Varning för dans.

17:20 27 Apr 2016

Kenza_Zouiten_25dinner_17

Daniel Paris och Shiva hade varandra som dejt till bordet på Kenzas födelsedagsfest och Shiva hade på sig en typ av omlott/knytöverdel som passade temat perfekt men jag undrar en sak…

Vad händer i tutt-regionen om man efter ett par glas vin får lite feeling och börjar dansa loss – kanske med armarna över huvudet?
Borde de inte ploppa ur plagget då?
Tror ni hon säkrat upp med 4 meter tejp?

Jag hade aldrig vågat – jag vet hur vild jag kan bli på dansgolvet efter ett par drinkar när jag glömt bort att jag varken är JLo eller Shakira.

2 kommentarer | “Varning för dans.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    Jag tycker att det allra roligaste är att Daniel Paris såg ut som en hybrid mellan Willy Wonka från ”Kalle och chokladfabriken” och Hattmakaren från ”Alice i underlandet”. I synnerhet på bilden från hans Instagram på honom och Kenza.

  2. F skriver:

    Haha alltså what’s up with Bellas senaste samarbete då? Hon behöver köpa en present till ett av Odds syskonbarn så då är det ju ett perfekt tillfälle att ha ett samarbete med ett företag som kan tillgodose med en present (plus pengar för Bella också)… är ju himla lustigt att hon gör reklam för ett företag när hon själv (eller hennes barn) inte kan nyttja det de säljer?

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG