorier om att dem till exempel dykt upp pga fillers och liknande, men jag är ganska säker på att hon skrev inlägget innan hon började med fillers (iallafall i annat än läpparna). Kommer du eller någon läsare ihåg detta?

  4. hello skriver:

    Varför kommentarerna på flera av blondinbellas inlägg (runt sida 50 typ) har försvunnit??

  5. hejhej skriver:

    Hon som drev den gamla bloggen skvallerbloggens.se (sara persson) som blev avslöjad efter alla förtal hon skrivit i sin blogg, hon sa ju att hon hade en dödlig sjukdom och inte kommer leva i så många år till. vad var det hon hade?

    1. alice skriver:

      Eller var det bara en lögn? Det trodde jag

    2. M no. 1 skriver:

      Vad hände med henne?? Det undrar iaf jag! Vem var hon, vad för förtal var det hon anklagades för, vilken dödlig sjukdom?

  6. Anna skriver:

    Vart tog alla Tyras gamla vänner vägen?
    Hur avlönar hon dem?

  7. Per skriver:

    Kan du SNÄÄÄLLLA ta fram Dessis årsinkomst en gång för alla? Det har varit så mycket prat men ingen har svart på vitt hennes årsinkomst!!

    1. Evelina skriver:

      Ja! Dessies inkomst!

  8. Julia skriver:

    Sandra Beijer!! Vad hände med hennes pojkvän Ludvig (tror att han heter så). Var han otrogen med en av tjejerna Rebecca och Fiona? Vad hände? Är så nyfiken på det fortfarande.

    1. Josephine skriver:

      Vet inget om otroheten men just nu är han iaf ihop med grundaren av märket Reformation som han också jobbar för.
      De ska dessutom ha barn.
      De verkade ju bli ihop väldigt snabbt efter att han och Sandra gjorde slut…

  9. Rio skriver:

    1. Vilken bloggare/bloggare vet du ljuger mest?
    2. Har du nåt snaskigt skvaller om nån bloggare som du inte får lämna ut?
    3. Vad tycker du om att Gabriella J. vägrar att vaccinera sin son?
    4. Tror du att Foki lurade folk förut, genom sitt företag? Eller åtminstone försökte borsta under mattan att fel begåtts.
    5. Vad tror du om det konstiga ryktet om att Odd har misshandlat Blondinbella (vet ej om det var fysisk eller psykisk misshandel)?

    Tack för GRYM blogg!
    Kram

    1. Evelina skriver:

      Undrar också över Foki samt Odd!

  10. Rio skriver:

    Juste en sista grej;
    6. Vad tycker du om att Angelica B. har förändrat sitt ansikte så många pga fillers?

  11. Erika skriver:

    Vad gör Olga/Belle of Sweden nuförtiden?

    1. A skriver:

      Ugh hon gick ett tag på min gymnasieskola, hängde ut alla sina klasskamrater på youtube första dagen och när hon sen blev avatängd från skolan skickade hon hotbrev till rektorn… Hon blev också jagad genom skolan någon gång eller två och fick saker kastade efter sig. Vet inte om hon fortsatte blogga efter det? Hon var inte särskilt populär i skolan det korta taget hon gick där iaf 😛

  12. Reb skriver:

    Jag undrar vad vissa bloggare gör på dagarna, Dessie t.ex. pratar om att dom ska träffa sina managers etc, och har massa idéer till bloggen men det händer liksom inget. Är det mer samarbetspartners dom träffar kanske? 🙂

  13. F skriver:

    Följande skriver Gabriella J idag på sin blogg: ”F och Jason var trötta bara två så vi spenderade i princip hela eftermiddagen i sängen.”

    Alltså SÄNGEN?! Var det inte ett himlans liv igår om att de skulle behöva sova på golvet eftersom de gett bort sin säng? Jag har kanske missat ngt bara.

  14. Anna skriver:

    Kommer du ihåg turerna kring Kissies ferilitet? Hon sa i många år att hon inte kan få barn men sen pratar hon nu om att hon vill vänta med barn, gick hon ut någon gång med hur det ligger till?

    1. Linna skriver:

      Ja att hon trodde att hon inte kunde bli gravid men sen blev hon det så då ändrade hon sig eftersom hon reda på att hon kan bli det. Tror det var två eller tre aborter hon har gjort

      1. Sara skriver:

        Att folk gick på det, klart som fan hon visste om hon kunde bli gravid eller ej. Ett sånt ”misstag” görs inte.

        Hon sa först att hon inte kunde bli gravid. Men vips så helt plötsligt råkade hon försäga sig om att hon visst kunde bli det. Och så hittade hon på en historia om att sjukvården begick ett misstag om hennes fertilitet. Hon ville helt enkelt släta över sin lögn om att inte kunna bli gravid.

      2. Bo-Uno skriver:

        Jag fattar inte varför man vill ljuga om en sån sak ens? Vad är poängen med att hitta på en story som typ 18-åring att man ej kan få barn? Jäkla märkligt

      3. Emilia skriver:

        Jag fick veta att jag hade PCOS när jag var 17, och då blev jag uppskrämd med att det skulle bli svårt att få barn. Och i den åldern förstorade jag det, tonårig som jag var, så i mitt huvud var det ungefär likställt med att jag typ inte kunde få barn. Senare har jag förstått att det inte alls är så och att min PCOS inte är så allvarlig. Tänker att något liknande skulle kunna ha hänt henne.

  15. Bella skriver:

    1. Sett till de gamla ”storbloggerskorna”, vem tycker du har gjort störst förändring? Motivera!

    2. Vilka har en/flera diagnoser? Somatiska och psykiska sjukdomar inräknat.

    3. Vad hände med tidningen ”Egoboost”? Blondinbella hoppade av/sålde tidningen till ett annat gäng, men helt plötsligt slutade tidningarna produceras. Jag var aldrig prenumerant men köpte varenda nummer. Skulle vara roligt/intressant att veta vad som hände! Måste ju ha varit trist för prenumeranterna att ha betalat för tidningar de ej fick.

  16. carolina skriver:

    Hej!

    Vad har hänt med de uuuurgamla bloggarna som tex Catya, Carolina Lassbo? Har du ngn koll på vad dem gör idag?

    1. Linnea skriver:

      Catya var väl tyvärr bara fejk 🙁 synd, älskade den bloggen.
      Däremot ramlade jag över gamla bloggräven Izza som tydligen jobbar som pt nu

    2. Hanna skriver:

      Karolina Lassbo läste till jurist i Uppsala under bloggtiden och när hon sedan fick jobb på en juristbyrå så var kravet att hon skulle sluta blogga (offentligt i alla fall). Nu är hon gift och har barn men är lika glammig då som nu. Vi har gemensamma bekanta från Uppsalatiden.

  17. Lisa skriver:

    1. Tror du ryktena om att Odd misshandlar Isabella är sanna? Och vad grundas de i så fall på?
    2. Och varför vill inte Isabella umgås med sin pappa? Vad var det egentligen som hände?

  18. Anna skriver:

    Just det, en fråga till!
    Om du var tvungen att byta liv med en bloggare i en vecka (alltså bo i hens kropp), vem skulle du välja då och vad skulle du göra under den veckan? Vilka två bloggare skulle du vilja göra en freeky friday-swap på?

  19. Ano skriver:

    Vad hände mellan Simon och Dessie? Tror du att de verkligen gjort slut?

    Varför tror du att Dessie hela tiden måste förklara att hon är naturlig hela tiden? (Haha naturlig trots fillers, lösögonfransar, mascara, smink som hon säger att hon ej använder, är så tydligt på bilderna, och löshår)

    1. Frida skriver:

      … opererad osv.

  20. alice skriver:

    Fick du betalt av losern som snodde dina inlägg? Har jag missat hur det gick?

    Paow, lever hon på sin blogg? Den känns jäkligt död i perioder, borde inte sponsorerna ta sitt pick och pack och tacka för sig? Detsamma gäller Isabelle Strömberg.

    Någon bloggerska som är dryg och otrevlig IRL? Is there a bitch? Tell uuus! ?

    Katrin Z och Kissie träffades en gång i en av Kissies videos. Tanken var att lösa gammalt groll men jag vill minnas att Katrin vad dryg och kändes allmänt bitchig. Löste de något öht? Eller var hela bråket från början bara ett försök att locka läsare?

    Har du något skvaller om Natacha Peyre/Elena Belle? Varför bytte hon namn? Ligger det någon sanning i eskort-ryktena eller är det bara som det spekuleras? Hur försörjer hon sig annars?
    Sist men inte minst : varför är jag så intresserad av Peyre? Har jag inget liv? ?

  21. alice skriver:

    ⬆ Wall of text ? sorry

    Och en fråga till. Har du umgåtts med någon av bloggerskorna privat?

  22. IJ skriver:

    En till fundering..

    Egentligen, är inte Alexandra (Kissie) ganska vanlig? Jag är lite äldre henne, men när jag tänker tillbaka till min tonårstid. Nog tyckte och tänkte jag många saker. Jag hade visserligen ingen stor umgängeskrets, bloggade inte och använde inga sociala medier, men nog tänkte man dittan och dattan om andra människor. Fin ful tjock smal luktar illa konstiga kläder dålig svenska fel bakgrund lite pengar för rik… Skillnaden mellan Alexandra och mig själv är nog att hon skrev och talade ut exakt de sakerna vi andra höll tyst om. Jag menar, för många år sedan publicerade hon en/flera bilder på folk i mindre vackra kläder. En stor del av oss skulle säkert tycka fyfan vilka gräsliga kläder denna person har..

    Förstår ni hur jag menar (jag är kass på att förklara i text)? Hur tänker du som driver denna blogg? Hur tänker ni andra?

    1. I. skriver:

      Tror jag förstår hur du menar, och har tänkt liknande själv. Tycker hon får ta väldigt mkt skit fortfarande för ganska vanliga tonårs-grejer. Tur att det inte ens fanns sociala medier när jag var tonåring!

  23. Mari skriver:

    Vad tycker du om Svenska Bloggare?

  24. J. skriver:

    Vad vet du om J Patry /babyj och hur ligger det egentligen till, blev han dömd?

    Skriver du ut allt skvaller du vet eller var går din gräns?

    Inkomst på alla de stora bloggarna? Gärna vad summorna i praktiken innebär också, då alla (läs jag) inte är så hajj på ekonomiska termer osv.

    1. Jenni skriver:

      Han blev dömd (kriminellt.com) sen har jag läst hans dom. Han var DJ på mitt jobb när han tillslut åkte dit. Han våldtog en tjej i Båstad när han var där och spelade, lurade i henne att han skulle hämta en sak på hotellet innan en efterfest- han låste in henne och våldtog. Vidrig människa.

      1. Evelina skriver:

        Vet du vad som hänt honom här i Sverige nu? Han har ju dragit tillbaka till USA och vägrar komma till Sverige igen, han har slutat på Fou, ska inte spela mer på Peppes i Båstad, tagit bort sin Facebook mm. Är det pga detta?

  25. IJ skriver:

    Vad hände mellan Isabella och hennes pappa? Hur var relationen innan deras ”uppbrott”. Var detta pga Odd?! Påminn mig!

  26. M skriver:

    Hur kom du på iden att starta en skvallerblogg? Sedan, vad hände med namnet ”Next Level” hos Tyra? Och Kissies lip-plumer?

    1. Eva skriver:

      Hoppas jag inte far med osanning nu (orkade inte leta upp inlägget så jag berättar från minnet men var också intresserad på vad som hänt). Det senaste jag läste om Kissies lipblumer var att företaget hon ursprungligen jobbat med (under lång tid) inte var beredda att ”gå så långt” som Kissie ville, i termer av att göra preparatet mer potent/effektivt (gissningsvis på bekostnad av säkerhet). Så hon har bytt samarbetspartner och säger att produkten är på gång. Men har inte sett något mer om saken efter det. Kan såklart ha missat något.

      Kram

  27. Johanna skriver:

    Vad hände mellan Bella och hennes förra BFF Angelica?

    1. Hmm skriver:

      +1

      Den har jag funderat på länge. Från tärna till att gå på bröllopet ifa till att aldrig ses e mer. Undrar om det hade något med Odd att göra?

  28. Jennifer skriver:

    Har du skrivit din egen Wikipedia-sida?

  29. M no. 1 skriver:

    Vilken är, enligt dig, bloggvärldens hittills största skandal?

    Vad tror du är anledningen till att så många bloggerskor är besatta av utseende/plastikoperationer?

    Vad ska vi ”fans” kalla dig, som smeknamn? Bloggbevakning är för långt att säga/skriva och drottningen av skvallervärlden måste ha ett smeknamn! 😀

    1. Eva skriver:

      +1 (!) Även om jag älskar att din blogg inte egentligen handlar om dig som person (uppskattar dock din personliga skrivstil som ger en bild av dig som person, och de enstaka (!) inläggen som handlar om dig – perfekt balans!) så är du för stor för att inte kallas vid ett lämpligt namn. Tror mig veta att du heter Camilla men kan vi tänka ut ett smeknamn/artistnamn som bättre reflekterar att du är drottningen av bloggvärlden? Kanske att vi får komma med förslag, du väljer ut dina favoriter och sedan håller en omröstning på bloggen? ?

  30. Bexi skriver:

    Har du lite smaskigt kändisskvaller du som är lite inne i den världen? ?

  31. Is skriver:

    Kan försöka skriva dina inlägg med mindre personliga åsikter och random kommentarer? Blir så svårt att läsa annars, fattar inte vad tex ett inlägg handlar on tills jag hittar en mening med fakta/nyheter mitt bland alla dina egna kommentarer.

    1. M skriver:

      Jag håller inte med. Tycker det är de personliga texterna som ger bloggen en guldkant. Hetsätarkatten och ”vitnos” äventyr ftw 🙂

      1. Eva skriver:

        Respekterar allas åsikter och det här är givetvis men smaksak men jag kunde inte hålla med ”M” mer! ❤️

      2. Jullis skriver:

        Håller absolut med ”M”! Det är det som gör bloggen så rolig att läsa ?

      3. Hanna skriver:

        Samma här, du skriver hysteriskt roligt! Dina analyser är ?????????

  32. Sanna skriver:

    Kan du tänka dig att, en gång för alla, säga ifrån till dina läsare som jämt och ständigt ska gå på Madde/Sandra på svenskabloggares?

    1. Nancy skriver:

      Hon är inte deras mamma, vaddå ”säga ifrån”? Har man en känd blogg får man tåla kritik. Det är bra att Sandra tar åt sig kritiken och försöker förbättra sin blogg. It’s a win-win situation.

      1. Hmm skriver:

        Tycker du på alvar att det är konstruktiv kritik hon får där inne?

        I så fall så tycker inte jag att du ska ha jobb som chef.

  33. Sara skriver:

    Har hört att du varit vän med Tyra. Vad hände mellan er? 🙂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg