Har hon ens smakat det?

16:07 28 Apr 2016

Innan jag skriver något om amerikanskt kaffe så kan vi ju klargöra att Starbucks har ett jävla skitkaffe. Det bästa kaffet du kan få tag på i Los Angeles är om du går in på ”Coffeebean & Tealeef – finns en på Hollywood Blvd – och be om en mörkrostad kaffe med en extra shot espresso i.
Då börjar det likna svenskt kaffe.
Allt annat är bara blask. Man ska inte kunna se botten på en kaffekopp. Det kallas te!

Men det SER ju bra ut i print, eller hur Blickie?

kaffe

18 kommentarer | “Har hon ens smakat det?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mia skriver:

    Alltså jag får ont i hjärnan av att läsa hennes engelska. Ett fel här och där är väl en sak men om man inte behärskar språket ska man anställa en korrekturläsare eller enbart skriva på sitt modersmål. Hennes blogg blir pinsam och plågsam av hennes urusla engelska…

    1. Linda skriver:

      Jag klarar inte av läsa hennes blogg på svenska heller. Hon skriver förfärligt dåligt, texterna är fyllda av: ”Fakkin”, ”chillin”, ”ba” osv. *Ryser*

      1. Alexis skriver:

        Instämmer till 100%
        Den känns så extremt omogen och oprofessionell i språket.

    2. :'D skriver:

      Jag får också ont i hjärnan, men det är nog därför jag älskar det. Det är superkul. Det är som den där scenen i ”Kung Pow” när en kung fu-elev står och gör moves som inte ser ett dugg coola ut, så säger läraren typ ”We purposedly trained him wrong, as a joke.” Angelicas engelsklärare sitter säkert hemma och fnissar nu.

  2. Erica skriver:

    Isabelle har gjort en ny videoblogg…..

    1. Emy skriver:

      Jag gillade den =) Hon har växt i mina ögon sen hon träffade Jimmy, tror han är bra för henne och tycker hon verkar mycket mer tillfreds och trygg i sig själv nu än under Steffi-eran eller när hon var gangster i Östersund. Hon är kanske inte den driftigaste (mest driftiga? hm båda låter skevt) människan i världen men bara det att hon skäms över att berätta för folk att hon jobbar som bloggare tyder ju på att hon har mer vett än många andra i branschen haha Tycker hon verkar härlig oavsett, inte så jävla stick up the ass som alla andra blogg bitches =)
      Förövrigt gör Dutch Bros bästa kaffet på västkusten, men det finns inte i LA. They ain’t worthy.

      1. Sanna skriver:

        Vad menar du med ”men bara det att hon skäms över att berätta för folk att hon jobbar som bloggare tyder ju på att hon har mer vett än många andra i branschen” ?
        Att vara bloggare eller jobba med sociala medier överhuvudtaget är inget man ska skämmas för!

      2. E.A skriver:

        Förstår att hon skäms över att säga att hon jobbar som bloggare, för hennes blogg är inte mycket att ha ? Ungefär som att säga att man är kock och så är man skitdålig på att laga mat, då ska man inte kalla sig för kock..

      3. Emy skriver:

        Förlåt, uttryckte mig otydligt och lite klumpigt =) Självklart behöver man inte per default skämmas över att man jobbar som bloggare, men hade jag tillhört kategorin ”fjortis-bloggare”/”dagboks-bloggare” hade jag också tyckt det varit jobbigt att i vuxen ålder berätta för nya bekantskaper om mitt yrke. Det rackas ju t.ex. ner på Isabelles sova-spela-ätalivsstil här i kommentarerna emellanåt, så jag kan förstå att hon är rädd för att bli dömd, och jag kan också förstå att hon själv kanske önskar att hon hade åstadkommit något mer vid den här åldern. Att stagnera i livet tär på självkänslan, och därför vill man kanske inte framhålla någonting som så tydligt representerar det man nu försöker komma ifrån (vilket jag upplever att hon verkar vilja, men det är så klart bara mitt intryck). Att skapa nya relationer i ”mellanstadiet” mellan det gamla livet och det nya man försöker bygga sig kan kännas jobbigt just för att man inte vill bli dömd på gamla meriter, men ännu inte hunnit skapa sig några nya.
        Sen tycker jag _egentligen_ inte att man behöver skämmas alls om man är självförsörjande (och neej, innan nån går loss på tangenterna, man behöver inte skämmas om man av någon anledning inte kan försörja sig själv heller, folk har alltid sina skäl) men jag inser nu att lättsamheten i mitt uttalande inte framgick så tydligt som jag trodde. Sorry om jag trampade dig på tårna, menade inget illa 🙂

  3. Hmm skriver:

    Att ens kalla det för kaffe är en förolämpning mot the real deal. 😉

    Ska vi inte ta och döpa om det till vad det verkligen är? Färgat vatten tex, så koloritvatten blir mitt förlag till namnbyte. 😉 🙂

  4. E skriver:

    Sådant kaffe får jag när filtret har vikt sig…

  5. Blomma skriver:

    Nu har matplatsen kört 4 reklaminlägg på raken. Satsar hon på Petra Tungårdens rekord?

    1. AJ skriver:

      Men du får ju tänka på att den stackars människan har omkostnader?. Med tanke på deras livsstil så krävs det nog en HEL DEL reklamintäkter. Tror faktiskt inte det finns någon annan bloggare med familj som verkar leva så otroligt slösaktigt. Massor av resor året om, dyra kläder, inredningen hinner knappt in förrens den ska bytas ut, middagsbjudningar, blommor, hummer, drinkar, nytt, nytt, nytt…
      House of Philia Petra är förstås av samma skrot och korn men annars så finner jag inget motstycke till Matplatsen.

  6. Antonia skriver:

    Jag såg bland kommentarerna på Blondinbellas blogg att en del reagerat på att det ”blivit” så mycket reklam på den bloggen på senaste tiden.
    Orsaken är alltså att även Isabella motsträvigt börjat reklamidentifiera inlägg (även om det nog är United Influencers som smackar dit ”Sponsored post”).
    Det faktum att så många läsare tydligen inte förstått att mycket varit smygreklam på Blondinbellas blogg under lång tid visar på hur viktigt det är att reklamidentifieringen blir tydlig i sociala medier så läsarna begriper att bloggare faktiskt rekommenderar produkter och tjänster för att de får betalt.

  7. Tatiana skriver:

    The Coffee Bean & Tea Leaf? Naaaaaa…….fast battre an Starbucks ar dom ju.
    🙂
    Jag kan starkt rekommendera Madhouse Coffee i Las Vegas, aven Sambalatte i Vegas.
    Backporch Coffee Roasters i Bend Oregon.
    I Alaska Kaladi och om du nan gang befinner dig i Kenai Alaska, prova Coffee Roasters.
    I LOVE COFFEE!
    http://www.fargosisters.com/serendipity/archives/2458-Latte-Drinker.html

    1. Steph skriver:

      Står Fargosisters för Fargo ND??? 😀 Jag bodde där i flera år och flyttade hem till Sverige för ett år sedan 🙂

      1. Tatiana skriver:

        Nej…..det ar bara ett inside joke (baserat pa filmen Fargo) mellan mig och tjejen jag startade bloggen med (for 10 ar sedan). Efter ca ett ar slutade hon skriva och jag fortsatte.

    2. Mia skriver:

      Blue Blottle eller Toby’s i Williamsburg (Brooklyn). Enda vettiga kaffet jag hittat i USA (Toby’s har även Vegimite så de får min röst varje gång).

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg