Men va?

10:18 7 Apr 2016

revel2

Var det allt?
Allt hypande, smygande, lockande…för det HÄR?
Kläder? Skor? Smycken?
Vad är det innovativa i det?

Jag måste erkänna att jag är grymt besviken. Kläderna är snygga men som jag skrev innan så skriker det ju Balmainkopia om hela sidan så det bara dånar om det.
Jag hoppas verkligen att det kommer någonting mer för annars är jag nog benägen att kalla IvyRevels nylansering för årets magplask.

Det enda som skiljer sig är att priserna gått upp med ungefär 400%.
Ska bli spännande att se om jag är för snabb på tangenterna eller om detta faktiskt är det hela.

Den här bilden kom upp på Snapchat och här kan ni läsa artikeln i italienska Vouge – Tack Sandra på Svenska Bloggare för länken.

vougekoll

 

26 kommentarer | “Men va?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emelie skriver:

    Nu måste jag säga att du är negativ. Har inte gillat Kenzas kläder innan (alldeles för sportigt för min smak, med neon och grejer, men har bevisligen sålts till många andra). Men så ser jag detta och ba ”KENZAAAAA!!!!!” Okej, jacka för 8000:- men det SYNS JU att den kostar 8000:- bilderna är så jävla proffsiga och kollektionen är ju över förväntan! Jag tycker detta var ett rejält lyft!

    Och kommer detta publiceras i VOGUE ITALIA looooord…….

    1. Mol skriver:

      Det syns att den kostar 8000? Innertyg i polyester… Snark!

      1. N skriver:

        Fast det är ju flera större modemärken som använder polyester..vissa har ju hela toppar i polyester.

  2. Linda skriver:

    Kanske att det har blivit ett internationellt företag med H&M bakom sig? Jag förstår ”storheten” i det, däremot tycker jag kanske att det är en aningens synd med prisbilden. Å andra sidan är det bara ett axplock och troligtvis det mer exklusiva i sortimentet. Och du? VILKEN designer/märke ”lånar”/inspireras inte av andra?

    /Linda

  3. Ellen skriver:

    Det finns en artikel om Ivyrevel på Vogue Italias hemsida (vogue.it), bilden kenza lagt upp på snap är om det. Artikeln talar om Ivyrevel som det nya innovativa digitala märket med ett kort citat från grundaren Dejan Subosic.

    http://www.vogue.it/moda/news/2016/04/07/ivyrevel-primo-brand-plasmato-dalla-tecnologia-digitale/

  4. Asså.. skriver:

    ”Vår affärsidé är att skapa mode för den digitala generationen vita kvinnor som kombinerar kreativa uttryck med teknisk innovation. Vi vill skapa det grymmaste varumärket och produktsortimentet för den digitala generationen vita kvinnor som vi vänder oss mot, våra vita Revelistas – ni! Och idag lanserar vi GLOBALT med EN vit modell!!”

    1. Emelie skriver:

      Har du ens tittat på HELA kollektionen? Kan se tre hudtoner där.

    2. F skriver:

      Va? Var står det så? Och varför vita kvinnor?

      1. VV skriver:

        Nej det står inte så. Det är bara en tolkning av den ursprungliga texten från någon som alltid ska hitta något negativt med allt. Folk är för butthurt nuförtiden

      2. cajsa skriver:

        Jaa en vit kvinna fick mest uppmärksamhet denna gången, så himla hemskt. Ska du inte dra klassikern också om att det inte finns någon plus size modell?

        1. Bloggbevakning skriver:

          Jag är gammal plus sizemodell jöööö!! Jag klämmer gärna ner mig i ett par skinnshorts med någon avklippt tröja till! Det blir ögongodis som heter duga!!!!! Om nom nom!

  5. Cecilia skriver:

    Alltså shit vad dyrt det är! Nästan 1000€ för en jacka, vem har dom tänkt skall köpa deras kläder?

    1. Hmm skriver:

      Dem som läser Vouge!

    2. Gry skriver:

      Rika människor såklart. Kenza har ju sagt från IR start att hon vill få märket till ett high fashion märke. Kul att hon klara de.

  6. J skriver:

    Funderat att skriva något om bloggerskan Catrin H. Hon ska ju upp i rättegång för bedrägeri.

    Kan ju vara bra att varna folk…..

    1. v skriver:

      vem är catrin h? 🙂

  7. Hmm skriver:

    Det här är sjukt stort och sjukt coolt…..!!!!!!!!

    ….och en direkt känga till alla dem som kritiserade var hon gjorde sitt shoot.

    Blir inte större än så här om inte möjligen Franska Vouge hade skrivit om det.

    1. JJ skriver:

      Detta är en förtjänst för hela teamet egentligen som drivit detta framåt. Lite tråkigt att man ser endast Kenza ta äran. Sedan är detta också förtjänst för H&M som nu satsat på dem och sponserar nu globalt, därav skriver utlänska tidningar om det. Men det är fint och stort i alla fall!

  8. Evelyn skriver:

    Då var det sluthandlat för oss ”vanliga” eller ska jag säga fattiga människor haha! Kul att jag sitter och jämför priserna med saker jag skulle kunna göra för pengarna istället, svindyr jacka för 8000kr eller en sista minuten till grekland… Svårt val! Not. Tyckte också att det var super likt balmain. Men ändå rätt schyssta kläder, skulle dock aldrig betala dessa priser. Men har man som kenza tex råd att köpa jackor på acne för typ 10lax så förstår jag att hon vill maxa sitt egna klädmärke och göra det minst lika dyrt och lyxigt som kläder hon själv bär. Tror dock hon tappar en stor kundkrets, typ oss fattiglappar som snällt får gå tillbaka till gina tricot igen. Inge fel på gina, men jag tror ni förstår vad jag menar.

    Hade lätt gjort samma sak som Kenza om jag var hon.

    1. Tove skriver:

      Alltså är ni alla tappade bakom flötet? Gå in på kategorierna och se alla de kläder som finns. Finns hur mycket som helst som kostar runt 500-1000. Chilla vetja.

      1. JJ skriver:

        Finns gott om dyra saker, men håller med, det finns ändå ett par billigare. Sedan får man se vilka REA de har… Många ändå på den gamla Ivyrevel köpte kläder på rea mer än för orginella priser. Tror man är mest kritisk för att de är menat för den unga generationen, enligt dem, så man önskar priserna var mer ”snällare” av den anledning. Man får väl se framöver, kanske det blir bättre 😛

      2. Hmm skriver:

        Fanns saker får ett par hundringar också- 😉

  9. Hmm skriver:

    Har nu gått igenom kollektionen och det är ju bara flaggskepps-plaggen som är så dyra. Allt annat ligger på H&M-priser.

    Jag diggade den röda klänningen. Den tror jag att du också Camcam rockat. 😉

  10. H skriver:

    Jag tror inte detta kommer bli en större succe eftersom det känns som att hennes målgrupp inte har råd med detta. Kikade igenom lite av kläderna och mycket ser ut som alla andra vanliga ginatricot-bomullsklänningar fast i snitt 300:-/dyrare per plagg.. Jag har svårt att tro att hon når ut till de hon vill med denna kollektion!

  11. Anna skriver:

    Vogue. Snälla. Inte Vouge. Jag får eksem! 😉

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg