GabJoss’ Golden Rules in Instagram Stalking

19:16 10 Apr 2016

gabjoss

GabJoss tipsar läsarna om hur man får många följare på Instagram och jag har valt ut min två absoluta favoriter bland dessa guldklimpar till tips.

1. Kommentera och gilla andras bilder.
No shit, Sherlock!
Jo tack, Gaby – om det var möjligt att utfärda virtuella besöksförbud så skulle du förmodligen kunna tapetsera din lägenhet med dem så manisk som du varit på sociala media.
I min bok är det mest creepy att vara så översvallande underbart magisk som hon är i ALLA sina kommentarer. Alla är underbara, magiskt vackra och har man det jobbigt så mer eller mindre kvävs man av alla styrkekramar a la GabJoss.
Ursäkta mig – jag fick precis en sur uppstötning långt bak i halsen som jag måste och spotta ut.

2. Torka av linsen först.
För att vara en riktigt grym Instagrammare så ska bilderna inte vara tagna av en mobilkamera utan med en systemkamera som man sen låtsas att man fått till eftersom man är en jävel på filter.
Skulle GabJoss torka av mitt objektiv till min systemkamera med sin tröja så skulle hon få en parkbänk i ansiktet och ett hårt tag i örat.
Men visst – om det enda man fotar är just tuttar och tropiska frukter så räcker det kanske med att torka av linsen på mobilkameran och sen lägga på filtet ”valencia”.
Tuttar är tuttar oavsett vilken urringning de ramlar ut ur.

GabJoss har verkligen stalkat sig till alla sina läsare och följare – varför skriver hon inte det i stället? Ärlighet varar längst!
Stalka på säger jag – men STÅ för det sen..

13 kommentarer | “GabJoss’ Golden Rules in Instagram Stalking”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ham skriver:

  Det är ju även så Ankpung har gjort. Hon kommenterade ALLAS instagram, ”Följ mig, familjeliv och *hennes sjukdom*” och nu har hon ju ett stort antal följande efter hårt stalkande & spammande.

  1. Sabina skriver:

   Jag hajade till över hennes explosionsartade följarökning -men ingen direkt ökning när det kommer till grillningar och kommentarer. Har hon kanske köpt ett gäng av sina trogna följare?

   1. Bloggbevakning skriver:

    Ja, det är möjligt.. Jag testade att köpa både följare och likes till ett annat konto jag hade som ett rent experiment och det fungerade klockrent.
    När Instagram gjorde sin drive med att ta bort alla ”tomma” konton så förlorade ju i princip alla en del följare och från det ”köpta” kontot tappade jag 15 000 följare men fick behålla drygt 10 000 köpta som uppenbarligen är falska.
    Intressant det där…

   2. Nilla skriver:

    Jag var tvungen att snoka vidare, på videoklippen ser man ju hur många visningar dom har och ett klipp som lades upp för 4 dagar sen hade ca 6800 visningar är inte de lite konstigt när man har 16,9 K följare?

  2. Sofia skriver:

   Ja herregud, hon brukade också kommentera typ vartenda inlägg i varenda blogg ett tag. ”Följ min blogg om mitt och min familjs liv med skyddad identitet!!!” Överallt var hon. Till slut var det nån som lite snällt påpekade att det kanske inte var så genomtänkt att marknadsföra sig så hårt om man nu har skyddad identitet. I bloggen framgick nämligen hemstad och namn väldigt tydligt och det var mycket bilder på deras hus utvändigt och inlägg om vad de hade för sig och så. Hon lugnade sig lite med kommentarerna efter det. Vet inte om hon fortsatte blogga? Vill minnas att bloggen var ganska bristande i kvalitet, både vad gäller bild och text.

 2. Blogglistan skriver:

  Vill du ha tips på roliga inlägg och tips på roliga video till din youtube?
  Här kommer hittar du ett stort utbud av olika listor som du kan använda till din blogg eller till din Youtube kanal. Du kommer även att få tips om vad du kan skriva om för inlägg om du inte vet vad du ska skriva om.
  KIka in denna nystartade sida
  http://nouw.com/blogglistan

  1. Bloggbevakning skriver:

   Haru adlinks?

   1. Blogglistan skriver:

    nä faktiskt inte. har markerat det som är länkar 😉

 3. Mikaela skriver:

  NÄR hinner hon ens vara med sin unge som hon uppdaterar o spammar (inom några minuter!) på alla Instagram-konton?! Det är ett mysterium

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg