I call bullshit…again!

17:20 3 Apr 2016

preggo

Men 4625385 bilder på Instagram och bloggen på gravidmagen och de medföljande tuttarna gick bra?
Möt GabJoss – den okrönta drottningen av inkonsekvens och skenhelighet.
Ge människan en tiara på studs!

Eller förresten.. ge henne tre tiaror. En stor till henne och två lite mindre till var och en av hennes två prinsessor..
Ah…ni fattar va? 2 prinsessor….aaahahaha.. 🙂

20 kommentarer | “I call bullshit…again!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. A skriver:

    Om du skriver mer om den här Gabriella så kommer jag snart tycka mer illa om henne än om Engla. ?
    Jag som bara älskar att störa mig på Englas tiggeri, köphysteri, ytlighet och gnäll har nog nu hittat en till tuttlisa att störa mig på. ?

    1. Bloggbevakning skriver:

      Jag tror att Gabriella är rätt harmlös egentligen men hon är ju som ett öppet mål i en öppen blogg och då kan jag inte låta bli att retas med henne lite… =)

  2. emmy skriver:

    Jag fattar inte varför hon aldrig kollar in i kameran på bilder? Hon tittar alltid ner haha. Vad har hon för ögonfärg ens?

    1. A skriver:

      Haha, jag förstår i allafall varför hon tittar ner, du vet väl vilka som är hennes bästa kompisar? ?

      1. emmy skriver:

        Aaaah så klart!

      2. Sanna skriver:

        HAHAHAHHAHAHHAAHAH XD

  3. Agnes (en annan) skriver:

    Kollade Gs blogg å blev lite fundersam när ja såg detta inlägget http://gabriellajoss.me/2016/03/31/ny-troja/#respond

    Hon brukar ju inte få så många kommentarer å på det tråkiga inlägget med den tråkiga (skrynkliga) tröjan så har hon fått massor.

    Skriver hon kommentarer på sin egen blogg?
    ”Solbritt” ”A” ”H” osv. Tänker väll att dom flesta som kommenterar en blogg vill synas själva med sin blogg eller så har man en specifik fråga.. eller så har hon helt enkelt en massa läsare som bara är snälla å ger henne komplimanger på varje inlägg?!

    Var ville ja komma, vet inte..

    1. Sanna skriver:

      Är rätt säker att Gabriella är Magda som gärna kommer in hit och försvarar henne. Har inte kunnat hitta en enda kommentar på hennes blogg skriven av en Magda.

      1. Magda skriver:

        Men nej…. jag är inte Gabriella!!! Jag är en vanlig tjej som har lite svårt att låta mobbare stå oemotsagda. Omg… Vet inte om Camilla kan kolla mitt IPnr eller hur sånt funkar, jag hänger nämligen i Sthlm, och vad jag vet bor inte Gabriella o Co här?

    2. Freda skriver:

      Varje gång jag kikat har hon haft minst 20 kommentarer iallafall, så det där var inte något ovanligt.

      1. Bloggbevakning skriver:

        Glöm inte att hälften är hennes magiska svar om hur underbart allting är följt av ”kram fina du <3"

  4. Freda skriver:

    Fast det är väl skillnad på proffsfotograf och när man själv står med sin iPhone framför spegeln? Lite tråkigt att folk verkligen siktat sig in på att tycka illa om Gabriella.

    1. Sanna skriver:

      Jag tror inte folk tycker illa om Gabriella utan det är hennes uttalanden som gör att man undrar vad som snurrar där inne.

      1. Magda skriver:

        Och ojojojojoj vilka uttalanden hon har gjort 😉

      2. A skriver:

        Magda, om man säger tillräckligt korkade saker så blir folk provocerade.

      3. Johanna skriver:

        Jag vet inte hur länge du hängt med i Gabriellas värld Magda men man skriver inte att man äcklas av människor som äter kött dagen efter man ätit lunch med en person man precis träffat som när hon träffade Dixie. Tycker du allvarligt att det är snällt att skriva en sån sak? Eller när hon sitter och gråter ut på bloggen över att hon tror hon fått en liten bristning på magen och sen skriver hur äckligt det är med bristningar utan att ta hänsyn till att hon kanske har läsare som har bristningar?

      4. Jullis skriver:

        Ja, hon har skrivt att hon inte respekterar människor som äter kött. Då undrar jag hur hon själv kan stödja industrin genom skinnprodukter, köpa ägg och mjölkprodukter. Det är hårt att säga att man inte har respekt för andra när man själv plågar djur genom sitt leverne. Jag äter inte kött heller, men det är upp till var och en själv. Min bästa vän äter kött men har startat ett hem för hemlösa katter i spanien, förtjänar hon inte Gabriellas respekt?

    2. Magda skriver:

      Ni två… en fråga då bara: Ger det folk rätt att spy skit över henne som folk bevisligen gör / och älskar att göra? Då är ni ju lika illa själv. Helt otroligt att ingen fattar den kopplingen. Påhopp och destruktiv kritik gör er inte bättre! Det är ju det som är grejen! Ps. Sen när blev det en grej att bloggare provocerar? De tjänar pengar på just er lättprovocerade som inte har större issues i livet.

      avslutar med: https://www.youtube.com/watch?v=WbH465t6tcA

      1. Jullis skriver:

        Jag har inte spytt skit över henne. Tycker att det är lustigt att man inte respekterar köttätare när man själv konsumerar djurprodukter. En människa som medvetet väljer att inte respektera andra är enligt mig ingen bra person. Är de det hon ska lära sin son? Vet inte riktigt hur hon tjänar pengar på mig då jag varken följer henne på insta eller läser hennes blogg utöver när jag sett någonting här. Människor som medvetet provocerar för att tjäna pengar är integritetslösa i mina ögon och jag skulle inte läsa en sån blogg.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg