11 000!!!!

14:01 16 Maj 2016

Tack vare GabJoss så missade jag helt 10 000 kommentarer men nu var jag med!
11 000 st – ni är helt galna!

aip

2 kommentarer | “11 000!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Anonym skriver:

    Grattis!
    Jag såg att du skrev om http://platins.se och hennes klantiga uttalande. Läser hennes blogg dagligen och blev idag arg på ett inlägg hon skrev om rosa till tjejer och blått till killar. Ville bara informera om det! Usch….

    1. sanna skriver:

      Det är Platin själv som skrivit detta inlägg då hon VILL att det skvallras om henne. Finns ingen mer patetisk tjej i bloggvärlden än henne. Hon kör en ”kissie” och provocerar med flit för att få uppmärksamhet/läsare så snälla ge henne inte den uppmärksamheten. Har kommit fram att hon kommenterar i andra namn i skvallerbloggar som just denna kommentar för att hon VILL att det skrivs om henne så att hon ännu en gång kan skriva ett långt inlägg om alla såkallade haters hon har. Hon kommenterar även själv på sina egna inlägg och slickar röv av andra bloggare såsom paow. Ge för guds skull inte denna fjortis den uppmärksamhet hon kämpar så för att få Cam Cam. Det är inte första gången hon kommenterar i annat namn och tipsar om att det ska skrivas om henne. Har sett det i den andra bloggen också då hon vid ett tillfälle var så dum och glömde kryssa ur ”gäst” när hon kommenterade (facepalm).

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG