Till alla oss vars lår går ihop..

10:46 28 Apr 2016

Från DennisM – våran guide i skönhetsskogen..not..

dennism

Faksimil från DennisMs blogg.

Från Bloggbevakning – din bästa vän på nätet

peter

12 kommentarer | “Till alla oss vars lår går ihop..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anna skriver:

    Men vilken jävla idiot.

  2. Mia skriver:

    Är det där ett nytt inlägg av honom eller räder från tiden då han jobbade hårt på att ta titeln ”Sveriges mest hatade bloggare”? Hans inlägg från den tiden får ju Katrin Z att se ut som en gulleplutt….

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nä, det är ett gammalt inlägg men det kommer han få äta upp resten av livet…. i alla fall här!

      1. a skriver:

        Det är ju så han fortfarande tycker. Jag har ifrågasatt varför han bara har extra smala modeller till sina kläder. Men det tycker han inte att dom är. En del av tjejerna ser sjukligt smala ut.

  3. Elin skriver:

    Haha seriöst, jag är cirka 172 cm och väger 52 kg och mina lår nuddar varandra! ?
    Vilken idiot!

  4. emma skriver:

    Lol det är så synd om honom :/ Det där med låren handlar om gener, och hur dina ben i kroppen är byggda. En vän till mig är så sjukt smal, men ändå så nuddar hennes lår varandra hela tiden.

  5. Petra skriver:

    Hahaha….dessutom står ju båda modellerna och korsar/trycker ihop sina ben…även om någon med smala lår skulle stå så där skulle låren nudda varandra…

  6. f skriver:

    Asså hade han inte skrivit massa andra saker om ”tjocka” skulle jag trott detta var ett uppenbart skämt då båda tjejerna är smala och står med benen i kors.

  7. Blomma skriver:

    Vilken jävla idiot.

  8. Sara skriver:

    Även om hans inlägg är gammalt och bara för att provocera eller liknande förstår jag mig inte på hur man kan ha hjärta att skriva sådant. Jag tänker på alla framförallt tjejer som läser sånt här och faktiskt tar åt sig. Det spelar faktiskt ingen roll och det är ett skämt eller en slags provokation då sånt här faktiskt kan etsa sig fast i någons bakhuvud.
    Jag tror vi alla (Dennis inkluderad) någon gång fått höra något, en plump kommentar eller något som skrattas bort som ett skämt som fastnat. Något man aldrig glömmer och man ofta återvänder till när man står där och granskar sig framför spegeln. För mig var det när jag var kanske 12 och fick höra att jag hade manlig haka (vad fan det nu är), kommer aldrig glömma det faktiskt.
    Man har får ha preferenser vad man tycker är vackert men när man bestämmer och uttrycker vad som är rätt och fel utseendemässigt är man helt fel ute. Usch för dessa elaka människor.

  9. Nea skriver:

    Alltså ja, det fastnar fan i huvudet på en. Tror jag läste det här om låren för första gången för 3 år sen? Eller var det ännu längre sen? Och jag står FORTFARANDE minst 5 gånger om dagen och kollar mig i spegeln för att se om mellanrummet är tillräckligt stort. Hur sjukt? Tack DennisM<3

  10. lenart Svensson skriver:

    DennisM borde ha stryk

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg