Aj!

10:06 7 Maj 2016

nagel

GabJoss har brutit av en nagel.
Det här är på riktigt en smärta som ingen man utan erfarenhet av långa naglar kan förstå. 🙂
Ungefär som med mensvärk – säg inte att det bara är lite ont i magen.. just don’t..
Det är en tragedi för vad gör man? Limmar man dit den? Låter man den vara kort eller måste man – gud förbjude – fila mer resterande 9 naglar?

Fast å andra sidan har vi kvinnor kanske svårt att förstå hur ni kan vara på gränsen till döende av en vanlig förkylning så det kanske jämnar ut sig..

 

5 kommentarer | “Aj!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sara skriver:

    Nu har vi en ny månad som heter sommar! ?

    ”Jag mår så bra av det fina vädret. Sommaren är verkligen en problemfri månad för mig och timmarna går på tok för snabbt. ”

    1. Bloggbevakning skriver:

      Haha.. jag tycker sommaren högst är ett par dagar. Den där regnfria, soliga dagen strax efter midsommar..Det är sommar! =)

  2. Bexi skriver:

    Det gör verkligen skitont att bryta nageln i mitten! Trodde verkligen jag skulle dööö när de hände mig i veckan haha ? går runt med en nagel som är superkort så fingret ser helt ampat ut bredvid de andra fina ?

  3. AaDa skriver:

    Ja, och hon har DUSCHAT idag också. Man kan fan blogga om allt.

    1. Fines skriver:

      Hahahah precis. ”Jag bajsade idag i 15 minuter. Ni vet kära mammor, att när man får helt ifred bajsa i 15 minuter – ja man är ju som en ny människa efter det! Det var väldigt behövligt. Sen var det skönt att gå o sova i sängen i rena lakan utan att torka först ♡♡♡♡”

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp